5 דברים שלא ידעתם עליי

Over My Head

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif5 דברים שלא ידעתם עליי../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

כדי שנכיר אחד את השני(ה) קצת יותר טוב. המהדרין יכולים לכתוב יותר... אבל רק אם ממש בא לכם
שוט

../images/Emo3.gif

*בכיתה י' קיבלתי 0 בבוחן בפיזיקה
*אני רוצה ללמוד רפואה מגיל קטן..בתקווה שאני אתקבל... *אני בשיעור 11 בנהיגה על אוטומט ועדיין לא מצליחה להשתלט על האוטו כמו שצריך
*אני "במקרה" החברה של אפרת (המנהלת...)
*אני מכורה קשות לשוקולד!!
אמממ יש עוד ..אבל אני פשוט חייבת לסיים את הפרוייקט באנגלית
אז אולי אח"כ..

Efrat K

New member
יאאא את החברה שלי!../images/Emo66.gif

ואני קיבלתי 100 באותו הבוחן
.

Lital1989

New member
טוב שרק 5../images/Emo3.gif../images/Emo39.gif

ראיתי פורומים שכל אחד רשם 100 עובדות על עצמו חחח רק זה מה שחסר לי עכשיו
1. אני מאוד מאוד אוהבת חיות ומגדלת 3 כלבים ו-4 חתולים. 2. התחביבים העיקריים שלי הם צילום ובישול. 3. אני מתגייסת עוד חודשיים וחצי
4. שומעת (בעיקר) מוזיקה ישראלית. 5. אני ממש מתה על איזור המרכז, במיוחד ת"א ומקווה לגור שם בעתיד.

Lital1989

New member
האמת עוד אין לי מושג כרגע../images/Emo39.gif

אני אדע רק ביום של הגיוס..

Lital1989

New member
בטח קיבלתי../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

אבל עוד לא החזירו תשובה

אוקיי... לטס סי../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

1. השם שאנשים קוראים לי בו הוא הילה, אבל מה שכתוב בתעודת הזהות זה הֶלָה מַרִי. 2. בעיתון בית ספר שנה שעברה כתבתי בערך 8 כתבות
מה שגרם לכך שהברזתי מהרבה שיעורים... X: 3. אני דוברת צרפתית שוטף, מדברת עם אמא ואח שלי רק צרפתית, הייתי בצרפת בערך 14 פעמים ואני נוסעת לשם כל שנה, יש לי שם סבתא, סבא ודוד מצד אמא, וכשהייתי קטנה (משמע - עד החופש הגדול בין ד' לה') השתתפתי בסדנאות וקייטנות למיניהן בצרפת. 4. לדוד הצרפתי שלי קוראים דניאל ויש לו שם גלריה של קומיקס על גדות נהר הסן
אתם מוזמנים להיכנס לאתר של הגלריה שלו. 5. כשהייתי קטנה, אמא שלי רשמה אותי לכל חוג אפשרי בערך
הייתי בחוג ג'ודו, כדורסל, כדורגל, יסודות המוזיקה, פסנתר, הכנה לכיתה א', מחשבים, ציור, יצירה, חיות ומה לא >< אבל זה רק תרם לי
מקווה שלא חפרתי לכם יותר מדי

liorhikri1991

New member
בוא נחשוב...

יש לי ארבעה אחים בנים ואני כאילו החמישי
אני רוצה שיהיו לי שלושה ילדים
אף פעם לא הייתי באילת או בחו"ל
אני קצת מעצבן לעיתים לא כלכך נדירות
יש לי בית פרטי

liorhikri1991

New member
שכחתי את הדבר הכי הזוי...

אני רבע סורי,רבע תימני,רבע פולני(שבא מגרמני) ורבע מקוראי. איזה שילוב,טירוף

בהחלט ../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

טוב, גם אצלי זה משהו נורא מוזר
אני צרפתייה, עיראקית, מצרייה, רוסייה, ברזילאית ויווניה

hadarinke

New member
טוב נו...

-הדבר שאני הכי שונאת בעולם זה זיתים! -אני אלרגית לפסיפלורה, פריחה של עץ הזית, ואיזה תרופה לא ידועה... -אם יהיו לי ילדים אני אבחר לכל אחד שם פרטי ושם שני לועזי... -אמא שלי אומנית וכל הבית שלי מלא בעבודות שלה-_-" -אני חצי פולניה, רבע רומניה, ורבע אוסטרית. -יש לי חישמטלו! לא זה לא חיה, זה בד מגניב כזה טיפה נוצץ ואני שמה אותו בתור סרט על הראש ברגע זה. -היום ראיתי 7 פרקים של אבודים:p

hadarinke

New member
טוב נו..., טוב נו...

-הדבר שאני הכי שונאת בעולם זה זיתים! -אני אלרגית לפסיפלורה, פריחה של עץ הזית, ואיזה תרופה לא ידועה... -אם יהיו לי ילדים אני אבחר לכל אחד שם פרטי ושם שני לועזי... -אמא שלי אומנית וכל הבית שלי מלא בעבודות שלה-_-" -אני חצי פולניה, רבע רומניה, ורבע אוסטרית. -יש לי חישמטלו! לא זה לא חיה, זה בד מגניב כזה טיפה נוצץ ואני שמה אותו בתור סרט על הראש ברגע זה. -היום ראיתי 7 פרקים של אבודים:p, -הדבר שאני הכי שונאת בעולם זה זיתים! -אני אלרגית לפסיפלורה, פריחה של עץ הזית, ואיזה תרופה לא ידועה... -אם יהיו לי ילדים אני אבחר לכל אחד שם פרטי ושם שני לועזי... -אמא שלי אומנית וכל הבית שלי מלא בעבודות שלה-_-" -אני חצי פולניה, רבע רומניה, ורבע אוסטרית. -יש לי חישמטלו! לא זה לא חיה, זה בד מגניב כזה טיפה נוצץ ואני שמה אותו בתור סרט על הראש ברגע זה. -היום ראיתי 7 פרקים של אבודים:p

gorck

New member
עובדות....

1) בגיל 5 זכיתי באוטו בטלויזיה, והייתי תמים מספיק כדי שכשישאלי אותי "מה תעשה עם האוטו" אני "אבא יסיע אותי הביתה לאמא"... 2) אני חולה ספורט....לא מסוגל בלי...כנ"ל מוזיקה... 3) אבא שלי חולה סרטן, ואחותי נכת צה"ל- היא אלופה אולימפית... 4) אני רשמ"ד ד' בצופים... 5) אני דור 9 בא"י....

למעלה