שאלון יום פעילווות.

../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלון יום פעילווות.

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? יצאתם לוועידה? אם כן איך היה? מה הדבר הכי חשוב שאתם זוכרים מהוועידה.. התחלתם לעבוד על הפורימון? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה חניכים יש לך? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

yaelula94

New member
אנינינייניני

שם:יעללל שכבה:חמישיות סניף:נילי תפקיד:מדריככהכהכההה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?ראשוןן בעצם שני איך עבר יום הפעילות?סבבה לגמרייייי באיזה שעה הגעת לסניף?שלוש משהו כזה באיזה שעה עזבת את הסניף?אם הישיבה נחשבת אז 11 כמה חניכים היו היום בסניף?שאלה טובה אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:הבנים מנעלה הבריזו מהישיבה(לא כולל אסף) וסוף כל סוף הייתה אממ יצ''צ כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אפשר יותר?! אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:הוניגמןןןןןןןן מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב?נופ. יצאתם לוועידה?כן אם כן איך היה?חופר אבל חביב מה הדבר הכי חשוב שאתם זוכרים מהוועידה..לא משהו ספציפי..! התחלתם לעבוד על הפורימון?בוודאי ובוודאי מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ו' כמה חניכים הגיעו?6 כמה חניכים יש לך?שאלה טובה כמה נרשמו לסניף?אררר איזו פעולה העברתם?ט''ו בשבט משולב איכות הסביבה מה היה בפעולה?פעולה נו איך היא עברה?לא משהו אבל שרדתי צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?החלק של התרומה לסבבה הבאתם מושמוש?כן במידה וכן- צרפו תמונה:אין נהנתם בפעולה?לא משהו תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: החלטתי משהו: סניף נילי מחלקת שמנים XDDD

סוף סוף תמונה!!

איזה יופי...
באמת. שמחה שנהנת... מה מתוכנן אצלכם בפורימון? לאן הייתה היציאת צוות? ^^

yaelula94

New member
ואממ.. ד.א.

התמונה זה בגלל הפלאפון החדש והמשוכלל שלי שאני לא כלכך מסתדרת עם השיכלולים שלו, והחניכות הקושי מושי שלי ביקשו שאני אצלם אותן

assafein

New member
ךךעלגליחגליןכגציחלג

שם: אסף שכבה: שביעיסט סניף: נילי-נעלה תפקיד: מדריך ה'
מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שני איך עבר יום הפעילות? היה נחמד... באיזה שעה הגעת לסניף? אממ לא זוכר.. נראה לי 4 וחצי בערך.. באיזה שעה עזבת את הסניף? אממ לא יודע, אבל אחרי היום פעילות זרמנו לישב"צ+יצ"צ וחזרתי בסביבות 11.. כמה חניכים היו היום בסניף? אין לי מושג.. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: אממ הספונטניות שזורמת בסניף הזה...
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8-9 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
+
הבוגר של יום הפעילות: קשה
מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? לא שידוע לי
יצאתם לוועידה? לא... אם כן איך היה? היה נחמד בבית
מה הדבר הכי חשוב שאתם זוכרים מהוועידה.. חגגנו לאמא יומולדת
התחלתם לעבוד על הפורימון? כן! מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ה' כמה חניכים הגיעו? אין לי מושג.. כמה חניכים יש לך? אממ בסביבות ה-15 כמה נרשמו לסניף? --- איזו פעולה העברתם? טובי+איכות הסביבה... מה היה בפעולה? כל מיני.. בעיקר בינגו מטורף
איך היא עברה? אמממ 6.5 בסולם 1-10... צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? בינגו.. הבאתם מושמוש? כן.. סול, עליו מודבק השיר "כאן הולכים, השותלים"... והקזע של העץ היה נצנצים.. במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? אממ כן... תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): לא נראה לי שיש.. משהו להוסיף: לא...

רוצה תמונה של המושמוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה יום פעילות 8-9 ולא 10?
ולמה למה למה הפעולה לא עברה טוב? מה היו הבעיות?

assafein

New member
אמממ...

8-9 זה כי היו ימי פעילות טובים יותר... הפעולה עברה טוב, לפי מה שראינו הם נהנו אבל כמו בעוד כמה פעולות יש תחושה שלא העברנו את המסר של הפעולה כמו שצריך.. היה שיפור מפעולות קודמות אבל יש לנו עוד למה לשאוף

assafein

New member
במקרה הזה זה יותר לכוון של...

לשאוף לסביר או משהו כזה

טוב נו נענה גם

שם:ספיר שכבה:שישיות(!!!!!!!!!!!!!!!) סניף:נילי-נעלה תפקיד:מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?יום שני.. איך עבר יום הפעילות?בססדר באיזה שעה הגעת לסניף?שתיים וחצי בערך באיזה שעה עזבת את הסניף?בחמש וחצי הלכתי לרופא. כמה חניכים היו היום בסניף?לא יודעת לא ספרתי אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:היה לנו יצ"צ. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 7 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:אסף -הוא הסביר לחניכים למה אוכלים פירות יבשים בט"ו בשבט מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב?פסח? יצאתם לוועידה?לא אם כן איך היה?----- מה הדבר הכי חשוב שאתם זוכרים מהוועידה.. התחלתם לעבוד על הפורימון?כן
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ד'
כמה חניכים הגיעו?3 כמה חניכים יש לך?בערך 6-8 כמה נרשמו לסניף?--------- איזו פעולה העברתם?טו בשבט +איכות הסביבה מה היה בפעולה?סקר רחוב למה אוכלים פירות יבשים בט"ו בשבט וקישוט פחים לאיסוף של בקבוקים. איך היא עברה?בסדר צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?הצביעה של הפחים הבאתם מושמוש?הכנתי ולא הספקתי להביא להם
לקחתי אבנים וכתבת עליהן גם אני ממחזר =] במידה וכן- צרפו תמונה:אין נהנתם בפעולה?די תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):לא צילמתי משהו להוסיף:קרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

ספירעע.

דברי איתי... יש לי משימונת בשבילך!
חחח למה אוסלים פירות יבשים בט"ו בשבט.. מה הסביר אסף?.. הרעיון מושמוש אבנים דווקא יפה.
ולמה הפעולה לא עברה משהו? היית חסרה בוועידה....

מה המשימה?../images/Emo13.gif

אסף הסביר שפעם כשאנשים בגולה רצו לאכול פירות של א"י וכששלחו להם אותם בדרך הם נרקבו אז בשביל שבגולה יוכלו לאכול פירות של א"י יבשו אותם בצורה מיוחדת כדאי שהם לא ירקבו
כי היו רק 3 חניכים ואני הלכתי לפני שסיימנו לצבוע את הפחים

מעניין על הפירות.

אסף- קבל ח"ח.
וכבר אמרתי לך מה המשימה... חשוב לבצע!!!
רבה לך!

assafein

New member
אמממ...

אמרתי לך שעשיתי תחקיר קל על החג שלא יפלו עלי עם שאלות מהסוג הזה ואני אתגלה כבור ועם הארץ

למעלה