LOT OF ARTICLES+LOT OF PICTURES

McGirl For Life

New member
../images/Emo207.gifאין איפה לנצלש.....סורי שניצלשתי פה../images/Emo140.gif

אעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעאעאעע !@%!@^~@#$5@$%@^#$&#$%*@!#$&$* אני קיבלתי את הדיוידי מאוסטרליה עם השלוש גרסאות של OFTR
חהחהחהחהחהחהחהחהחה תקנאו תקנאו תקנאו תקנאו ננה בננה וואי אני כל כך התלהבתי!!!!!!! הם כאלה מושלמים בדיוידי
ודני מראה שם את הבית איפה שהם גרו כשהם היו באוסטרליה, וואי איזה נוף יפה יש משם...... ורואים בדיוידי קצת את איזי וג'יוהנה
וטום עושה את הפרצוף הזה שלו שממש ממש דומה לזה=>
ודאגי מסביר שם שהשיר falling in love הוא שיר תשובה לשיר she falls a sleep יעני כי בSFAS מדברים על מישהו שבגללו הבחורה התאבדה
She falls asleep and all she thinks about is you והשיר FIL מדבר על ההוא מהשיר הקודם... רק עכשיו הבנתי את זה
וגם סוף סוף הבנתי מה שונה ב 3 גרסאות של הסינגל OFTR - לכל דיסק מצורף שיר אקוסטי אחר, יעני בסינגל שבצבע ירוק מצורף השיר POV (acoustic) , בסינגל שבצבע סגול מצורף השיר Do Ya acoustic ולסינגל עם התמונה שלהם מצורף FIL acoustic אבל השיר OFTR בכל הדיסקים אותו דבר... וזוכרות שאמרתי שיש שמועות שהם יקראו לאלבום Down Under
אז הם קראו לדיוידי Down Under With Mcfly
אז אחרי שפרקתי התלהבות...... הנה התמונה של כל הדיוידי והסינגלים שיש לי שלהם
כן כן זה לא כזה הרבה אני יודעת
אבל אני עדיין מתלהבת

rox love BSM

New member
חחח קיבלתי את זה אתמול וכבר

ראיתי את הDVD איזה 5 פעמים. עצוב. (דאגי אשכרה ילד כאפות.מסכן.) חחח

rox love BSM

New member
לא. פולינג אין לאב זה לא ההמשך של falls a

sleep. זה שיר אחר,הוא יהיה בלאבום שייצא בספטמבר. זה מה שדני שר אחרי שהם מסבירים when i close my eyes im not alone משהו כזה.. זה אפילו לא נשמע דומה חח

rox love BSM

New member
זה לא,הוא לא דיבר על זה

דני דיבר על פאלינג אין לאב.והוא אמר שהוא כתב את זה ואז הראה על טום. התשובה ל fall a sleep זה שיר אחר לגמרי.

rox love BSM

New member
הם אמרו גם שהתשובה המשך וואטאבר

ל פאל אסלייפ יהיה באלבום שייצא בספטמבר ב. נכון דני שר,when i close my eys i'm not alone.... משהו כזה,אז זה השיר תשובה/המשך כאילו מנקודת המבט של הגבר. falling in love זה שיר לגמרי אחר אין שם את השורה הזו^

McGirl For Life

New member
לא הבנתי מה הקשר של השורה הזאת

שלא מופיעה בשיר FIL לבין מה שדאגי אמר...... אנחנו מתווכחות על משהו ממש טיפשי
ואני לא מוכנה לוותר

rox love BSM

New member
חח אני לא מתווכחת איתך,פשוט זה מה שהבנתי

והשורה הזו,זה חלק מהשיר שהוא התשובה ל fall a sleep . כאילו בגלל שהיא "התאבדה" בגללו הוא מרגיש רדוף. אבל נחכה לאלבום שייצא בספטמבר ונראה. למרות שהם אמרו בראיון ובפורום הרשמי שהגירסא תהיה בספטמבר אז זה לא יכול להיות אחד מהשירים באלבום ששוחרר ב 20 אבל נחכה ונראה...

McGirl For Life

New member
חחח אני חייבת להגיד שבלבלת אותי

לגמריי בהתחלה... אבל אני עדיין חושבת שדאגי אמר את מה שחשבתי שהוא אמר.. בכל מקרה נחכה לספטמבר ונראה

rox love BSM

New member
הם אמרו גם שהתשובה המשך וואטאבר

ל פאל אסלייפ יהיה באלבום שייצא בספטמבר ב. נכון דני שר,when i close my eys i'm not alone.... משהו כזה,אז זה השיר תשובה/המשך כאילו מנקודת המבט של הגבר. falling in love זה שיר לגמרי אחר אין שם את השורה הזו^

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif השיר היפה הזה. פאק זה שיר מדהים! :|

ראיתי היום חח ומה שאת אומרת רוקסן זה מה שאני וחברה שלי הבנו. וחברה שלי ראתה את זה כבר 5 פעמיםXD

AlmA XP

New member
גם אני קיבלתי אותם היום D:

אבל לחארות נגמר הDVD אז הם שלחו לי רק את 3 הסינגלים ושייגיע להם מלאי חדש הם ישלחו לי אותו >: תתחדשי

McGirl For Life

New member
חחח איזה באסה זה....תודה:)

אבל מצד אחד זה טוב למקפלי.... זה אומר שהרבה אנשים קנו את הדיוידי

rox love BSM

New member
../images/Emo79.gifלמי שיש אייטונס

לכו לחנות של UK תרדו למטה ל What We're watching ואז אייטונס פסטיבל ואז מקפליי ותורידו את הראיון,זה ראיון ממש חמוד דאגי חזר לדבר שוב חח

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif חח איזה חמוד דני שהוא לא הצליח

להתרכז בגלל שהארי צחק מול הפרצוף שלו XD תודה שהודעת על זה

למעלה