שם:יוובל שכבה:שישיסט סניף:גדרה ! תפקיד:מדריך ג'. מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?היום שישי איך עבר יום הפעילות?עבר פאננן ! באיזה שעה הגעת לסניף?2 ו20 כככה באיזה שעה עזבת את הסניף?5 וחצי -6 כמה חניכים היו היום בסניף?הינו שתי קבוצות ביחד אז בערך 20 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:עשינו להם פעולת הישרדות אז הבנאו להם לאכול במבה עם חומוס ועם קטשופ וכרוב כבוש במישמת הגועלל חחח והיה מגעיל בעיקר.. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 אייקון שמתאר את יום הפעילות: =] הבוגר של יום הפעילות:- מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב?לא שידוע יצאתם לוועידה?כככן אם כן איך היה?אני ממש נהנתי ! מה הדבר הכי חשוב שאתם זוכרים מהוועידה..:אמ אני זוכר הרבה אבל הכיי שליטמן נבחר ! ליטמן ליטמן ! התחלתם לעבוד על הפורימון?עכשיו מתחילים.. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ג' כמה חניכים הגיעו?לנו 7 כמה חניכים יש לך?14 כמה נרשמו לסניף?לאדע איזו פעולה העברתם?הישרדות ! מה היה בפעולה?הרבה משימות טובות ממש כמו בהישרדות איך היא עברה? מעולה ! צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?בסוף שתי הקבוצות זכו בתיבת אוצר אז הם אכלו הרבה הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?כה תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:היה יום פיעלות היה טוב וגם ויעדה ..וליטמן בהצלחה בתפקיד החדש !וגם לשובה!
אני אנסה יותר מאוחר בנתים תקבלו סקר שעשינו בקומנה של הסניף שלנו (גדרה ) בלי לעליב או לפגוע באף אחד כמובן ! מאיזה סניף הייתם מעדיפים את בן\בת הזוג שלכם ? 18.2% -זכרון 29.5% -כרמי יוסף 4.5% - ראשון מערב -מרכז 0.0% נס ציונה 2.3% מכבים . 4.5% - באר שבע 4.5% - סניף אחר 36.4% - אין כמו הבנות/בנים מסניף שלנו !
48 בוגרים הצביעו שחכתי לכתוב ,אז נשארו עוד איזה 30 קצת יותר שלא הצביעו ..אז יש לכם עוד סיכוי..חח. ואגב אני ועוד שני בוגרים מנהלים את הקומנה ....אז אם יש לכם רעיונות לסקרים על הארצי או מסרים משו נשמח ! וצירפתי תמונה..