שאלון

panci thet i

New member
D: עונה

שם:אניטה D: גיל:13 תאריך לידה: 13/3/95 כינוי:XDD ניטע,ארנב וכו' איך היית רוצה שיקראו לך?=\ לא דעת... שם אהוב לבנים:*-* עמנואל שם אהוב לבנות:D: אלינור מה אתה לובש עכשיו?>< תעשו לי טובה... החג האהוב עליך: =] פורים החג השנוא עלייך:.__. יום עצמאות? המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: XD כל מה שקשור לבצל באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? P: פה.. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? >< אין סיפור מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?XD הולכת למחשב! מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שמה שעון מעורר למחר מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?D: לפנות בוקר..זה הזמן הכי מגניב! מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:XD ישנתי.. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: >< לא יודעת..לאכול? באיזה שעה הלכת לישון אתמול:=\ אממ...11..(לא עשיתי מדורה) באיזה שעה קמת היום:XD בשבע...(נו אני רגילה לקום ב6 וחצי) יש לך פירסינג/ קעקועים?לא..עדיין לא..(חולמת על סיידליפ) אם כן- איזה ואיפה:חח אוהב אותם? אני יאהב אותו מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול נרדמת בשיעור? >< אף פעם לא נרדמתי..או קצת נמנמתי..אבל אף פעם לא באמת נרדמתי אכלת משהו?XD אתמול שרת?._. אתמול או שילשום.. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? XD מזמן..באיזה יום חמישי אחד.. עשית קניות?=\ מזמן לא.. עישנת?XD אני לא מעשנת היית חולה?XD השנה..(אני נהיית חולה לעיתים רחוקות) נחתכת?=\ לא זוכרת מתי ראית סרט?D: אתמול החזקת תינוק? 0.0 מזמן.... נסעת באוטובוס?XD גם מזמן לא נסעתי התנשקת?-.- שנה שעברה שכבת עם מישהו? =\ אני בתולה שתית משקה אלכוהולי? >< לא זוכרת..אבל אם שתיתי אז שתיתי קצת חיבקת מישהו?D: אני מחבקת הרבה..אז..אני מניחה שאתמול הכנת שיעורים?XD לא זוכרת.. נסעת ברכבת?._. שנה שעברה היית במסעדה?=\ לא זוכרת...מתי לא ישנת כל הלילה?XD בטיול השנתי..לפני כמה חודשים האם היום: שתית קפה?לא (-.- רק קמתי) אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?לא דיברת בפלאפון?לא שלחת SMS? לא אכלת במבה?לא שיקרת?לא התקלחת? לא שמעת מוזיקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?לא עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא (XD) זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח P: (תפוז זה מגעיל!) מלון או אבטיח? =] אבטיח חסה או כרוב? חסה אפרסק או שזיף? אפרסק *-* (P: גם שזיף זה טעים) מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?._. פטל... אייסיקיו או מסנג'ר? D: שניהם שוקולד חלב או מריר?חלב!!!!! (איכסע מריר! לא סובלת מריר!) ביצה קשה או חביתה? ._. לא זה ולא זה לחמניה או פיתה?תלוי ^-^" פיתה או לחם? לחם.. תות או בננה?תות D: גלידה- בכוס או בוופל?בכוס.. שקיעה או זריחה?זריחה.. (XD אבל בתכלס מה ההבדל?) חוף או הרים? חוף..3> קרמבו- וניל או שוקו? וניל 3: אפרסק או שסק? 333>>> שקס!!!! (XD זה שקסי!) לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לא לאהוב בכלל =\ כמה פעמים: ישנת עם מישהו? XD אה????? התנשקת? ._. מי סופר? לקחת סמים? >< לא לקחתי.. היית בקרקס?אממ..פעם אחת אולי? שכבת עם מישהו?אף פעם >< החזקת תינוק?:S את אח שלי כשהיה קטן.... החלפת לתינוק חיתול? ._. חס ושלום אושפזת?=\ לא אושפזתי היה לך יומולדת?13 XD חגגת יומולדת?>< לא הרבה ענית על שאלונים? XD מלאאאא רצית להתאבד?>< זה היה פעם.. ניסית להתאבד?=\ לא שתית תה?XD מי סופר?! אלוהים.. הלכת מכות?._. השנה לא הלכתי מכות בכלל האם אתה: מאמין באלוהים?אולי חח ובחייזרים?בערך.. במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? לא (אבל אני אוכלת מעט בשר..לא מכל הסוגים) למה? =\ כי יש כמה סוגים של בשר שאני חולה עליהם! מעשן?לא למה? >< אני אמורה? מנגן על משהו?=\ עוד מעט מתחילה ללמוד על גיטרה (-.- מעניין מתי) שר?לא..רק כשמשעמם XD מתחמק כרגע מלעשות משהו? =\ לא בוכה הרבה? =\ לא נראה לי...אבל פעם הייתי בכיינים נאמבר 1 XD הבנאדם האחרון: שראית: אח שלי.. חיבקת: אח שלי נישקת: אמא ישנת איתו במיטה: אח שלי כעסת עליו: >< על כל העולם..חחח מיכל! שיקרת לו: =\ לא זכור לי..(אני נוהגת לא לשקר) חיטטת לו בדברים: =\ מזמן. אולי. היית אצלו בבית: ._. אממ..רחלי.. היה אצלך: כנ"ל. שבכית בגללו: -.- תעזבו אותי שהתגעגעת אליו: 3: שצעקת עליו: >< לא זוכרת שדיברת איתו: =\ אמא.. שדיברת איתו בטלפון: =.= סבתא ששלחת לו SMS: =\ לא שלחתי לאף אחד שרצית: .......... שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:אמא! אהבה וזוגיות: יש לך חברה? מאתמול XD אם כן, כמה זמן יחד? D: יום! אם לא, אתה רוצה? -.- אני רוצה חבר נורמלי..לא מהאינטרנט...אחד שנוכל להפגש.. כמה זמן אתה אוהב אותו? XD מי אמר שאני אוהבת אותו? פעם כמעט נפרדתם? -.- בד"כ אתם מאושרים או רבים? XD לא דעת..עד עכשיו הכל סבבה אתה קנאי במערכת יחסים? =\ אני חושבת... והוא, קנאי? >< לא יודעת בסך הכל טוב לכם? XD עד עכשיו סבבה..

