../images/Emo10.gifזו שאלה קשה עם הרבה תשובות
צפו לחפירה
זו סבתא שלי דימנטינה שכולנו קראנו לה טינה ואני קרויה בעקיפין על שמה (עדי = תכשיט ופירוש שמה הוא שרשרת או משהו בסגנון) היא היתה הסבתא שהייתי הכי קרובה אליה |סליחה מסבא שלי שיבדל לחיים ארוכים וסבתא השניה ז"ל | סבתא שלי ז" ל נפטרה ביום הראשון של מלחמת המפרץ היא היתה לבדה בביתה היא לא הסכימה לעבור לגור איתנו באותה תקופה היא נפטרה מהתקף לב ומהעובדה שמהלחץ של האזעקה היא לא הורידה את השסתום המקולל של המסיכת אב"כ אני לא אשכח איך אני, בת 11 בערך, קמה בבוקר לזעקות , לצעקות, לאובדן אני לא אשכח את מראה של אימי שבורה לקבלת הבשורה על מות אימה ואבי הוא זה שפרץ לביתה של סבתי וגילה אותה הוא מאז לא דיבר וסיפר מה ראה בדיוק היא מאז ומתמיד מלווה אותי אני מתגעגעת לכל הסוודרים היפים שהיתה סורגת לי (היא היתה מוכשרת) לכל העיתונים של הדוגמאות של הסריגות שהיו לה שהיוו לה השראה לסריגות אני לא הייתי בהלוויה כי ההורים שלי לא הסכימו אבל אני מקפידה לבקר את הקבר שלה מנקה אותו שוטפת אותו מדברת אליה אני כל פעם חושבת איך היתה מאושרת לראות איך כולם התקדמו למרות שהיא איננה על שנכדות שלה התחתנו הביאו ילדים לעולם לומדות לתואר שני הן לא שקועות בעצב אנו המשכנו הלאה אם בשמחות אם בארועים הפחות שמחים אני כל פעם חושבת כמה הייתי רוצה שתלווה אותי בחתונה שלי
חוץ מזה גם אובדנם של רותם וירדן והם רק ילדים הכרתי אותם "בזכות" פורום להורים למחלות (לשם נכנסתי בגלל אחיין שלי) ליווינו אותם שהודיעו בפורום שהם מאושפזים כל אחד בגלל סיבתו חיכינו שיכנסו וישתפו ויעדכנו כל פעם שמחנו שהודיעו שהם שוחררו ותמיד קיווינו שגם הפעם הם ישוחררו כולנו היינו בהלם שגילינו שלא כך כולנו בכינו שהודיעו שהם אינם עוד תמיד זה עצוב שמישהו נפטר אבל כאשר מדוברים בילדים זה עוד יותר כואב תמיד זה כואב ותמיד זה מלווה אותנו אבל ההורים צריכים להמשיך ולתפקד כי יש עוד אחים בבית זה מדהים לגלות כמה הילדים האלו על פי הסיפורים היו חזקים ואופטימיים ולא איבדו תקווה עד הרגע האחרון כמה שלהיות הורים זה מפחיד ובעל אחריות להיות הרבה לילד עם מחלה זו או אחרת זה יותר קשה זה לחיות בפחד מתמיד ואני רואה את זה הכי מסכם את זה שקראתי בפורום אחר שאימא של ירדן ז"ל לשאלה ממי אתם מבקשים סליחה לקראת יום כיפור אמרה - שאלוהים הוא זה שיבקש ממני
מדהים כמה היא נכנסה לי ללב למרות ההכרות הוירטואלית הכל מתגמד לנוכח אבדון שכזה מצורף האתר לירדן ז"ל
http://www.yardenforever.com/site/index-4.asp?depart_id=67901 ששמעתי את השיר גם חשבתי על רוז הקטנה
שאני בספק כמה חוותה משפחתיות וחגים כמו שצריך
בנימה ארצית יותר- יצחק רבין
כי אני חושבת שהרצח שלו סימל לי את הסוף את השינוי מה שלא יחזור יותר את ההתפוררות