בבקשה
° °•°»Baroo§h°•°» New member 9/11/04 #32 ../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
כ כריש פטיששש New member 9/11/04 #15 דיי איזה פרק עצוב../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif יהה איזה פרק עצובי אלוהיםםםםם איזה קטנה רוברטיטהה איזה זונ*ת מללה ודלפינה אררר גרטה המלכה חחח כתר| איזה בן זו*ה ראולללללל מעניין מה מללה הג'גואהההההההה תעשהה זהוווו להתראותתתתתתת
דיי איזה פרק עצוב../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif יהה איזה פרק עצובי אלוהיםםםםם איזה קטנה רוברטיטהה איזה זונ*ת מללה ודלפינה אררר גרטה המלכה חחח כתר| איזה בן זו*ה ראולללללל מעניין מה מללה הג'גואהההההההה תעשהה זהוווו להתראותתתתתתת
נ נסיכת ק ו ל ו מ 2 ו New member 9/11/04 #18 ../images/Emo187.gif../images/Emo183.gifאיזה פרקק../images/Emo99.gif יאאא אני כל כך בכיתי שרוברטיטה עזבההה זה היה כל כך עצוב מושלמתתת איזה חיבוק היה לפדה ופלוררר היה פרק מושלםםםם |מאוהב\
../images/Emo187.gif../images/Emo183.gifאיזה פרקק../images/Emo99.gif יאאא אני כל כך בכיתי שרוברטיטה עזבההה זה היה כל כך עצוב מושלמתתת איזה חיבוק היה לפדה ופלוררר היה פרק מושלםםםם |מאוהב\
T The £unky §tar New member 9/11/04 #19 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif*חזרתימהטיולהשנתי* הפרק הזה כל כך קטנטנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כל הקטע שהם בוכיםםם ושרוברטה דיברה על כל אחדדדדד זה כל כך הזכיר לי את צ'יקי ורינקוןןן פרק מדהיםםם רוברטה חוזרת , נכון
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif*חזרתימהטיולהשנתי* הפרק הזה כל כך קטנטנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כל הקטע שהם בוכיםםם ושרוברטה דיברה על כל אחדדדדד זה כל כך הזכיר לי את צ'יקי ורינקוןןן פרק מדהיםםם רוברטה חוזרת , נכון
נ נסיכת ק ו ל ו מ 2 ו New member 9/11/04 #20 ../images/Emo187.gif../images/Emo183.gifברוכה השבה וכנסי כן, רוברטיטה כן חוזרת
° °•°»Baroo§h°•°» New member 9/11/04 #23 מי שלא הבין למה כל השחקנים עוזבים.. פרנקו, מרטין ורוברטיטה יחזרו!! הפרקים האלה צולמו כשהם טסו לישראל..בגלל זה לכל אחד תרצו משהו
מי שלא הבין למה כל השחקנים עוזבים.. פרנקו, מרטין ורוברטיטה יחזרו!! הפרקים האלה צולמו כשהם טסו לישראל..בגלל זה לכל אחד תרצו משהו
° °•°»Baroo§h°•°» New member 9/11/04 #33 סבבה..סורי..ובקשר לרוברטה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif רוברטה תחזורהפרקים צולמו כשהשחקנים טסו לישראל..
סבבה..סורי..ובקשר לרוברטה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif רוברטה תחזורהפרקים צולמו כשהשחקנים טסו לישראל..
° °•°»Baroo§h°•°» New member 9/11/04 #36 ../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif בבקשה..../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif
Y y a ® d e n New member 9/11/04 #30 פרק יפה ועצובבב../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif לא ראיתי רבע שעה ראשונההה אבל את כל השאר ראיתיייי אוייי איזה עצובבבב מה רוברטה לא תחזור יותר פלור ופדההה איזה מושלמיםםםםםם ותומיייי איזה בובייי
פרק יפה ועצובבב../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif לא ראיתי רבע שעה ראשונההה אבל את כל השאר ראיתיייי אוייי איזה עצובבבב מה רוברטה לא תחזור יותר פלור ופדההה איזה מושלמיםםםםםם ותומיייי איזה בובייי
ח חולה על בנחה ופלי New member 9/11/04 #31 ../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifיאאאאאאא../images/Emo7.gif איזה פרק עצוובבב יו מפרק לפרק אני מגלה כמה מריאנה מזכירה את מריצה בקטן זה מתווק |! היה פרק ממש יפפפהההה כל הפרק בכיתי היה עצובב...
../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifיאאאאאאא../images/Emo7.gif איזה פרק עצוובבב יו מפרק לפרק אני מגלה כמה מריאנה מזכירה את מריצה בקטן זה מתווק |! היה פרק ממש יפפפהההה כל הפרק בכיתי היה עצובב...
ק קמילה ו טיטאן New member 9/11/04 #35 זה הפרק הראשון של פלורי שבאמת בכיתי בו בכל הקטעים עם רוברטה...וזה
ס סולדד100 New member 9/11/04 #37 ../images/Emo99.gifאיזה פרק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif רוברטה איזה ממי ולכל מי ששאל: רוברטה תחזור הסיבה ברורה (לפחות לי) וזה לא ספוילר זה מחה שאני חושבת היא בטח תחזור בגלל שאמא שלה תמות, או בגלל שרוברטה לא תרגיש נוח כזה עם אמא שלה והחבר שלה.
../images/Emo99.gifאיזה פרק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif רוברטה איזה ממי ולכל מי ששאל: רוברטה תחזור הסיבה ברורה (לפחות לי) וזה לא ספוילר זה מחה שאני חושבת היא בטח תחזור בגלל שאמא שלה תמות, או בגלל שרוברטה לא תרגיש נוח כזה עם אמא שלה והחבר שלה.
• •°•פלוריסיינטה•°• New member 9/11/04 #38 פרק מדהים!!!!! הכי יפה שהיה עד עכשיו... כל הקטעים הכי יפים.. רוברטה עוזבת... כולם עצובים.. איזה חמודים פלור ופדה.. כאילו מתוקים..
פרק מדהים!!!!! הכי יפה שהיה עד עכשיו... כל הקטעים הכי יפים.. רוברטה עוזבת... כולם עצובים.. איזה חמודים פלור ופדה.. כאילו מתוקים..