שאלון

MichRanger

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif../images/Emo20.gif../images/Emo185.gif

תהנו לכם
שם: גיל: תאריך לידה: כינוי: איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: מה אתה לובש עכשיו? החג האהוב עליך: החג השנוא עלייך: המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: באיזה שעה הלכת לישון אתמול: באיזה שעה קמת היום: יש לך פירסינג/ קעקועים? אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? נרדמת בשיעור? אכלת משהו? שרת? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? עישנת? היית חולה? נחתכת? ראית סרט? החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? התנשקת? שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי? חיבקת מישהו? הכנת שיעורים? נסעת ברכבת? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? האם היום: שתית קפה? אכלת עוגה? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת SMS? אכלת במבה? שיקרת? התקלחת? שמעת מוזיקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו? זה או זה: תפוז או תפוח? מלון או אבטיח? חסה או כרוב? אפרסק או שזיף? מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? אייסיקיו או מסנג'ר? שוקולד חלב או מריר? ביצה קשה או חביתה? לחמניה או פיתה? פיתה או לחם? תות או בננה? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? חוף או הרים? קרמבו- וניל או שוקו? אפרסק או שסק? לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? כמה פעמים: ישנת עם מישהו? התנשקת? לקחת סמים? היית בקרקס? שכבת עם מישהו? החזקת תינוק? החלפת לתינוק חיתול? אושפזת? היה לך יומולדת? חגגת יומולדת? ענית על שאלונים? רצית להתאבד? ניסית להתאבד? שתית תה? הלכת מכות? האם אתה: מאמין באלוהים? ובחייזרים? במכשפות? שדונים? פיות? אתה צמחוני? למה? מעשן? למה? מנגן על משהו? שר? מתחמק כרגע מלעשות משהו? בוכה הרבה? הבנאדם האחרון: שראית: חיבקת: נישקת: ישנת איתו במיטה: כעסת עליו: שיקרת לו: חיטטת לו בדברים: היית אצלו בבית: היה אצלך: שבכית בגללו: שהתגעגעת אליו: שצעקת עליו: שדיברת איתו: שדיברת איתו בטלפון: ששלחת לו SMS: שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אהבה וזוגיות: יש לך חברה? אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

Mori C

New member
../images/Emo41.gifמגניב D:

