PLEASE PLEASE

לא הבנתי!

דקה מתי זה אמור להיות משודר?! תביאו תאריכים! יייאיי דאגי בטיוי! חחחחחחחחח נקווה שגם הפעם הם לא יהיו בהתחלה בהתחלה! כי אחרת אני יהרוג אותם!

DesertRose7

New member
טעות חייהם../images/Emo122.gif

כל הבגרות שחיפשתי... והנה הם מוציאים שיר על לינדזי.. ועוד עם השם שלה שם
אני עוד לא מצליחה להוריד את השיר אבל ... תסתכלו כבר פה לבד ותבינו כי יש גבול לדברים הלא חוקיים שאני יכולה לשים פה http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/7068522.html

DesertRose7

New member
מצד אחד - זה יביא התעניינות

מצד שני זה יביא התעניינות של - מי לעזאזל כתב שיר על לינדזי?!

שחר תודעע באמת חברים צריך להגיד לה

תודעע רבה! תיראו מה היא עושה עבורנו!! את הטוב ביותר! הא מיסתכנת בישבילנו מסכנת את החיים שלה בישבילנו ומה אנחנו! סתם לא מיתחבשבים ביכלל!!! אז אני ליטל (היי מממצב) אומרת בזאת רשמית ! שחרר תודעע!!!!!! (כן קצת ניסחפתי אבל מגיע לה לא?)

DesertRose7

New member
מצד שלישי...

ממש אהבתי את השיר הזה
מעלה לי את הציפיות לקראת האלבום.. והקליפ שבדרך

DesertRose7

New member
והמילים..

וואי הדרדרו הבנים.. אחרי כמה שירים מהאלבום השני חשבתי שאנחנו הולכים לקבל שירים עמוקים באלבום השלישי.. וזה.. ממש לא (בעדינות)

shakedy69

New member
שמעתי את השיר ../images/Emo13.gif

שיר חמוד דווקא לא התלהבתי יותר מידי...וכמו שאמרתי כבר מקודם זה כולכך מטומטם לכתוב עליה שירררררר הרי הם גם כל הזמן הכחישו שהיה בינה לבין הארי משו אז עכשיו הם כותבים עליה שיר?!כאילו מה??? בכל מיקרה שיר חמוד המילים קצת דפוקות...בכל זאת מה כבר אפשר לכתוב על לינדזי לוהן??אבל בסדר לא לשכוח יש עוד שירים ומעניין מה יהיו התגובות על השיר כי זאת פרובוקציה לא קטנה=/ גם מעניין מה היא תגיד על זה... אני לא הייתי בוחרת בשיר הזה שיהיה השיר הראשון מהאלבום אבל סבבה אני מבינה למה הם בחרו אותו חחח

DesertRose7

New member
את יכוןלה לקרוא תגובות של אנשים

בלינק שצירפתי.. למטה יש איזה 4-5 עמודים של תגובות של אנשים רובם מארה"ב

Rowdy Girl

New member
שחררררר

אנלא מצליחה להוריד!!! זה נכנס למגה אפלואד הזה אבל זה רושם דוונלווד וויט פרמיום! מהזה? ואז זה נכנס לאיזה דף.. מה אני עושה משם?

למעלה