panci thet i
New member
D: עונה
שם:אניטה D: גיל:13 תאריך לידה: 13/3/95 כינוי:XDD ניטע,ארנב וכו' איך היית רוצה שיקראו לך?=\ לא דעת... שם אהוב לבנים:*-* עמנואל שם אהוב לבנות
: אלינור מה אתה לובש עכשיו?>< תעשו לי טובה... החג האהוב עליך: =] פורים החג השנוא עלייך:.__. יום עצמאות? המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: XD כל מה שקשור לבצל באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? P: פה.. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? >< אין סיפור מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?XD הולכת למחשב! מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שמה שעון מעורר למחר מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?D: לפנות בוקר..זה הזמן הכי מגניב! מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:XD ישנתי.. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: >< לא יודעת..לאכול? באיזה שעה הלכת לישון אתמול:=\ אממ...11..(לא עשיתי מדורה) באיזה שעה קמת היום:XD בשבע...(נו אני רגילה לקום ב6 וחצי) יש לך פירסינג/ קעקועים?לא..עדיין לא..(חולמת על סיידליפ) אם כן- איזה ואיפה:חח אוהב אותם? אני יאהב אותו מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול נרדמת בשיעור? >< אף פעם לא נרדמתי..או קצת נמנמתי..אבל אף פעם לא באמת נרדמתי אכלת משהו?XD אתמול שרת?._. אתמול או שילשום.. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? XD מזמן..באיזה יום חמישי אחד.. עשית קניות?=\ מזמן לא.. עישנת?XD אני לא מעשנת היית חולה?XD השנה..(אני נהיית חולה לעיתים רחוקות) נחתכת?=\ לא זוכרת מתי ראית סרט?D: אתמול החזקת תינוק? 0.0 מזמן.... נסעת באוטובוס?XD גם מזמן לא נסעתי התנשקת?-.- שנה שעברה שכבת עם מישהו? =\ אני בתולה שתית משקה אלכוהולי? >< לא זוכרת..אבל אם שתיתי אז שתיתי קצת חיבקת מישהו?D: אני מחבקת הרבה..אז..אני מניחה שאתמול הכנת שיעורים?XD לא זוכרת.. נסעת ברכבת?._. שנה שעברה היית במסעדה?=\ לא זוכרת...מתי לא ישנת כל הלילה?XD בטיול השנתי..לפני כמה חודשים האם היום: שתית קפה?לא (-.- רק קמתי) אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?לא דיברת בפלאפון?לא שלחת SMS? לא אכלת במבה?לא שיקרת?לא התקלחת? לא שמעת מוזיקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?לא עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא (XD) זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח P: (תפוז זה מגעיל!) מלון או אבטיח? =] אבטיח חסה או כרוב? חסה אפרסק או שזיף? אפרסק *-* (P: גם שזיף זה טעים) מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?._. פטל... אייסיקיו או מסנג'ר? D: שניהם שוקולד חלב או מריר?חלב!!!!! (איכסע מריר! לא סובלת מריר!) ביצה קשה או חביתה? ._. לא זה ולא זה לחמניה או פיתה?תלוי ^-^" פיתה או לחם? לחם.. תות או בננה?תות D: גלידה- בכוס או בוופל?בכוס.. שקיעה או זריחה?זריחה.. (XD אבל בתכלס מה ההבדל?) חוף או הרים? חוף..3> קרמבו- וניל או שוקו? וניל 3: אפרסק או שסק? 333>>> שקס!!!! (XD זה שקסי!) לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לא לאהוב בכלל =\ כמה פעמים: ישנת עם מישהו? XD אה????? התנשקת? ._. מי סופר? לקחת סמים? >< לא לקחתי.. היית בקרקס?אממ..פעם אחת אולי? שכבת עם מישהו?אף פעם >< החזקת תינוק?:S את אח שלי כשהיה קטן.... החלפת לתינוק חיתול? ._. חס ושלום אושפזת?=\ לא אושפזתי היה לך יומולדת?13 XD חגגת יומולדת?>< לא הרבה ענית על שאלונים? XD מלאאאא רצית להתאבד?>< זה היה פעם.. ניסית להתאבד?=\ לא שתית תה?XD מי סופר?! אלוהים.. הלכת מכות?._. השנה לא הלכתי מכות בכלל האם אתה: מאמין באלוהים?אולי חח ובחייזרים?בערך.. במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? לא (אבל אני אוכלת מעט בשר..לא מכל הסוגים) למה? =\ כי יש כמה סוגים של בשר שאני חולה עליהם! מעשן?לא למה? >< אני אמורה? מנגן על משהו?=\ עוד מעט מתחילה ללמוד על גיטרה (-.- מעניין מתי) שר?לא..רק כשמשעמם XD מתחמק כרגע מלעשות משהו? =\ לא בוכה הרבה? =\ לא נראה לי...אבל פעם הייתי בכיינים נאמבר 1 XD הבנאדם האחרון: שראית: אח שלי.. חיבקת: אח שלי נישקת: אמא ישנת איתו במיטה: אח שלי כעסת עליו: >< על כל העולם..חחח מיכל! שיקרת לו: =\ לא זכור לי..(אני נוהגת לא לשקר) חיטטת לו בדברים: =\ מזמן. אולי. היית אצלו בבית: ._. אממ..רחלי.. היה אצלך: כנ"ל. שבכית בגללו: -.- תעזבו אותי שהתגעגעת אליו: 3: שצעקת עליו: >< לא זוכרת שדיברת איתו: =\ אמא.. שדיברת איתו בטלפון: =.= סבתא ששלחת לו SMS: =\ לא שלחתי לאף אחד שרצית: .......... שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:אמא! אהבה וזוגיות: יש לך חברה? מאתמול XD אם כן, כמה זמן יחד? D: יום! אם לא, אתה רוצה? -.- אני רוצה חבר נורמלי..לא מהאינטרנט...אחד שנוכל להפגש.. כמה זמן אתה אוהב אותו? XD מי אמר שאני אוהבת אותו? פעם כמעט נפרדתם? -.- בד"כ אתם מאושרים או רבים? XD לא דעת..עד עכשיו הכל סבבה אתה קנאי במערכת יחסים? =\ אני חושבת... והוא, קנאי? >< לא יודעת בסך הכל טוב לכם? XD עד עכשיו סבבה..
שם:אניטה D: גיל:13 תאריך לידה: 13/3/95 כינוי:XDD ניטע,ארנב וכו' איך היית רוצה שיקראו לך?=\ לא דעת... שם אהוב לבנים:*-* עמנואל שם אהוב לבנות