שרשור מקוון

iefrat

New member
תודה יקירה, אז אני נשארת בשלי

כיף לי לחשוב עליו כורוד פוקסיה כהה. בהצלחה במבחן, חורף זה זמן ללימודים לפחות לדעתי יש פחות הסחות דעת

G r o k e

New member
Nail art (לא שלי אבל המלצה)

some kind of punk-nail art.. נראה לי מהמם, ינוסה בקרוב ברגע שאמצא את הזהב המתאים! (היה נראה לי נכון לשרשר את זה לפה. סליחה אם זה לא מתאים) steam punk nail tutorial

G r o k e

New member
באמת?! ../images/Emo2.gif

טוב אולי פשוט פאנק זה לא הטעם שלך... אני אפילו חשבתי לנסות את זה עם ירוק מטאלי מתחת במקום זהב

Ultra marine

New member
לא יודעת אם "פאנק" זאת הבעיה

כמו שזה נראה פשוט מניקור שלא עבד..

G r o k e

New member
אגב

הרגע ניסיתי את זה עם לבן, ואני מאוד מרוצה..
אישית לפחות

iefrat

New member
פוסט - החבילה הראשונה שלי

חושבת שבשביל חבילה ראשונה הצלחתי די יפה , גם ZOYA גם ESSIE גם OPI גם C.GLAZE וגם COLOR CLUB בתוספת TOP טרם דגמתי את כולם אך OPI אהבה ממבט ראשון וכך גם ZOYA . החבילה

פוסט על לקים סוף סוף :)

אצלי באתר החדש standing ovation קצת תהיות על הלקים הטרנדיים העונה

Ultra marine

New member
באיחור אופנתי - Zoya Anchor

למי שנורא נפגעה שככה אני מבטיחה ולא מקיימת, ההסבר בגוף הפוסט - עקב יתר פדנטיות, עשיתי בחינה נוספת (5 ימים נוספים) שגרמו לעיכוב. היום, עקב דיכאון כללי וזמן פנוי חופשי (שהגיע באופן מפתיע ולא מכוון) הסווצ'תי לא מעט לקים מה שאומר שיהיה מעניין בקרוב! והפוסט - http://azureric.blogspot.com/2011/01/anchor-zoya.html

lilo4

New member
תגובות ../images/Emo13.gif

אני לא מצליחה להגיב באתר עצמו, משום מה.... לגבי מחזק- יש לסאלי הנסן מחזק בבקבוק זהב מכוער- המלצתי עליו פה כבר כמה פעמים, וקניתי אותו אחרי המלצות
הוא באמת מחזק את הציפורניים. ממש אבל. כבר אחרי שבועיים-שלושה איתו הסתובבתי עם ציפורניים באורך כמו שלא היה לי שנים. אני לא יודעת לגבי רעלים, ואני לא יודעת לגבי הצהבה (הציפורניים שלי במצב זוועה). אני חושבת שיותר קל לי להסיר לקים כשאני משתמשת בו כבסיס, אבל לא בדקתי את זה באופן מדעי (ואני גם לא משתמשת בגליטרים, אז לגבי זה אין לי מושג) ולגבי מייבש- תולי המליצה פה בחום על mavadry של mavala. ניסיתי אותו פעם אחת, והוא מייבש דיי מהר, מבחינת עמידות- החזיק מצוין ונותן ברק מדהים ללק. ומה שהכי קריטי לך- הוא נטול רעלים. לגבי הסרה אני עדיין לא יודעת בגלל שעדיין לא הספקתי להסיר

Ultra marine

New member
מוזר שאת לא מצליחה להגיב

הוספתי גם אופציה לאנונימים לאחרונה.. בכל מקרה, לגבי סאלי הנסון, עברתי על המחזקים נטולי הרעלים שלה (כולם מסוקרנים אצלי, טוב נו, כל השניים חחח). לצערי הם הצהיבו את הציפורן. ואני כבר לא זוכרת מה עוד היו התלונות שלי כנגדם.. את יכולה לבדוק אם את רוצה. אבל אף אחד מהם לא היה בבקבוק מוזהב. לגבי המבלה, מאיפה משיגים אותם?

lilo4

New member
זה לא רק אצלך

המחשב שלי כנראה אוהב את ישראבלוג במיוחד, כי בד"כ הוא לא מוכן לשלוח תגובה באף אתר בלוגים אחר
זה לא רק אצלך, וזה גם קורה בתקופות. את המבלה אני קניתי באיביי. אני יודעת שיש אותם בארץ בכמה מקומות, אבל מקומות דיי נידחים (ואני מניחה שהמחיר יהיה פי שלוש בערך). לדעתי יש בערך שני מוכרים באיביי שמוכרים את המוצרים שלהם, אני קניתי אצל המוכר הזה: http://stores.ebay.com/faireshop

Ultra marine

New member
הבנתי מתולי שהם אמורים להיות נגישים..

oh well מה חדש.. ותודה על הלינק. המחירים בהחלט שווים לכל נפש!!

lilo4

New member
כשבדקתי אז

ראיתי שבאזור שלי מוכרים אותם בשתי חנויות נידחות... אני כנראה לא אסע בשני אוטובוסים רק כדי לקנות מייבש לק
וברור לי שזה לא ישתווה בכלל למחיר באיביי.

למעלה