שם: מור. גיל: 14 וחצי. תאריך לידה: 1.12.93 . כינוי: מורי \ מורוש איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצה קצרה. החג האהוב עליך: פסח וחנוכה. החג השנוא עלייך: - המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: טונה
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פאניק אט דה דיסקו ופול אאוט בוי. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Mori C הכינוי שלי והאות הראשונה של השם משפחה שלי. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שוטפת פנים. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה טלוויזיה. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: דיברתי בטלפון. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אלך לראות טלוויזיה. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 11 וחצי. באיזה שעה קמת היום: עשרה ל-7. יש לך פירסינג/ קעקועים? לא. אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב. נרדמת בשיעור? אכלת משהו? לפני שלוש שעות בערך. שרת? לפני 10 דקות בערך כשדיברתי עם חברה שלי. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני כמה חודשים. עשית קניות? אתמול. עישנת? היית חולה? לפני 4 חודשים בערך. נחתכת? לפני שבוע. ראית סרט? לפני שבוע. החזקת תינוק? אתמול. נסעת באוטובוס? יום ראשון. התנשקת? לפני כמה חודשים. שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי? לפני חודש. חיבקת מישהו? היום. הכנת שיעורים?היום. נסעת ברכבת? לפני חודש בערך. היית במסעדה? שבוע שעבר. לא ישנת כל הלילה? לפני שבועיים. האם היום: שתית קפה? לא. אכלת עוגה? לא. דיברת בטלפון? כן. דיברת בפלאפון? כן. שלחת SMS? כן. אכלת במבה? כן. שיקרת? לא. התקלחת? לא, אבל עוד מעט אני אכנס להתקלח. שמעת מוזיקה? כן. שתית אלכוהול? לא. שתית מים? כן. עישנת? לא. צרחת? לא. נסעת מחוץ לעיר? לא. חשבת להתאבד? לא. חשבת מחשבות פילוסופיות? כן חחח D: אבל זה היה בצחוק DD: עשית שיעורי בית? כן. רבת עם מישהו? לא. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז. מלון או אבטיח? אבטיח.
חסה או כרוב? חסה. אפרסק או שזיף? אפרסק. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? בטעם פטל. אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם. שוקולד חלב או מריר? שוקולד חלב
ביצה קשה או חביתה? חביתה. לחמניה או פיתה? פיתה. פיתה או לחם? פיתה. תות או בננה? תות
גלידה- בכוס או בוופל? בוופל
שקיעה או זריחה? שניהם. חוף או הרים? חוף. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. אפרסק או שסק? אפרסק. לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לא זה ולא זה. כמה פעמים: ישנת עם מישהו? הרבה פעמים. התנשקת? 2. לקחת סמים? - היית בקרקס? 2. שכבת עם מישהו? - החזקת תינוק? הרבה פעמים. החלפת לתינוק חיתול? 1. אושפזת? - היה לך יומולדת? 14 פעמים. חגגת יומולדת? 14 פעמים. ענית על שאלונים? 3-4 פעמים. רצית להתאבד? - ניסית להתאבד? - שתית תה? הרבה פעמים. הלכת מכות? - האם אתה: מאמין באלוהים? כן. ובחייזרים? אני חושבת שכן... במכשפות? לא. שדונים? לא. פיות? לא. אתה צמחוני? לא. למה? כי אני אוהבת מקדולנדס חחח D: מעשן? לא. למה? כי זה לא בריא ! מנגן על משהו? כן. שר? במקלחת לפעמים ולפעמים מזמזמת שירים עם חברות DD: מתחמק כרגע מלעשות משהו? לא. בוכה הרבה? לא. הבנאדם האחרון: שראית: אמא שלי. חיבקת: חברה שלי. נישקת: בלחי או בפה?! בלחי - ידיד שלי. בפה - חבר שלי לשעבר. ישנת איתו במיטה: חברה שלי. כעסת עליו: חברה שלי. שיקרת לו: חיטטת לו בדברים: לחברה שלי D: היית אצלו בבית: אצל דודה שלי. היה אצלך: חברה של אחי. שבכית בגללו: חברה שלי שרבתי איתה, זה היה ממזמן. שהתגעגעת אליו: בת דודה שלי מארה"ב ולחברות שלי מירושלים. שצעקת עליו: על אמא שלי שרבתי איתה ממזמן. שדיברת איתו: אמא שלי וחברה שלי. שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי וידיד שלי. ששלחת לו SMS: לחברה שלי. שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: לאמא שלי. אהבה וזוגיות: יש לך חברה? אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifשיהיה../images/Emo11.gif