עונה ../images/Emo9.gif

שם: יערה גיל: 16 תאריך לידה: 29.1.1992 כינוי: פרחוש!!~לא ,סתם זה פריקא איך היית רוצה שיקראו לך? אה..אני אשאר עם השם שלי תודה
שם אהוב לבנים: אה..אין ממש
שם אהוב לבנות: כנ"ל [טוב ,סתם אין לי כוח לחשוב על שם] מה אתה לובש עכשיו? חולה ומכנס חח החג האהוב עליך: ל"ג בעומר
החג השנוא עלייך: שבועות המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? זה יוזד ,סימפל פלאן מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? love to hate you מהשיר Escape The Fate - Situations מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? אה..זה משתנה מפעם לפעם
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצחת שיניים
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: ישנתי
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אני אלך לאכול באיזה שעה הלכת לישון אתמול: חח לא ישנתי אתמול הייתי במדורה כל הלילה והיום נרדמתי ברבע לשמונה בבוקר באיזה שעה קמת היום: רבע לעשר יש לך פירסינג/ קעקועים? לא אבל אני מתה לפירסינג אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? היום נרדמת בשיעור? אף פעם
אכלת משהו? היום שרת? היום XD אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא זוכרת XD עשית קניות? אה..לא זוכרת
עישנת?....
היית חולה? מיום רביעי ועד היום אני מצוננת ואני צרודה אחושקשוקה נחתכת? היום
ראית סרט? אתמול החזקת תינוק? מזמןן נסעת באוטובוס? אתמול התנשקת? שכבת עם מישהו?בתולה אנשים
שתית משקה אלכוהולי?....
חיבקת מישהו? היום הכנת שיעורים? לא זוכרת XD נסעת ברכבת? חודש שעבר אני חושבת היית במסעדה? לפני ארבעה שבועות נראה לי לא ישנת כל הלילה? היום D::: האם היום: שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? לא דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? לא אכלת במבה? לא
שיקרת? לא התקלחת? כן שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת?
צרחת? כן
נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא
חשבת מחשבות פילוסופיות? לא :| עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב? חסה אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר דהה שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? פיתה
פיתה או לחם? פיתה
תות או בננה? תות גלידה- בכוס או בוופל? ופל שקיעה או זריחה? שקיעה חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו?|סדגש שוקו| אפרסק או שסק? שסק?
הדבר הזה קיים עדין ?
לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? אם כבר אז לאהוב ולהפגע...לא יודעת למה
הראש שלי לא עובד בכלל היום כמה פעמים: ישנת עם מישהו? אה..~סופרת~ לא זוכרת אבל עם חברות בטיול שנתי נחשב?
התנשקת? לקחת סמים?
אף פעם ואין לי כוונה לנסות
היית בקרקס? שלוש שכבת עם מישהו? בתולה
החזקת תינוק? יותר מפעם אחת זה בטוח! החלפת לתינוק חיתול? אף פעם ,למזלי אושפזת? אף פעם
היה לך יומולדת? 16 D: חגגת יומולדת? 16 D: ענית על שאלונים? הפסקתי לספור אחרי הפעם ה-4
רצית להתאבד? אף פעם
ניסית להתאבד? כנ"ל שתית תה? שונאת תה >< הלכת מכות? לא זכור לי דבר כזה
האם אתה: מאמין באלוהים? לא ובחייזרים? וואלה לא במכשפות? למה לא ,נשמע מגניב שדונים? לא :| פיות? נופ אתה צמחוני? לא למה? מעשן? לא למה? מנגן על משהו? גיטרה שר? לא מתחמק כרגע מלעשות משהו? לא בוכה הרבה? לא.. הבנאדם האחרון: שראית: אמא חיבקת: עדן נישקת: ישנת איתו במיטה: אה..לא זוכרת >< כעסת עליו: נופר עמר שיקרת לו: לא זוכרת..לא יצא לי לשקר ביומיים האחרונים או השבוע אני חושבת.. חיטטת לו בדברים: לא חטטנית
היית אצלו בבית: נופר פרץ היה אצלך: אה..לי ונועה שבכית בגללו: לא בוכה בגלל אף אחד. שהתגעגעת אליו: אל אחותי
שצעקת עליו: לא זוכרת שדיברת איתו: אמא שדיברת איתו בטלפון: אמא ששלחת לו SMS: אה..נראה לי אלמוג שרצית: האחים וואי D: לא ,סתם
שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אמא D: אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא.. אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

א ת ו ש ש

New member
לא היתי פה הרבה זמן..

