גם אני חדשה....../images/Emo105.gif

היי,קוראים לי טל,ואני בת 16... הסיפור שלי.. יש לנו מורה שהיא,במילים עדינות,משוגעת, ויש שמועות שאח שלה באברבנל ושהיא הייתה גם שם כמה שנים, וגם כל פעם שאומרים משו על זה או צוחקים היא אומרת:"זה לא יפה","אל תצחקו על זה" וכאלה... והיא גם באמת משוגעת אז זה ממש הגיוני...ויש גם שמועה שסילקו אותה מאיזה בי"ס על סעיף נפשי...

היי אני חדשה אז ככה:

אצלנו בביצפר יש מורה למ"מ שהיא לסבית או דו מינית שמתחילה עם בנות- זה מש מפחיד! יש לנו מורה שהוא הומו מורה לטכ´ שבהיא משולש ברמודה מורה לספורט שהיא קוקסינלית ומה שאתם לא רוצים הקיצר בית ספר חלומי ואני בת 13 וחצי כיתה ח מי שמעוניין .......

אה ושכחתי עוד כמה:

יש לנו מורה להיסטוריה שיש לה בעיות עם הידיים כל מילה שנייה זה עם הידיים המורה לספרות כזאת מפחידה העיננים יוצאות לה והמהנל ג´ירפה על 2

Gum Cigarettes

New member
יש...

טוב ככה- המורה שלנו לפיסול מעמיד בנות (מהכיתה) מול שאר חברי הכיתה ומבקש שיציירו ויפסלו אותן ערומות. ציטוטים אהובים- "לא לא, יותר בשר! שיהיה מה לתפוס!" "כשאני לא יודע איך לפסל איבר מין אני עומד מול המראה ומפסל את שלי!" ויש לנו מורה שאומרים שהיא "מזדיינת בהפסקות" משתי סיבות, אחת- היא תמיד מאחרת לשיעורים, אבל היא לא בחדר מורים וכמה שלא מחפשים אותה- לא מוצאים! שתיים- היא נוהגת לשבת על השולחן ברגליים פתוחות. ופעם היא לבשה חצאית מיני וישבה על השולחן כרגיל ו... ממ.. לא היו לה תחתונים. אה וכמובן אמנון, הוא האחראי משמעת בביה"ס. הוא אוהב לגעת בבנות ולפתוח להן תחולצה.... כן, טוב מספיק

Idan91

New member
מ-ה?! ../images/Emo187.gif

רגע רגע.. לציטוטים האלה של המורה לפיסול היית עדה...? זה לחלוטין ח-ו-ל-נ-י... והמורה ה"מזדיינת", היית שם כשהיא ישבה כך עם חצאית? כנ"ל לגבי אמנון... על מה השמועה מבוססת? (עדויות, תצפיות..
)

SaberTooth

New member
אלוהים... איפה את לומדת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איזה מין בית ספר זה
רגע... והבנות מהכיתה מסכימות להתפשט או שאתם אמורים לדמיין אותן ערומות ולפסל

Gum Cigarettes

New member
לשנייכם.

למדתי במקווה ישראל. אבל עזבתי ואני עושה בגרויות לבד. המורה לפיסול הייתי שם כשהוא אמר. בקשר למורה המזדיינת לא הייתי, אבל זה שמועות דיי מבוססות. ואמנון-ראיתי. בית ספר חקלאי מקווה ישראל! הביה"ס החקלאי הראשון בארץ!
אנחנו אמורים לדמיין.

Idan91

New member
למה אתה שואל שאלות? ../images/Emo187.gif

לידיעתך, שיקולים להקפצה, מחיקה וכד' הם לא בהכרח מעניינם של כל חברי הפורום. אם בכל זאת זה ממש מעניין אותך, אתה תמיד מוזמן לשלוח מסר. בכל מקרה, הקפצתי כי התווספה הודעה חדשה ודי מעניינת, והשרשור כבר היה מאוד למטה.

amc22

New member
../images/Emo39.gifלי יש כמה ממש סוטים עם מורים!!

טוב, אז השנה התחלתי בחטיבה (כן, אני רק כיתה ז'...), ויש מלא מורים ממש מוזרים וסוטים, אז אלה הסיפורים עליהם: 1. רכזה השיכבה והמורה למדעים, מוטי סוויסה- הוא נראה כמו איזה קיבוצניק, הוא 1.57 בערך (!!) יש לו שפם כמו של אמיר פרץ, הוא קרח, והוא כל הזמן מתלבש כמו בוקר!! אה יש לו גם משקפיים עצומות על כל הפרצוף... 2. המורה לאומנות, תמי (משהו)- טוב, היא ממש מפחידה! כולם פוחדים ממנה. היא נכה, יש לה פרסה כזאת.... היא כמו מכשפה, היא זורקת ילדים על הדלת ועל המשקופים, והיא גם זורקת עליהם דברים, כמו סרגלים מברזל, מחקים, צבעים ומה לא, והכי נורא: יש ילד אחד שאני לא יגיד איך קוראים לו, והוא היה תורן, והוא היה איתה לבד אחרי הבצפר, והוא ניקה, ולא היה לו סמרטוט, אז היא אמרה לו "תפשיט אותי ותנקה את השולחנות עם הבגדים שלי" !!! מפחיד מוות!!!!!!!! 3. המורה להסטוריה ומחנכת ח'6, יפעת (משהו)- היא דומה לגבר! יש לה פנים גבריות כאלה! יאבלה!!!!!!!!!!!!!! זהו נראה לי........

Mr Peiser

New member
פחחחח...מעיין, זה רק אני או ש..

המורה לאומנות שהוא מדבר עליה זאת אורנה בצלאל???

למעלה