שם: אביב גיל: 15 תאריך לידה: 20.4.93 כינוי: אביבוש, אדידס [אל תשאלו
] איך היית רוצה שיקראו לך? שום שם, אני אוהבת להיות אביב
שם אהוב לבנים: עמרי שם אהוב לבנות: רוני מה אתה לובש עכשיו? טי שירט של אבא שלי ומכנס לבן מהיינס החג האהוב עליך: פסח החג השנוא עלייך: כיפור המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: כל מיני דברים ירוקים
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פאניק, פוב, ופירסינג וקעקועים [סמויה] מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? A v i v o o s h וזה כי Avivoosh היה תפוס מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פותחת עיניים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? עוצמת עיניים
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: ראיתי טלוויזיה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: בטח לאכול באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 01.00 באיזה שעה קמת היום: 09.00
יש לך פירסינג/ קעקועים? הליקס ועגיל באף אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? אכן מתי בפעם האחרונה:
התקלחת? אתמול בערב נרדמת בשיעור? אף פעם אכלת משהו? לפני שעה בערך שרת? שלשום בכיתה אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני משהו כמו חודשיים עשית קניות? לא זוכרת
עישנת? לפני שנה היית חולה? גם נחתכת? יום שישי ראית סרט? היום בצהריים החזקת תינוק? כשאחותי נולדה נסעת באוטובוס? מתישהו החודש
התנשקת? אף פעם
שכבת עם מישהו?
שתית משקה אלכוהולי? בחופש הגדול שנה שעברה חיבקת מישהו? היום את אחותי
הכנת שיעורים? שלשום נסעת ברכבת? מזמן... היית במסעדה? אממ לא זוכרת תאריך מדוייק, מקס ברנר
לא ישנת כל הלילה? בכיתה ו נראלי האם היום:
שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? לא אכלת במבה? כן שיקרת? כן התקלחת? לא שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים?לא עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא זה או זה:
תפוז או תפוח? שניהם מלון או אבטיח? שניהם חסה או כרוב? כרוב אפרסק או שזיף? שניהם מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל אייסיקיו או מסנג'ר? מסן שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? פיתה פיתה או לחם? פיתה תות או בננה? תות
גלידה- בכוס או בוופל?וופל
שקיעה או זריחה? שקיעה
חוף או הרים? הרים קרמבו- וניל או שוקו? |סדגשוניל| אפרסק או שסק? אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהפגע
כמה פעמים:
ישנת עם מישהו? מיליוני פעמים התנשקת? 0 לקחת סמים? 0 היית בקרקס? פעמים ספורות שכבת עם מישהו? 0 החזקת תינוק? גם לא הרבה
החלפת לתינוק חיתול? כמה פעמים לאחותי אושפזת? 2 היה לך יומולדת? 15 חגגת יומולדת? 14 שנה שעברה לא ענית על שאלונים? לא הרבה רצית להתאבד? מלאאא ניסית להתאבד? 1 שתית תה? כול שבוע בערך.. אז הרבה
הלכת מכות? עם אחותי מלא האם אתה:
מאמין באלוהים? כן ובחייזרים? לא במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? לא למה? כי בשר זה טעים מעשן? לא למה? כי זה דוחה
מנגן על משהו? גיטרה שר? עדיף שלא
מתחמק כרגע מלעשות משהו? לא בוכה הרבה? כן הבנאדם האחרון:
שראית: אחותי הקטנה חיבקת: גם נישקת: גם ישנת איתו במיטה: חברה- יובל כעסת עליו: אני כועסת על כ"כ הרבה
שיקרת לו: חברה- נועה חיטטת לו בדברים: אחותי היית אצלו בבית: אמממ אה! חברה- מאי היה אצלך: אממלא זוכרת
שבכית בגללו: נהה עדיף שלא תדעו שהתגעגעת אליו:
שצעקת עליו: אחותי שדיברת איתו: נראלי אבא שלי שדיברת איתו בטלפון: אמא ששלחת לו SMS: אמא שרצית: ילד מהכיתה
לא ניכנס לזה
שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: ילד מהכיתה, גם לזה לא ניכנס
אהבה וזוגיות:
יש לך חברה? לא אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? רוצה רוצה כמה זמן אתה אוהב אותו? שנים פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם? הודגש באמצעות מדגישומטיק

chen010189

New member
סדגשוניל../images/Emo6.gif

דפק לך את כל השאלון אבל בהתחלה חשבתי שכאילו רצית להגיד שאת אוהבת גם שוקו וגם וניל אז כמו במעדן קרלו חיברת ויצא לך שוניל חחחחחחחחחחחח את שותה תה בקיץ תהיי בריאה? אני מהקפה בבוקר מזיעה חחחחח אבל אני לא סובלת קר...ואני לא יכולה להתעורר בלי קפה...בעיה

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאני שותה תה בערב../images/Emo9.gif

עם המרפסת פתוחה לרווחה ככה שזה לא מהווה בעיה

chen010189

New member
:)

