ע ד כ ו נ י ם

Little McMickey

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo35.gif../images/Emo41.gifע ד כ ו נ י ם ../images/Emo202.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

אז הנה עוד עידכונים על מקפליי. אני כ"כ שמחה שסוף סוף יש עידכונים ועברה תקופת השפל בפורום
אחרי הודעה זו אני אפתח את שרשור יום רביעי
והזוכה במלכת התמונות.. שזה דיי ברור כבר
שער ראשון של מקפליי במגזין ברזילאי והנה הסריקות: סריקות
אל תשכחו להצביע למקפליי ב-Kids Choice Awards
הארי הוזמן לשחק קריקט פעם נוספת בשביל צדקה. אתן יכולות לקרוא על כך כאן.
ARTICLES
יש הרבה מאמרים על מקפליי ברשת והנה כמה מהם.
מאמר על מקפליי+תמונה באתר ברזילאי שדיבר על 3 הופעות של הבנים בברזיל. http://www.abril.com.br/noticia/diversao/no_292595.shtml
באתר ITN הנה קטע ממנו:
"The band McFly have ditched their record label and released a new album. The album Radioactive was released with a Sunday newspaper but the band says it will be re-released in shops in September with some extra tracks and a DVD. (...)"
המאמר המלא ויש גם וידאו:http://itn.co.uk/news/b90b276badb0df617b8519198a1e2e90.html
באתר Chester Chronicle והנה קטע:
"Stunning stars of the music world will be providing a feast for the ears and eyes at Pop in the Park in Nantwich this weekend.Tonight (Friday) sees classical stars Katherine Jenkins and Blake open the three day event at Dorfold Park. Pop kings McFly are appearing on Saturday alongside electro-pop punk outfit Go Audio and local heroes Sgt Wolfbanger. (...)"​
המאמר המלא:http://www.chesterchronicle.co.uk/e...objectid=21448906&siteid=59067-name_page.html גו אודיו
made up stories שיר מושלם
חח בקיצור יש עוד כמה חדשות ואותם תראו בהודעה הבאה

rox love BSM

New member
זה ממש מגעיל שהעיתון הברזילאי

לקח תמונות פרטיות של הבנים והחברות שלהם ושם אותם בעיתון. זה אפילו לא תמונות פפארצי,זה תמונות פרטיות שהם צילמו. ולא נראה לי בכלל שזה קשור לכתבה,אבל שיהיה...

