שרשור מקוון

mayane21

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo262.gif../images/Emo41.gif שרשור מקוון ../images/Emo20.gif../images/Emo262.gif../images/Emo41.gif

danra

New member
../images/Emo184.gif פוסט ../images/Emo240.gif על הצטננות ../images/Emo186.gif

מוזמנות לקרוא ולהגיב בפוסט.

iefrat

New member
אם בתה עסקינן את מוזמנת לקרוא בקישור הבא

כוס תה או לחילופין - 14/1/11 יום שישי>עיתון הארץ>גלריה>עמוד 20 בעלי מכור לתה וכבר החליט לקפוץ לשם בהזדמנות קרובה, אני אומרת לא כל הנוצץ זהב (בפרפרזה כמובן)

danra

New member
כן, ראיתי בגלריה בעיתון

יש כל כך הרבה בעיות עם ה"מבחן" הזה. נתחיל בזה שהתערובות של ויסוצקי שהם שמו זה ממש לא משהו עממי כמו שהם מתיימרים להציג. לויסוצקי יש יופי של תה וחנות חביבה ברחוב החשמונאים שאפשר להתרשם מהתערובות. לפי המחיר אפשר להבין שזה לא משהו שקונים בסופר... בנוסף, הם משווים בין סוגים שונים של תה... זה כמו שאני אקח מרצדס S מול BMW סדרה 3, או יותר גרוע, מרצדס S מול יונדאי (בכל דגם...) איך אפשר להשוות בכלל?....
והכי גרוע - הנסיינים כולם גברים... קיצור שווה לתחת, הכתבת רצתה חיים קלים והשף הביא אתהחברים שלו... לדעתי כמעט לכל חברב שמייצרת תה יש סוגים מוצלחים יותר ופחות. זה עניין של טעם לגמרי. אין לי בעיה עם הטעם בארץ אבל בואו לא נעבוד על עצמנו, הוא לא הוא ממש מייצג משהו גורמה....

iefrat

New member
ומה על המפגש ב"דלאל? חוויה?

לא מבינה בכלל בתה. אבל כתבה כזו כמו כתבות שמהללות ומשבחות מוצר כלשהו, קוסמטיקה או איפור ואפליו מוצר מזון שכלונו יודעים שהוא בינוני ללא עוררין מעלות בי את המחשבה: שמא מישהו קיבל אספקת תה ויסוצקי משובח לכל ימי חייו? וצד שני אם גם לויסוצקי יש מרצדס , גאוה למדינה? ברגעים אלו ממש בעלי היקר מוזג לנו תה סיני ירוק אמיתי שהביא לו חברו היישר מסין. רק הארומה גורמת לי לשתות, זה מחמם!!! אתישב לצפות באחת התוכניות הבודדות שאני רואה בטלויזיה - ארץ נהדרת (עד כה בעיני העונה הנוכחית פיהוק מתמשך). לעיתים בוהה ברוקדים עם כוכבים ויצא לי לראות כמה פרקים של הבורר., נו טוב זה שייך לפורום אחר. לילה טוב

danra

New member
זה עניין יחצני לגמרי

לצורך העניין הם יכלו להיפגש בסלון שלי. אמנם היו בטוח נהנים יותר אבל אז אף אחד לא היה מרוויח פרסום מזה... יש כל כך הרבה אינטרסים, כל העיתונים הכי מורכסים מיחצ אחד גדול. הכתבת תלך באופן טבעי למי שיסגור לה את העניין כמה שיותר מהר ובדרך כלל זה יהיה לאנשים שהיא מכירה. בכל זאת יש דד ליין להגיש כתבה... תתפנקו לכם עם התה, אני גם הולכת להכין תה חמאם של Le Palais des Thes! אח"כ אלכוהול...

iefrat

New member
ודלאל? ללכת או לא בעלי אהב את רעיון

הנילוים, סקונס וכו, אם אין את ריץ בלונדון... תהני יקירתי מהתה והאלכוהול, אני אשתה תה, אוכל תותים (בלי שמפניה) ואפרוש לשנת היופי שלי אני אוהבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את יום שישי.

danra

New member
המקום חביב מאוד

אני אוהבת בשישי או שבת לאכול שם בבוקר, לא משנה לי על הבר או בשולחן. יש מנה כזו בבוקר של שקשוקה עם חצילים משהו בסט. אכלתי שם פעמיים בערב ולא נפלתי. מנות טעימות אבל לא איזה משהו מיוחד ששווה את התמחור. יש שם אווירה טובה, מומלץ מאוד להזמין מקום מראש.

b o t t e n

New member
אני עם סינוסיט אבל מתענת על תה שחור עם לבנדר

וזעפרן בסט הסיני שלי
מחר פפותחת פקעת יסמין.

b o t t e n

New member
מחר צריכה לחדש לו כבר את המלאי.

ובכלל לחדש את מלאי התיי בבית. אחרי שמצרגלים לטוב {אין כמו תיי באסייה} קשה לחזור ל"שורשים"

אצלי ../images/Emo68.gif

שני פוסטים חדשים : הקולקציה הריחנית של רבלון נחתה בארץ פוסט [לא] לגברים בלבד- סדרת הבשמים החדשה של ראלף לורן ואגב- היום צולמו כבר שישה גוונים [מתוך 12] של צ'יינה גלייז ו....תהיו לי בריאות- איך אתן עושות את זה?

iefrat

New member
פוסט חדש לק ורוד פוקסיה כהה

Mis Socialite של Color Club אני עדיין שקועה עמוק בקולקציות 2010, יש לי מה להשלים קישור

iefrat

New member
כולן אומרות שזה לק סגול ושאני טועה

מה דעתכן?

Dmorrigan

New member
אף אחת לא טועה

פוקסיה מתואר כסגול ורדרד/אדמדם אז כנראה אף אחת לא טועה בעיני פוקסיה כהה הוא סגול לכל דבר, בגלל אהמ.. הכהות :) *חוזרת להתכונן למבחן*

למעלה