שרשור מקוון

סקרמנטה

New member
"תענוג נדיר: עיסוי רגליים מדגים"

"קשה לתאר במילים את התחושה של מאות דגים הזוללים בתאווה כל פיסת עור מיותרת בכף הרגל והמתחפרים להם בין אצבעות הרגליים. אין ולו נקודה אחת הנותרת מיותמת, והחוויה נחשבת, ללא ספק, מהמהנות ביותר עלי אדמות. צפו בוידאו ואם נראה לכם - התקינו אקווריום בסלון" אשכרה פדיקור חי...
והכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3903320,00.html יאלללללה, מי מתכוונת לנסות ולדווח לנו?

איכס, גועל נפש... חברה שלי עשתה את זה

ואמרה שזה תענוג מפוקפק למדיי
רק המחשבה על כל הרגליים המסריחות שהיו שם לפנייך... או כמו שבעלי אומר: "שאני אקרב את הרגלים שלי לדגים, שהפה שלהם אכל רגליים של מישהו אחר לפניי?"

Martin Rawls

New member
בדיוק חשבתי לעצמי איך זה שיש פורום שכולו

מוקדש ללקים ולציפורניים שעוד מחזיק ומתפקד חחחח ואז פתאום השרשור הזה... איזה דגים מגעילים חחח

פנרה

New member
ברררררר

זה בדיוק מה שאני חשבתי! הרי אין להם דרך לחטא את האמבטיה\אקווריום שלא לדבר על הדגים. בקיצור- בררררררר לא תודה.

סקרמנטה

New member
../images/Emo12.gif זה רק פרומו לאקוואריום ביתי פרטי

גם אותי זה מגעיל... אני מודה.

Harlot

New member
סקרמנטה, את נהדרת!

מה דעתך לנהל את "פינת החי" של הפורום?

סקרמנטה

New member
../images/Emo6.gif פינת החי?!

מזזזזה מתאים לי... עבורי בעלי חיים הם מקסימים רק כשהם אצל אחרים

mayane21

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo237.gif שרשור מקוון ../images/Emo237.gif../images/Emo20.gif

רחלי ג

New member
../images/Emo202.gifוידיאו- איך למרוח לק כהה.../images/Emo99.gif

לבטח יש פה מומחיות לעניין המריחה הכהה, אבל,לטובת אלה שעדיין נאבקות.....כמוני..... מצאתי שהוידיאו נעים קצר ולעניין. לא קלטתי באיזה בייס היא משתמשת.... אהבתי את המברשת שמורידה לה לק מיותר מהקצוות. אתן מכירות את זה?

Ultra marine

New member
לא..

יש בארץ משהו ממש דומה לזה. אפשר למצוא את זה בכל הפארמים. זה "עט" בצבע לבן ויש לה מכסים משני הקצוות. יש "דגם" עם מכסים צהובים או ירוקים אני לא ממש זוכרת ויש אחד עם מכסים סגולים. על העט כתוב Art Nail עולה גג 20 ש"ח.

נופ ר

New member
לא...

זה נראה בסרטון כמו מקלון פלסטיק שקוף עם גולגול של צמר גפן בקצה, לי יש את העט של הארט נייל והוא לגמריי לא נראה כזה. צפית בסרטון?

Ultra marine

New member
כן.

היא מראה עט אבל לא בדיוק העט שאנחנו מכירות משהו דומה לזה. תיארתי את מה שלי יש בבית..

נופ ר

New member
אני לא בטוחה שאנחנו מדברות על אותו דבר.

בסרטון ב- 2:12 רואים מקלון אוזניים עם ידית שקופה. שום עט לא נראה ככה................ צפיתי בזה שוב ושוב ניסיתי להבין אם אני טועה ואני בטוחה במאה אחוז שלא....

Ultra marine

New member
יפה שהתעקשת...

כמובן שאת צודקת ואני דיברתי על סרטון אחר שמקרה צפיתי בצמידות לזה (חיפשתי משהו שהוא הזכיר לי..)

Ultra marine

New member
בנתיים קצת ../images/Emo32.gif - פתחתי בלוג! ../images/Emo9.gif

עדיין לא כתבתי על לקים וכאלה. אבל בכל מקרה אני מעדכנת... כל הבלוגים פה לגמרי עשו לי חשק.. אז אתן מוזמנות... בקרוב אעדכן את ה side bar וכל זה.. כמובן שאני בבעיה כי כאן בתפוז נגמר לי המקום בחתימה

למעלה