rox love BSM

New member
../images/Emo41.gifבעצם תתלעמו מהוידאו השני

שמתי אותו לפני שראיתי אותו,וזה סתם משהו טיפשי חחח אז אמ תתעלמו ממנו

Little McMickey

New member
../images/Emo175.gifהמשך הע ד כ ו נ י ם../images/Emo175.gif

אז נכון ששמענו שהסינגל הבא של מקפליי הוא השיר LIES לדעתי הוא ממש חמוד ונראה מה יהיה. אז בהמשך לחדשות על הסינגל:
הלהקה כבר צילמה חלק מהסינגל [כמו שרוני כבר אמרה] שבוע שעבר בלונדון, אבל החלק היותר גדול של הקליפ יצולם שבוע הבא, במשך 3 ימים. כנראה שהוידאו יהיה 6 דקות. יהיו 2 גירסאות לזה: הגירסא המורחבת והגירסא הערוכה, שתהיה מוצגת בטלוויזיה. כל מה שיודעים על הקליפ עכשיו הוא שהוא יהיה בנושא עתידי, יענו בעתיד [רובוטים וסקייבורד מרחף
סתם דוגמאות שאני נותנת עכשיו XD]
להקת אינדי בשם Wolfbanger היא מעריצה גדולה של מקפליי: הלהקה הזו הפסידה בגמר של התוכנית Live And Unsigned [תחרות בינלאומית של להקות עצמאיות]. הלהקה תנגן יחד עם מקפליי וגו אודיו בדורפולד פארק. הלהקה אמרה, ציטוט מתורגם[
]: "לא לזכות בגמר של Live And Unsigned הייתה אכזבה גדולה בשביל כולנו אבל להצליח להשיג הופעה עם מקפליי העלתה מאוד את הביטחון שלנו בחזרה" אמר המתופף של הלהקה ניית' לונדי.
ולמשהו ממש ממש שנראה לי מוזר: מקפליי, ג'ורג' סאמפסון ו-Scouting for Girls מצטרפים לחברי באבו [Bebo] כדי לשלוח מסרים אישיים לחלל. הרעיון הגיח מראשו של DJ אלכסנדר זייטסב, וההודעות\מסרים יוקרנו לחלל בידי סוכנות חלל לאומית באוקריאינה ויעברו במהירות האור. הכוכב שהוא המטרה הוא גליאס[משהו כזה
Gliese 581c] והוא במרחק של 20.5 שנות אור. המסרים "ימסרו" לשם בשנת 2029. זה בטח היה רעיון של טום או משהו XD להצטרף^^ [מקור: ה-BBC]
אתן זוכרות שבנות העלו פה תמונות של ה-HAPPY MEAL ממקדונלדס לפני כמה ימים? של מקפליי כביכול. אז ההפתעה שבתוך זה מיני רדיו שמנגן את השיר The Heart Never Lies, חוץ מזה תהיה תחרות כדי לזכות בכרטיסים לסיבוב הופעות של מקפליי ב-UK שיהיה בנובמבר+ דברים של קידומים כמו תמונות וכאלה וכנראה גם פגישה אישית עם הלהקה בהופעות של ספטמבר.
מיקי [החייזר] מאזור ה-VIP של מקפליי העלה כמה קטעי וידאו מהתוכנית 'McFly's 50 Funny Videos' ליוטוב. אתן יכולות לבדוק את זה כאן
מקפליי הופיעו בפרסומת ל-Channel 4, here
מקפליי הופיעו ב-Heat Magazine בקשר ל-T4 ON THE BEACH הנה זה הכל
[
"...Going through the motions..."
]

rox love BSM

New member
בקשר למסרים לחלל זה נכון,טום והארי

הקליטו את זה בפרימירה של X פילס,הם אמרו את זה ברדיו אתמול

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה על הכל D:

אעע גו אודיו
חולה עליהם חחחחחחחחחחחח די רציני מסרים לחלל?
זה כלכך טום! קפראליו3> חח תודה שוב :)

Yu vi

New member
תודה :)../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחח מסרים לחלל, עוד משהו שכלכך מתאים לטומיפלטצ'רXD יו איזה קטע אני בדיוק שומעת שירים של גו אודיו.

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifתודה! ../images/Emo9.gif

אהבתי את התמונה שהייתה בHeat Magazine

m o r 1 0 2

New member
טנקס פור אבריטינג:D../images/Emo168.gif

פירסומות חמודה^^ מסרים לחללXD נשמע מגניב
בטוח הרעיון של טומי3> תודה מיקי

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifתודה על הכל ../images/Emo9.gif

חחחח מסרים לחלל

dougie10

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gifחח....טום...../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif לא ראיתי שרשמו אז אני מוסיפה ../images/Emo9.gif

יש בראש 1 פוסטר של מקפליי [= אבל אם אני לא טועה זה אותו פוסטר שהיה בפוסטרמאניה >< אבל בכל זאת, העיקר הכוונה

adiozery101

New member
../images/Emo207.gifפוסטר של מקפליי בר"1

לא יודעת מה עובר עליהם אבל שוב אותו פוסטרר עהעהעה חפרו איתו
קדימה|

Simple Girl 175

New member
../images/Emo175.gifזה מעצבן שהם ממחזרים תמונות, כאילו אין

להם תמונות אחרות ><"

דיינהDana

New member
נכון! שלחתי להם אימייל שזה ממש מעצבן

שהם חוזרים על אותם תמונות.. גם על זאת וגם על ההיא מהפרימיירה של "לעוף עם הרוח" ואמרתי להם שגם דאגי כבר הספיק לשנות תספורת... ולפי מה שאני רואה הם לא הכי התייחסו חח

Love McFLY

New member
../images/Emo221.gifראיתי את הפוסטר (אני מנויה) איזה באסה

לפני כמה זמן היה אותו במעריב וקניתי ת'עיתון במיוחד בשביל הפוסטר ובסוף יש פה OO"

למעלה