שרשור מקוון

Ultra marine

New member
את יכולה לנסות

under your own risk! בכל מקרה בתור כלב (ולא סוס) טיפולי הוא מדהים

PeachGirl

New member
קראתי

א. ממש אהבתי את סגנון הכתיבה שלך! היה כיף לקרוא ב. אריק מדהים מדהים מדהים!!!!!!! ולצערי הכלבה שלי בורחת מג'וקים.

Ultra marine

New member
תודה ../images/Emo140.gif

מקווה שימשיך להיות מעניין :) לאור כל המחשבות שלי בנוגע לבלוג לאריק ומה לעשות עם הבלוג הקודם של אמא שלו אני חושבת שהכי טוב להשאיר "פינה חמה" לכתוב גם עליו אבל לא לעשות בלוג רק בשבילו. אז עשיתי את זה (ובמיוחד באנגלית) בשביל המגדלת ההולנדית של אמא שלו. היום זה פחות רלוונטי וגם מעייף אותי כבר לכתוב באנגלית.. דוגרי.. ולגבי הכלבה שלך - נו, כל הנקבות האלה אותו הדבר.. למרות שאולי (Uli) היתה מתעלמת מהם (ממשיכה לישון..)

פנרה

New member
חייבת להגיד לך

שהוא מקסים מקסים מקסים. אני גם כן מטורפת על כלבים ויש לי כלב מסוג West Highland White Terrier אני לא יודעת אם יש להם שם בעברית.... בעצם בטוח יש אני פשוט לא יודעת. בכל אופן, הסיפורים שלך ממש הזכירו לי איך הכלב שלי מציל אותי לעיתים:) היה ממש נעים לקרוא ולראות! תודה!

Ultra marine

New member
יש לך ווסטי?

איזה קטע! יש לי חברה טובה שמגדלת 4 כאלה :) (ועוד כמה בתנאי גידול..) http://westie.co.il תודה על המחמאות על אריק, דוגרי מגיע לו

פנרה

New member
אכן ווסטי מקסים:)

הוא בן שנתיים וחצי ושמו טוויקס כמו השוקולד. אני אצרף תמונה, כי אני אמא גאה! צילמתי אותו ממש בזה הרגע במצלמה במחשב אז האיכות לא משהו, בנוסף הוא גם מש ישנוני כי הערתי אותו מהשינה, והוא לא היה ממש מרוצה, אבל לא נורא! בכל אופן טוב לדעת שגם בארץ שמם ווסטיס לא ידעתי אם זה מוכר או לא.... בהחלט מגיעות לו המחמאות, ואת ממש מזכירה לי את עצמי, כי גם אני כל הזמן אומרת דברים כאלה על הכלב שלי!

Ultra marine

New member
איזה מתוק!

אני מודה שאני לא טיפוס של כלבים קטנים. אבל הווסטי הוא בכלל לא כלב קטן! (בטח שלא לפי דעתו האישית!) אגב, גילוי מרעיש, השיניים הקדמיות הקטנטנות האלה שלהם? אצל הדני הענק אותן שיניים בדיוק קטנות בהרבה מאילו של הווסטי!
בכל מקרה, גמדים ענקיים לחלוטין! אצל חברה שלי אני חושבת שאני בין הבודדות שמבדילות בין העננים הלבנים האלה. שקלתי תקופה מסוימת לקחת כתוספת לדני ענק ווסטי. אבל האמת שהאופי שלהם יותר מידי פלפל בשבילי. והאמת שהם קצת נבחנים לי מידי (למרות שהם לא כלבים שנובחים סתם אני חושבת שיש להם יצר שמירה ויצרים בכלל מאוד חזקים). יש לי אינסוף סיפורים מהלבנבנים האלה. את מוזמנת להסתכל באתר של חברה שלי תוכלי לראות שם איך הווסטים שלה היו משחקים עם הדנית שהיתה לה.

muesli

New member
שתי אופציות

הראשונה תנסי את tinyurl זה יחסוך הרבה מקום. השניה, לשחק בחתימה עם קוד HTML, יש מצב שזה יעבוד, ותוכלי להפוך את המילה לקישור בלי לשים את כל ה URL בפנים.

Ultra marine

New member
מה זה tinyurl?

אני לא יודעת לשחק עם קוד HTML
אבל הייתי ממש שמחה שהמילים יהיו קישור מבלי לשים את כל ה URL עצמו.. אשמח להסברים

muesli

New member
tiny

משתמשים בזה הרבה ב twitter זה נותן URL יותר קצר, למעשה זו כתובת שמפנה לכתובת האמיתי. (אני פחות אוהבת את זה, כי כשיש לינק אי אפשר לדעת לאן הוא מפנה בסוף, סכנת וירוסים וחיות רעות). תשלחי לי את החתימה שלך, אני אנסה להסתכל

Ultra marine

New member
החתימה שלי זה מה שאת רואה היום

בתוספת של הבלוג שלי azureric.blogspot.com תודה!

muesli

New member
הכוונה לטקסט שהכנסת

לתיבת החתימה בהגדרה שלה, כדי שיצאו לך קישורים ככה והכל

Ultra marine

New member
ממממ

אם אני אכתוב לך את כל הטקסט אני לא חושבת שזה יעבוד לי בגלל שברגע שאכתוב וכאלה הוא יראה את זה גם כקישור ולא את המלל עצמו...

muesli

New member
תהפכי את כל הסוגריים המשולשים

לסוגריים מסולסלים (ב notepad תשתמשי ב replace all) אז

למעלה