התפקדות דצמבר

Queen for a day

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo68.gifהתפקדות דצמבר../images/Emo70.gif

שם: מיקום בארץ: מסנג'ר\אייסיקיו: מילה טוב להתחלה חדשה: תמונה[שלכם!!1]:

:O ../images/Emo163.gif

שם:נועה מיקום בארץ:עזה מסנג'ר\אייסיקיו:מסנג'ר במסר
מילה טובה(?) להתחלה חדשה:פות תמונה[שלכם!!1]:מעכשיו, הפוני

galush29

New member
:]]

שם:גל מיקום בארץ:ירושלים[מ"א] מסנג'ר\אייסיקיו:217515400 מילה טוב להתחלה חדשה:אממ..בהצלחה[?!]XD לא יודעת תמונה[שלכם!!1]:מכוערת-->

מתפקדת!

שם: סיון מיקום בארץ: אשקלון מסנג'ר\אייסיקיו: אתן במסר למי שמעוניין. מילה טוב להתחלה חדשה: שימו*** על כל העולם ותעשו רק מה שבא לכם! תמונה[שלכם!!1]: לא כדאי לכם. בכל זאת שישי בערב ... אני לא מוכנה לקחת על עצמי את האחריות לכך שלא תאכלו בגללי ארוחת שישי.

mogili

New member
אני מתפקדה!

שם: גילי מיקום בארץ: קיבוץ בצפון O: נידח ואף אחד לא מכיר אותו O: מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] מילה טוב להתחלה חדשה: מילה טובה? ממ לאדעת ..XD תמונה[שלכם!!1]: צילמתי עכשיו..מישהי רצתה לראות את השיער האיכ שלי..

AriellA100

New member
../images/Emo13.gif

שם: אריאלה מיקום בארץ: עכו מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] מילה טוב להתחלה חדשה: כסף תמונה[שלכם!!1]: רק רגע

GrEeNgIrL3

New member
אניניני

שם: הילה מיקום בארץ: באר שבעעע מסנג'ר\אייסיקיו: 287995278 מילה טוב להתחלה חדשה: ממצב? תמונה[שלכם!!1]: נמנמנמ.. תגובה מהירה..

נמ. ../images/Emo121.gif

שם: הדר. מיקום בארץ: ראשל"צ. >> מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] [זה כ"כ ישן. ;-;] מילה טוב להתחלה חדשה: נמ. לאודעת. ^^" תמונה[שלכם!!1]: אין לי תמונות שלי על המחשב. :)

noagdfan

New member
ME ../images/Emo34.gif

שם: נועה. מיקום בארץ: מודיעין. מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] מילה טובה להתחלה חדשה: איזו התחלה 0: תמונה:

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|מתפקדת../images/Emo196.gif../images/Emo45.gif

שם: חן :) מיקום בארץ: מודיעין
מסנג'ר\אייסיקיו: 297065198- עכשיו התחלתי להיות יותר מחוברת, [email protected] מחוברת לעיתים מאוד מאוד רחקות. :) מילה טובה להתחלה חדשה: "הייי, אמ, את לבד פה?" P:

למעלה