5 דברים שלא ידעתם עליי

gorck

New member
לא מכיר....

ואת שבט ני"ר אני מכיר.... אני רשג"ד ומדריך ד' שם.... למרות שאני לא מהכפר ולא מרשפון...

אבל זה ה-שיר שלהם!

"שבט ני"ר הוא שבט אדיר שבט ני"ר הוא שבט אדיר הוא בא מהכפר ולא מהעיר הוא בא מהכפר ולא מהעיר ומי שאותנו לא מכיר שיבוא ויצטרף לשיר: ומיאו מיאו, כפר שמריהו ופון פון, רישפון ובן זוננה רעננה"

../images/Emo15.gifנממ

-אני מנגנת בבס, יש לי 2 גיטרות. -אני רוצה לנשור מהבצפר. -יש לי בלוג. -אני אוהבת נורא לשיר אבל שרה כמו תרנגול צלויה. -אני פשוט מאוהבת בדה יוזד

יווולי

New member
5 דברים עליי:

אני אתלטית- רצה 100 מ' וקופצת למרחק. אני מתאמנת כבר 5 שנים.
עליתי לארץ מאוקראינה לפני 10 שנים. אין לי בכלל מבטא רוסי..חח.
אני בת יחידה...וכשיהיו לי ילדים משלי, יהיו לי מינימום שני ילדים...משעמם לגדול לבד!!
הפרש הגילאים בין סבתא שלי לאמא שלי, בין אמא שלי אליי הוא 20 שנה. סבתא שלי ילדה את אמא שלי בגיל 20 ואמא שלי ילדה אותי גם בגיל 20. אז אם אני ממשיכה את המסורת הזאת, עוד שנה ומשו אני צריכה להכנס להריון..חחח.
רוב החיים שלי הייתי עם פוני! מאז שאני זוכרת את עצמי, וגם ראיתי תמונות שלי שהייתי קטנה, תמיד היה לי פוני! ורק בגיל 16 בסוף כיתה י' החלטתי להאריך אותו...ובדיוק כשהארכתי כולם עשו פונינט..חחח. אבל אני מרוצה מזה שהארכתי ואני דווקא ניראת יותר טוב בלי פוני

יווולי

New member
כן...היא בת 57

זה נחמד ביותר... וכשאני הולכת עם אמא שלי ברחוב ואנחנו נכנסות לאיזה חנות אז תמיד חושבים שאנחנו אחיות..חח.

נועוש6

New member
5 דברים שלא ידעתם עליי...

אם מישהו בכלל מעוניין לקרוא... 1.י שלי עיינים ירוקות(מדהימות לפי מה שאנשים אומרים)אבל יש בהן משהו מיוחד כזה. 2.אני לא יכולה לראות את החיים שלי בלי צופים. 3.עד לפני כמה שנים הייתי נחושה בדעתי להיות ראש ממשלה ולכן אני ידועה בכינוי ראש הממשלה/עורכת דין אך לפני 3 שנים ככה גיליתי את האהבה האמתית שלי-----> משחק!(ואפשר להגיד שאני לא רעה בזה-הרחבות ינתנו למבקשים) 4.אני פעילה במועצת התלמידים ברדיו הבית סיפרי ובעיתון וגם תמיד מחליפה את המנהלת ביום הירוק. 5.אני מאוהבת באותו בנאדם כבר קרוב לשנתיים.(עזבו סיפור מאוד ארוך אם למישהו יש זמן אני פה)

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifבתקווה להגיע ל5../images/Emo3.gif

ציור זה בערך החיים שלי...דרך הפריקה שלי, ההבעה שלי.
תתפלאו, אני משוגעת על חצילים.
הצבע האהוב עליי זה אדום
יצא לי לשתות וודקה במחשבה שזה מים אחרי זה היה מצחיק.
לא סובלת יין, בירה אני דווקא אוהבת.
אני יכולה לשבת שעות ולצייר משו על הציפורן ואחרי זה פשוט למחוק את מה שציירתי
נולדתי בחופש הגדול והשנה היומולדת יצא לי ביום שבת.
אני ממש אוהבת את הלהקה טוקיו הוטל.
השפות שאני מדברת: עברית רוסית אנגלית ספרדית (ולא, אני יודעת להגיד יותר מ-'מי אמור!')
ערבית וסינית בתהליכים.
אני יודעת לכתוב שני משפטים בסינית.
אני שומעת מוזיקה בעברית, גרמנית
, רוסית
, קוריאנית יפנית וסינית.
אכפת לי מה אחרים יחשבו...זאת מחלה.
אני בלונדה
אני חפרתי. (אם קראת הכול תזדהי!)

shaharrr53

New member
טוב.

1.יש לי אחות תאומה 2.משעמם לי 3.באתי לכאן כי היה לי נורא משעמם
4.אני גולש בעוד כמה פורומים 5.אני מנהל קומונה D:

O0NoNi0O

New member
אני:)

יש לי שלוש נקודות חן כמו לבילבי בלחי שמאלXD
אני רוצה להיות רופאה כשאני אהיה גדולה.
אני רוצה שלושה ילדים, בנים ויקראו להם: עמוס, אדם וטום/ג'יימס כי אלה השמות הכי יפים בעולם.
אני מתה על סרטים וטלוויזיה, אני כול היום רואה, זה ממש מפחיד.
אני גרועה בספורט והמורה שונאת אותי חח פעם אחת היינו בחדר כושר ומישהי התיישבה על אחד המכשירים וגם היא אז היא אמרה "אסור לשבת על המכשירים!" ואני כזה:"את יושבת על מכשיר עכשיו-_-" " טחח מאז היא מסתכלת עליי מוזר וכול שיעור מעירה לי שאני לא משתדלת מספיקXD

למעלה