שם:אתי גיל:15 עוד חודש תאריך לידה: 25.6 כינוי:לא יודעת יש הרבה איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים:דניאל,מאור,עמית שם אהוב לבנות:לירון,שי,לירן מה אתה לובש עכשיו?טרנינג שחור וחולצה אממ.. גם שחורה (קשוחה ואפלה שכמותי...חיחי) החג האהוב עליך: כולם החג השנוא עלייך:אפחד המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:גויאבה באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? ניקלבאק מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?שם.. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?לא יודעת מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:ראיתי סרט מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:אלך לישון.. באיזה שעה הלכת לישון אתמול:12 באיזה שעה קמת היום:10 יש לך פירסינג/ קעקועים?לא אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת?היום נרדמת בשיעור?אף פעם אכלת משהו?5 דקות שרת?היום אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות?שלשום עישנת?אף פעם היית חולה?לפני חודש נחתכת?לא זוכרת ראית סרט?היום החזקת תינוק?היום את אחותי. נסעת באוטובוס?אתמול התנשקת?אף פעם :( שכבת עם מישהו?אף פעם שתית משקה אלכוהולי?מזמן חיבקת מישהו?היום הכנת שיעורים?שלשום נסעת ברכבת?אוו ממש מזמן היית במסעדה?לא זוכרת לא ישנת כל הלילה?שנה שעברה האם היום: שתית קפה?כן אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS? לא אכלת במבה?לא שיקרת?לא התקלחת? כן שמעת מוזיקה?כן שתית אלכוהול?לא שתית מים?לא עישנת?לא צרחת?כן נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?לא זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח?אבטיח חסה או כרוב?חסה אפרסק או שזיף?אממ שניהם מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל אייסיקיו או מסנג'ר?אייסי שוקולד חלב או מריר?מריר ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?לחם תות או בננה?תות גלידה- בכוס או בוופל?כוס שקיעה או זריחה? תלוי תכלס זריחה חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו?מוקה חח אפרסק או שסק?שניהם לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? מוזר להגיד את זה אבל לאהוב ולהפגע כמה פעמים: ישנת עם מישהו?עם אחותי נחשב ..אז כמה פעמים התנשקת?אף פעם לקחת סמים?אף פעם היית בקרקס?שהיתי קטנה לא זוכרת שכבת עם מישהו?אף פעם החזקת תינוק?מלא פעמים החלפת לתינוק חיתול?כנ"ל אושפזת?אף פעם היה לך יומולדת?עוד מעט 15 חגגת יומולדת? ענית על שאלונים?לא יודעת רצית להתאבד?פעם אחת ניסית להתאבד?אף פעם שתית תה?חחח נו באמת הלכת מכות?אף פעם האם אתה: מאמין באלוהים?כן ובחייזרים? לא בחייזרים כאילו איטי וכל זה אני מאמינה שיש חיים מחוץ לכדוה"א במכשפות?לא שדונים?לא פיות?לא אתה צמחוני?הייתי אבל לא למה?כי... אמא שלי לא מרשה לי חחיחיחי, הייתה לי ירידה ממש חמורה בברזל ואמא שלי הכריחה אותי לחזור לאכול בשר... תכלס צמחונות זה לבנות תפריט כל יום וממש אין לי כוח לזה.. מעשן?לא למה?כי זה דוחה מנגן על משהו?כן שר?כן מתחמק כרגע מלעשות משהו?לא בוכה הרבה?בדרך כלל הבנאדם האחרון: שראית: אמא חיבקת: אחותי נישקת: אחותי ישנת איתו במיטה:כנראה אחותי.. כעסת עליו: אחותי שיקרת לו: לא זוכרת חיטטת לו בדברים: אף אחד היית אצלו בבית:דודה שלי היה אצלך: שכנה שבכית בגללו: הוא.... שהתגעגעת אליו: הואא.. שצעקת עליו: ילד מהכיתה שלי שדיברת איתו: אמא שדיברת איתו בטלפון: ילד מהכיתה ששלחת לו SMS: חברה שרצית: הואאאאאאאאא שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אמא אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לאא :( אם כן, כמה זמן יחד? ======== אם לא, אתה רוצה? כןן כמה זמן אתה אוהב אותו?אממ 4 חודשים פעם כמעט נפרדתם? ========= בד"כ אתם מאושרים או רבים? ======== אתה קנאי במערכת יחסים? ======= והוא, קנאי? ========= בסך הכל טוב לכם?=====

למעלה