תפילה - לבקש על חייו של משיח בן יוסף

יחזקאל70

New member
כלומר: אליהו ישיב לב אבות על בנים בשלושה ימים

ויביא שלום אמת עולמי,ובסביבות אותו הזמן יגיעו עוד שני משיחים:בן יוסף ובן דוד? ואיך יעשה אליה את פעולתו בשלושה ימים? יתקע בשופר? וזאת בייחוד לאור האיום של הבורא במלאכי: "..פן אבוא ואכה את הארץ חרם" אם לא יצליח אליה לבצע את המוטל עליו. או שנהוג להתעלם מאיום משמעותי זה?

כן, מה חשבת שהבורא לא יודע מה הוא עושה?

מי שלומד תורה והולך בדרכיה יודע שהעולם זה לא הפקר, ויש מנהיג לבירה, וכאשר הוא שולח את אליהו הנביא כדי להשיב לב אבות על בנים ולב בנים על אבותם, אז זה בגלל שהוא יודע שזה אפשרי וגם יקרה, והוא נותן את הכלים הרוחניים לאליהו הנביא בשביל להצליח לעשות כן, כדי שהעולם יגיע לתכליתו שבמחשבת הבריאה. ולא יגיעו שני משיחים באותם 3 ימים, אלה אחד, ואם נזכה במעשינו אז זה יהיה משיח בן דוד שיחיה לנצח, ואם לא אז בהתחלה יבוא משיח בן יוסף ובשלב מסוים הוא אולי ימות, ואז בשלב שני יבוא משיח בן דוד בקביעות, את כל זה נדע רק כאשר זה יקרה. ודברי הכתוב: "..פן אבוא ואכה את הארץ חרם", מתייחס לכך שזה מה שהיה קורה לולי היינו חוזרים למוטב בעצמנו או בעזרת אליהו הנביא, כי אז זה היה בניגוד למחשבת הבריאה. אבל הקב"ה שהוא לא בשר ודם כמונו יודע כבר את העתיד מראש, והכין כבר את תרופה למכה בדמות אליהו הנביא, והוא רק מודיע לנו בתורה מראש את הצפוי. כך שאל תהיה מודאג, רק תלמד יותר תורה ותלך בדרכיה, ואז הכל כבר יסתדר על הדרך הטובה ביותר.

יחזקאל70

New member
אתה יודע מי הם האבות ומי הם הבנים?

"אז זה בגלל שהוא יודע שזה אפשרי וגם יקרה," אם הוא יודע בוודאות שזה יקרה, מדוע אומר:"...פן אבוא.." בכדי להפחיד אותך? הבורא לא מוציא דברים סתם! "לתכליתו שבמחשבת הבריאה." ולדעתך תכלית הבריאה שהייתה טרם בראשית, וגם בה ניסה לבנות את המצב הנצחי לאדם,לא הייתה מחושבת? והיותנו קיימים היום מעיד שבמהלך הקודם ליקום (לבריאה), וזה שלפניו, וזה שלפניו, לא צלחה הדרך לנצח. או שאולי אתה לא הגעת לכך, ואתה עדיין חושב שעולמנו זה, והיקום הנוכחי, הם הפעמים הראשונות לבריאה, ולנסיון ליצור את הנצח לאדם ולנשמה? זכור, הבורא לא עוסק בדוממים, ונפש האדם שמשפיעה על רוחו מעוררת צורך לגבור על כך. כל אחד מהדתיים אומר מה שהוא רוצה: "ואם נזכה במעשינו אז זה יהיה משיח בן דוד שיחיה לנצח," צר לי לאכזב אותך ידידי, אבל אם אין בן דוד, הכל יורד לטמיון. זה הכל או כלום, והבורא לא יקבל דבר מעוות, ולכן אומר: פן אבוא.. "מתייחס לכך שזה מה שהיה קורה לולי היינו חוזרים למוטב בעצמנו או בעזרת אליהו הנביא," מה היה קורה? מצטער לאכזב אותך שוב, זה עדיין לא קרה, ועדיין לא הגיע אליה, ואתה בטח עדיין לא יודע מי הם האבות ומי הבנים, ואם תדע מי הם אולי תדע איך יעשה זאת. אומנם יודע את העתיד, אבל קיימת זכות בחירה לאדם, ומכאן יכולים להשתבש דברים. על כך מכין אותך: פן אבוא..אגב, האיום הוא כללי ולא רק על ישראל, ומאחר ואין לישראל שליטה והשפעה על אליה. להם הוא רק אומר: זכרו תורת משה מחורב. לא תרופא למכה, כי אם "לתפור" את הקרעים, ואם לא יצליח..פן אבוא.. אתה אולי יכול לא לדאוג, ואולי בכלל בגלל שאתה עדיין לא יודע מי אבות ומי בנים, ומה יש להשיב, ומה הקשיים. לא בתקיעת שופר ישיב הכל, (אלו החלומות של הקדמונים) כי אז באמת היה מיותר לבורא לומר פן אבוא. אומר זאת הבורא כי יודע שהדבר מורכב הרבה יותר ממה שאתה מחשב.