שם: חן גיל: 19 תאריך לידה: 1.1.89 כינוי: תות איך היית רוצה שיקראו לך? לא יודעת שם אהוב לבנים: אין משהו ספציפי שם אהוב לבנות: חן? מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה עם ציור של תותים{יאיי} החג האהוב עליך: ל"ג בעומר החג השנוא עלייך: ל"ג בעומר המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה, פוב, דיבוב ופורומים של קונדיטוריה מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? השם שלי+תאריך לידה, מקורי אה? מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מחממת מים לקפה מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? פיפי מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: ראיתי אראגון טחח בגלל אדווארד מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לא יודעת באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 23:30 באיזה שעה קמת היום: 6:45 יש לך פירסינג/ קעקועים? כן אם כן- איזה ואיפה: נזם, לובים{באזניים נו}, דובי ברגל ואות סינית בצוואר אוהב אותם? מאוד מתי בפעם האחרונה: התקלחת? בבוקר נרדמת בשיעור? לפני שנה?
אכלת משהו? לפני כמה דקות שרת? גם אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? מזמן עשית קניות? ביום ראשון עישנת? בכיתה ו' :| היית חולה? היום בבוקר, אבל עבר פחח
נחתכת? אתמול ראית סרט? לפני שעה בערך החזקת תינוק? לפני חודשיים, משהו כזה נסעת באוטובוס? ביום שני התנשקת? באוגוסט :| שתית משקה אלכוהולי? באוגוסט חיבקת מישהו? אתמול בערב הכנת שיעורים? לפני שנים חח נסעת ברכבת? בפסח היית במסעדה? לפני פסח לא ישנת כל הלילה? לא זוכרת האם היום: שתית קפה? כן אכלת עוגה? מאפינס דיברת בטלפון? לא דיברת בפלאפון? לא שלחת SMS? כן אכלת במבה? לא שיקרת? כן{עכשיו שיקרתי!} התקלחת? כן שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? אם הליקר קפה שיש במאפינס נחשב
שתית מים? לא עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא, שכחתי מזה כבר
רבת עם מישהו? לא זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב? כרוב אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? אה? אייסיקיו או מסנג'ר? מסן שוקולד חלב או מריר? מריר ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? תות גלידה- בכוס או בוופל? בכוס, לא סובלת את הוופל שקיעה או זריחה? זריחה חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו? וניל אפרסק או שסק? אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהיפגע...כדי שאני אדע שהלב שלי לא עשוי מאבן כמה פעמים: ישנת עם מישהו? לא זוכרת התנשקת? לא זוכרת לקחת סמים? 0 היית בקרקס? 2 נראה לי החזקת תינוק? לא זוכרת החלפת לתינוק חיתול? 1 אושפזת? 1 היה לך יומולדת? 19 חגגת יומולדת? 15? ענית על שאלונים? 100000000000000 רצית להתאבד? 1 ניסית להתאבד? 0 שתית תה? לא זוכרת הלכת מכות? מלאאא אבל רק ביסודי האם אתה: מאמין באלוהים? כן ובחייזרים? לא במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? לא למה? כי אני אוהבת קובה...בעיה{רציני זה הבשר היחיד שאני אוהבת} מעשן? לא למה? כובע מנגן על משהו? לא שר? באמבטיה? תמיד מתחמק כרגע מלעשות משהו? האמת כן אבל רק מעצלנות וכי זה לא חובה לעשות את זה עכשיו בוכה הרבה? לא, אבל נעלבת ומתעצבנת כן הבנאדם האחרון: שראית: אבא חיבקת: אמא נישקת: אה...למה להזכיר לי :|
ישנת איתו במיטה: לא זוכרת כעסת עליו: לא משנה. שיקרת לו: לא זוכרת חיטטת לו בדברים: לא זוכרת היית אצלו בבית: חברה שלי היה אצלך: מישהי מפורום טוקיו הוטל...כשעוד אהבתי אותם שבכית בגללו: הבוס שלי לשעבר שהתגעגעת אליו: לא זוכרת שצעקת עליו: אבא שלי שדיברת איתו: אבא שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי ששלחת לו SMS: אמא שרצית: לא זוכרת שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אבא

