Mr Peiser 2

New member
הלו אבריבאדי... ../images/Emo70.gif

פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה, נראה לי מקום נחמד. מה שרציתי לשאול אותכם זה אם זכורות לכם אגדות/מיתוסים על מורים או מקומות בבצפר שתמיד גרמו להם להראות מסתורים כאלה...? לי היו כמה כאלה: אתחיל באחד: בימי החטיבה הטובים, הייתה לנו מורה בבצפר ששמה היה רותי ואחד המיתוסים הגדולים של החטיבה היה האם המורה הנ"ל חובשת פאה כדי להסתיר את הראש הקירח שלה שנשרף לפני שנים רבות כשהייתה צעירה... אף אחד לא יודע למה ומדוע אבל איכשהו האגדה הזאת רצה בבצפר כבר כמה שנים טבות ועדיין לא יודעים אם היא נכונה או סתם שטות שמישהו המציא... האב א נייס דאי!

scooby4

New member
לי יש 2 מיתוסים...

מורה אחת אומרים עליה שהיא לסבית, ומורה שנייה החליפה את השם שלה מרבקה לאחינועם. ויש אומרים שהיא שינתה בגלל שהיה לה פעם אח שקראו לו נועם והוא מת, ויש האומרים שלא היה לה מזל, כי אין לה בעל והיא אשה בודדה אז היא שינתה את שמה שיביא לה מזל. אבל אף אחד מה"מיתוסים" לא מפחיד... ד"א גם לי יש בבית ספר מורה ששמה פאה אבל זה בגלל שהיא דתייה.

Me 4eVer

New member
זה ברור..

השם רבקה הביא לה מזל רע.. ואחיה (נועם) הביא לה מזל טוב.. אז היא החליפה את השם מרבקה (מזל רע
) לאחינועם(מזל טוב
)..

Gizmo14

New member
זה טיפשי, איך אחיה נועם הביא לה

מזל טוב אם הוא מת
ובכלל- למה שזה יביא לה מזל טוב להיקרא על שם מישהו מת

Me 4eVer

New member
אל תקראי לי טיפשה..../images/Emo7.gif

קצת פוסטמה.. אבל לא טיפשה..
אניוואי, זה שלא היה לו מזל.. לא אומר שהוא לא הביא לה מזל..! וזה מישהו מת שהביא לה מזל..

Gizmo14

New member
לא קראתי לך טיפשה באף../images/Emo28.gif

שלב של ההודעה. השאלה האמיתית היא: מדוע *את* מדמיינת שאנשים קוראים לך טיפשה
מישהי כאן זקוקה ללחש עידוד

Me 4eVer

New member
אנשים שאומרים דברים טיפשיים (כמוך)-

הם טיפשים! אז את קראת יל טיפשה.. אבל איך יכולתי לצפות *ממך* להבין את כל זה?!

Gizmo14

New member
אני דבר טיפשי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

ואם באמת התיאוריה המגוכחת שלך בנויה על היותי טיפשה זה אומר שבאמת לא היה לי סיכוי לנחש את כל מה שחשבת שאנחש, ובכל זאת ניסית לגרום לי לנחש מה שעושה אותך טיפשה בעצם אבל אם את טיפשה ואת חושבת שאני טיפשה זה עושה אותי מאוד חכמה. ואני לא אצפה ממך להבין את כל זה, כי אני- בניגוד אלייך- חכמה
+

Me 4eVer

New member
אני הבנתי!../images/Emo28.gif../images/Emo72.gif../images/Emo34.gif

כן כן..! אני הבנתי! אבל אני לא אטרח לכתוב תשובה חכמה כי את לא תביני אותה! ואני לא רוצה להקשות על החרשים...

Gizmo14

New member
אוף.../images/Emo28.gif

(מצטערת חבר´ה, אם הייתי כותבת משהו יותר מתוחכם זה היה בזבוז של מקום מאחר והיא לא הייתה קולטת... ואני יודעת שאני לא מקורית אבל 11 בלילה, למה אתם מצפים?!)

Gizmo14

New member
טוב נו, הרי את אמורה לדעת ש...../images/Emo28.gif

ב11 בלילה הדבר האחרוןם שאני רגילה לעשות זה להיות באינטרנט... יש ניחוש מה הראשון
(רמז באייקון הבא:
, אשר מתחיל להיות האהוב עליי...
)

Gizmo14

New member
או.... אבל אם כתבת את זה...../images/Emo28.gif

סימן שאת כבר יודעת

למעלה