OMG השיער
W whatascene New member 2/12/06 #17 ../images/Emo113.gif שם: שני מיקום בארץ: רחובות מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] מילה טוב להתחלה חדשה: מה שלומך? תמונה[שלכם!!1]: בחיים לא.
../images/Emo113.gif שם: שני מיקום בארץ: רחובות מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] מילה טוב להתחלה חדשה: מה שלומך? תמונה[שלכם!!1]: בחיים לא.
ל לולע מגעולה מלפפון New member 2/12/06 #19 ../images/Emo41.gif../images/Emo113.gif אני שם:נחמה מיקום בארץ: מסנג'ר\אייסיקיו:[email protected] מילה טוב להתחלה חדשה:שבוע טוב[ ] תמונה[שלכם!!1]:
../images/Emo41.gif../images/Emo113.gif אני שם:נחמה מיקום בארץ: מסנג'ר\אייסיקיו:[email protected] מילה טוב להתחלה חדשה:שבוע טוב[ ] תמונה[שלכם!!1]:
C clam New member 3/12/06 #20 אההה.... שם: ארבל מיקום בארץ: רחובות מסנג'ר\אייסיקיו: אין לי כח להעתיק.. מילה טוב להתחלה חדשה: עד מתי?? תמונה: התמונה הרגילה...
אההה.... שם: ארבל מיקום בארץ: רחובות מסנג'ר\אייסיקיו: אין לי כח להעתיק.. מילה טוב להתחלה חדשה: עד מתי?? תמונה: התמונה הרגילה...
א ארז וולך New member 3/12/06 #21 יאללה שם: ארז וולך... מיקום בארץ: נתניה מסנג'ר\אייסיקיו: מסווג מילה טוב להתחלה חדשה: Live long and prosper תמונה[שלכם!!1]:
יאללה שם: ארז וולך... מיקום בארץ: נתניה מסנג'ר\אייסיקיו: מסווג מילה טוב להתחלה חדשה: Live long and prosper תמונה[שלכם!!1]:
H hermaioni New member 3/12/06 #22 מתפקדת ../images/Emo9.gif שם: רביד. מיקום בארץ: קרית מוצקין. מסנג'ר: [email protected] מילה טובה להתחלה חדשה: בהצלחה [?!] תמונה:
מתפקדת ../images/Emo9.gif שם: רביד. מיקום בארץ: קרית מוצקין. מסנג'ר: [email protected] מילה טובה להתחלה חדשה: בהצלחה [?!] תמונה:
פ פאנקיסטיתXקור New member 3/12/06 #23 ../images/Emo110.gif שם: קרמל. מיקום בארץ: תל אביב. מסנג'ר\אייסיקיו: - מילה טוב להתחלה חדשה: מילה טוב? תמונה[שלכם!!1]: אבל אני מכוערת=[[ ושמנה=[[ נו טוב.
../images/Emo110.gif שם: קרמל. מיקום בארץ: תל אביב. מסנג'ר\אייסיקיו: - מילה טוב להתחלה חדשה: מילה טוב? תמונה[שלכם!!1]: אבל אני מכוערת=[[ ושמנה=[[ נו טוב.
פ פקעצה עם ע New member 3/12/06 #25 אהההההההההההה שם:ליעוז מיקום בארץ:ראשון לציון מסנג'ר\אייסיקיו:במסרים מילה טוב להתחלה חדשה:תסתמו! תמונה[שלכם!!1]:לא היום
אהההההההההההה שם:ליעוז מיקום בארץ:ראשון לציון מסנג'ר\אייסיקיו:במסרים מילה טוב להתחלה חדשה:תסתמו! תמונה[שלכם!!1]:לא היום
פ פאנקיסטיתXקור New member 3/12/06 #26 העיקר שאני שומרת../images/Emo110.gif במעמקיי מחשבי תמונה שלך.|שורק|