chen010189

New member
חחח איכס אצלי הכל הפוך

ביסודי הייתי טום-בוי ערסית עם פוזה ועכשיו אני סוג של תמימה שזה בימינו אצל בנות לגמרי ההפך XD הייתי מרביצה לילדים על כלום :| ועישנתי כולה 2-3 סיגריות רק מול חברים שלי "פוזה" חחחחח טוב נו ילדה בכיתה ו', אין את ההבנה של היום אז סולחים

חחחחח אני בדיוק הפוך

כיתה ו' הייתי גירלי גירל ואהבתי את כל החרא הזה ולא הייתי חושבת אף פעם על ללכת מכות וכאלה ועכשיו אני הכי טומבוי [אני יודעת אצל אחרים זה הפוך 0_0] אני מוזרה אבל טוב לי ככה חח

omg

שם: שיר גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 2 באוקטובר כינוי: שירי.. אה.. ~@#!;312.. כאלה איך היית רוצה שיקראו לך? לאדעת. טוב לי עם שיר. פשוט שם משפחה אחר, אני שונאת אותו חח שם אהוב לבנים: ריאן שם אהוב לבנות: אליס מה אתה לובש עכשיו? חולצת בצפר כתומה וג'ינס שחברה שלי זיינה לי תשכל שזה של איזה מעצב.. וגרביים ורודות!111111111111 החג האהוב עליך: סוכות החג השנוא עלייך:לא שונאת חגים..חח אולי ט"ו בשבט מעפן כי אין חופש המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: עגבניות XS למרות שאני אוכלת בפיצה וספגטי וזה באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה, אמטיוי2, דה יוזד, נירוונה, גוד שארלוט, קומונת טייקינג בק סאנדיי מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אהה.. יש לי את קיוט שזה זה.. ואת דראגון נינג'ה שאני לפעמים משתמשת בו וריוט גירל.. קיוט וויתאוט דה אי על שם שיר מדהים של טייקינג בק סאנדיי, דרגון נינג'ה על שם שינובי vs. דרגון נינג'ה של לוסטפרופטס, ריוט גירל כי.. ריוט גירל חח וגם לגוד שארלוט יש שיר כזה מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מכבה תשעון המעורר מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצחת שינייםD: מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:התעסקתי עם פלאפוני החדשD: מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אני מתה להשתין. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: לא דעת באיזה שעה קמת היום: 7:00 יש לך פירסינג/ קעקועים? 6 פירסינגים ואחד נסתם.. כולם באוזניים אם כן- איזה ואיפה: 5 לובים [אחד נסתםם] והליקס אוהב אותם? כה מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב נרדמת בשיעור? אף פעם לא ברצינות אבל אני מרגישה שאני הולכת להרדם בכל שיעור חח במיוחד כאלה בבוקררר אכלת משהו? לפני איזה שעה בערך שרת?עכשיו... איים נוט אוקייייייעיעייאיאייי אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא דעת בזמן הקרוב בטח עשית קניות? אתמול חחחחחח ל"ג בעומר עישנת? not yet היית חולה? יום שני-שלישי נחתכת? לפני שבועיים שלושה ראית סרט? לפני יומיים ..המופע של טרומן החזקת תינוק? אואההה נסעת באוטובוס? בטיול שנתי בטח חח ווי.. בא לי לתפוס אוטובוס לת"א פאק כמה זמן לא הייתי. התנשקת? not yet שכבת עם מישהו? not yet =[ שתית משקה אלכוהולי? מרטיני שבוע שעבר חיבקת מישהו? היום הכנת שיעורים? אתמול נסעת ברכבת? בפסח היית במסעדה? מקדונלדס זה מסעדה? לא ישנת כל הלילה? בעצמאות לפני שבועיים האם היום: שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? כן חח עצבני במיוחד אכלת במבה? לא שיקרת? לא התקלחת? לא שמעת מוזיקה? כן הרגע.. קיוט איז וואט ווי איימ פור3> שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? כן LOL נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא אבל הייתה לי הרגשה כזאת חשבת מחשבות פילוסופיות? חחח לא שאני זוכרת עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא זה או זה: תפוז או תפוח? תפוחD: מלון או אבטיח? אפחד חסה או כרוב? חסה אפרסק או שזיף? אפחד מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל מי הערבי ששותה פטל בטעם תפוזים? אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לא משנה פיתה או לחם? לא משנהההה תות או בננה? תות גלידה- בכוס או בוופל? לא משנה!$#@ שקיעה או זריחה? זריחה חוף או הרים? חוף.. וגם הרים חח קרמבו- וניל או שוקו? ברור שווניל אפרסק או שסק? אפחד לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לא לאהוב בכלל כמה פעמים: ישנת עם מישהו? 4395353532 התנשקת? על השפתיים 432532.. צרפתית אף פעם חח לקחת סמים? אואה..
היית בקרקס? אחת שכבת עם מישהו? אף פעם.. אבל..זה עוד יקרה חח החזקת תינוק? לא דעת לא הרבה לא סומכים עליי בקטעים האלה טחח החלפת לתינוק חיתול? איכ אף פעם אושפזת? אף פעם היה לך יומולדת? 14. דה. חגגת יומולדת? ברוב הפעמים איכשהו ענית על שאלונים? 544524524 and counting רצית להתאבד? אף פעם לא ברצינות ניסית להתאבד? ^^ שתית תה? 453113 הלכת מכות? חחחחחחחחחחחח די הרבה XD האם אתה: מאמין באלוהים? in a way ובחייזרים? מאמינה שיש מוטציות כאלה של הטבע במכשפות? לא שדונים?לא פיות?לא אתה צמחוני? לא למה? אני חייבת בשר.. אני אנמית מעשן? לא למה? לא יצא לי לנסות מנגן על משהו? יאפ גיטרה חשמלית שר? סוג של מתחמק כרגע מלעשות משהו? ללכת להשתין. חח בוכה הרבה? לא הבנאדם האחרון: שראית: אח שלי חיבקת: אמא שלי נישקת: אמא שלי? ישנת איתו במיטה: לבד כעסת עליו: אמא שלי שיקרת לו: לאזוכרת חיטטת לו בדברים: חלי היית אצלו בבית: אדווה היה אצלך: אדווה חח ילדה מתנחלת שבכית בגללו: לא בוכה על אנשים שהתגעגעת אליו: לא יודעת נו שצעקת עליו: אמא שלי חח שדיברת איתו: אח שלי שדיברת איתו בטלפון: אמא שלי ששלחת לו SMS: אמא שלי שרצית: ברט מקראקן במיטה שלי? שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: בטח מישהו בבית ספר אמרתי לו בוקר טוב או משהו אהבה וזוגיות: יש לך חברה? רוני ווינטר. דה. אם כן, כמה זמן יחד? חודש. אם לא, אתה רוצה? זה הוא רוצה אותי. obviouslyyyy. כמה זמן אתה אוהב אותו? חודש. פעם כמעט נפרדתם? כן. מצאתי את ברט מקראקן. בד"כ אתם מאושרים או רבים? מאושרים. אתה קנאי במערכת יחסים? לא. והוא, קנאי? כן. נו ברור.
בסך הכל טוב לכם? כן 3>. איי לאב יו רוני. וגם את ברט מקראקן

chen010189

New member
מיזה ברט?../images/Emo12.gif

וגם אני רוצה הליקס אבל הלובים כאבו לי פי שתיים מהקעקוע{בהתחשב בעובדה שהקעקוע לא כאב בכלל והלובים מ-א-ו-ד!!!!!!!!!!!!!} אז אני מעדיפה שלא :|

MichRanger

New member
~../images/Emo185.gif

שם: מיכל גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 16.11.93 כינוי: מיכ איך היית רוצה שיקראו לך? אני אוהבת את השם שלי
שם אהוב לבנים: שלב שם אהוב לבנות: אמ...לא יודעת.. מה אתה לובש עכשיו? סקיני [אבל לא צמוד צמוד] וחולצה אדומה וגרביים אפורות
החג האהוב עליך: לא יודעת החג השנוא עלייך: לא יודעת המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: ירקות =S באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? אופנה אלטרנטיבית- סמויה ופה. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? micranger מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שותה שוקו
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את המחשב מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב, ובוקר- אבל כשלא לומדים. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: ראיתי טלויזיה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אממ באיזה שעה הלכת לישון אתמול: לא זוכרת באיזה שעה קמת היום: רבע לשבע יש לך פירסינג/ קעקועים? לא אם כן- איזה ואיפה: לא אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: - הרוב פה לא זוכרת
התקלחת? היום בבוקר נרדמת בשיעור? אפעם לא נרדמתי בשיעור אכלת משהו? לפני כמה שעות שרת? S: אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? לא זוכרת עישנת? לא מעשנת!! היית חולה? ממזמן נחתכת? בטח ממש ממש ממש ממזמן ראית סרט? לא זוכרת החזקת תינוק? לא זוכרת
נסעת באוטובוס? היום מהבצפר התנשקת? not yet שכבת עם מישהו?
שתית משקה אלכוהולי? איכסס רק הריח עושה לי רע S: חיבקת מישהו?לא זוכרת.. היום מתישהו הכנת שיעורים? אמ נסעת ברכבת? ממזמן היית במסעדה? ביום ראשון לא ישנת כל הלילה? לא זוכרת האם היום: שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? כן אכלת במבה?לא שיקרת? לא התקלחת? כן שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? הבצפר בבנמינה זה נחשיו? חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא זה או זה: תפוז או תפוח? אמ מלון או אבטיח?אבטיח חסה או כרוב? S: אפרסק או שזיף? S: מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? מיץ פטל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? מריר ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? פיתה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? S: גלידה- בכוס או בוופל? וופל שקיעה או זריחה?שניהם יפים חוף או הרים? לא יודעת קרמבו- וניל או שוקו? ברור שוניל!! אפרסק או שסק? S: לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל?לאהוב כמה פעמים: ישנת עם מישהו? לא סופרת חח התנשקת? על הלחי ? לקחת סמים? אף פעם היית בקרקס? לא יודעת
שכבת עם מישהו?
החזקת תינוק? ממזמן החלפת לתינוק חיתול? - אושפזת?- היה לך יומולדת? 14 חגגת יומולדת? 14 ענית על שאלונים? הרבה! רצית להתאבד? אף פעם ניסית להתאבד? אף פעם שתית תה? אממ גם את זה אני לא סופרת
הלכת מכות? לא הולכת מכות
האם אתה: מאמין באלוהים? ובחייזרים? לא במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? לא למה? כי מקדונלס טעים ושניצל טעים מעשן? לא!! למה? כי הריח של זה פשוט מגעיל אותו וזה גם ממש לא בריא מנגן על משהו? בעבר
שר? בעבר
מתחמק כרגע מלעשות משהו? לא בוכה הרבה? לא הבנאדם האחרון: שראית: אמא :) חיבקת: אמא :) נישקת: ישנת איתו במיטה: הכלב שלי כעסת עליו: שתי חברות שלי -.- שיקרת לו: לא זוכרת חיטטת לו בדברים: בפלאפון של ג'וי [חברה] היית אצלו בבית: נראה לי שג'וי היה אצלך: אדיר [חברה] שבכית בגללו: עזבו.. שהתגעגעת אליו: עזבו.. שצעקת עליו: ענברררר
סתם בצחוק שדיברת איתו: אמא
שדיברת איתו בטלפון: ענבר ששלחת לו SMS: ענבר שרצית:
עזבו שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: בבוקר לא זוכרת למי אהבה וזוגיות: יש לך חברה? אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

למעלה