מה שאני יודע זה שחסר לך הרבה ידע תורני וקבלי

מה שהיה פותר לך את הכל החששות וטענות השווא שאתה מעלה. מה לעשות שאנו לא חיים מדמיונות ותיאוריות היפותטיות שאין להם על מה להסתמך כגון אלו שאתה מעלה, שהם בסתירה לדברי המקובלים והתורה שקבלנו בהר סיני, ואם תלמד קצת תורה ובעיקר קבלה על פי כתבי בעל הסולם, תראה שהדברים האלה שכתבת לא מתחילים. ראה לדוגמא, הקדמה לספר הזוהר של בעל הסולם אות ט"ז, שמפילה את כל התאוריה שלך: "טז) ואין להקשות לפי זה אם כן נתבטלה מאתנו הבחירה ח"ו. והענין הוא, כי ב' דרכים הכין לנו השי"ת. הא' הוא, דרך קיום התורה ומצות, על דרך שנתבאר לעיל. ודרך הב' הוא, דרך יסורין, אשר היסורים בעצמם ממרקין את הגוף, ויכריחו אותנו לבסוף להפך את הרצון לקבל שבנו ולקבל צורת הרצון להשפיע, ולהדבק בו ית'. והוא על דרך שאמרו חז"ל (סנהדרין צז ע"ב) אם אתם חוזרים למוטב טוב, ואם לאו אני מעמיד עליכם מלך כהמן, ובעל כורחכם הוא יחזיר אתכם למוטב. וזה שאמרו ז"ל על הכתוב, בעתה אחישנה, אם זכו אחישנה, ואם לאו בעתה. פירוש, אם זוכים על ידי דרך הא', שהוא ע"י קיום תורה ומצות, אז אנו ממהרים את התיקון שלנו, ואין אנו צריכים ליסורין קשים ומרים, ואריכות הזמן שיספיק לקבלם, שיחזירו אותנו למוטב בעל כרחנו. ואם לאו, בעתה, דהיינו רק בעת שהיסורים יגמרו את התיקון שלנו, ותגיע לנו עת התיקון בעל כרחנו. ובכלל דרך היסורים, הם גם עונשי הנשמות בגיהנם. וכל הבחירה שלנו, היא רק בין דרך יסורין לבין תורה ומצות." ואם אני צריך לבחור בין גדול המקובלים של הדורות האחרונים, לבין התאוריות הפרטיות שלך או של כל מדומיין אחר, יסלח לי כבודו שאני בוחר באפשרות הראשונה.

יחזקאל70

New member
אבל מי הם האבות ומי הבנים אתה לא יודע,נכון?

לי אין חששות, טענות בכלל אין לי, ובודאי לא לבורא העולם, ואני בטח לא פוחד על החיים שלי, ולאחר שהגיעה לי היראה, הדבר היחידי שממנו אני פוחד הוא לאכזב באופן כלשהו את הבורא. "וָאֶשְׁמַע אֶת-קוֹל אֲדֹנָי, אֹמֵר, אֶת-מִי אֶשְׁלַח, וּמִי יֵלֶךְ-לָנוּ; וָאֹמַר, הִנְנִי שְׁלָחֵנִי. ט וַיֹּאמֶר, לֵךְ וְאָמַרְתָּ לָעָם הַזֶּה: שִׁמְעוּ שָׁמוֹעַ וְאַל-תָּבִינוּ, וּרְאוּ רָאוֹ וְאַל-תֵּדָעוּ. י הַשְׁמֵן לֵב-הָעָם הַזֶּה, וְאָזְנָיו הַכְבֵּד וְעֵינָיו הָשַׁע: פֶּן-יִרְאֶה בְעֵינָיו וּבְאָזְנָיו יִשְׁמָע, וּלְבָבוֹ יָבִין וָשָׁב--וְרָפָא לוֹ." מצחיק, אולי לי חסרות הרבה מהדעות המנוגדות והסותרות של חזלנו, ואל תחשוב שלא דרשתי הרבה מהם, וגם למדתי מחלקם, ותתפלא, ראיתי אותם גם סותריםאחד את השני, וגם מבטלים ועוד. האם אתה חושב שהבורא בישעיהו מתכוון לאנשים/דרשנים מהסוג שלי, שלהם סגר את "העיניים", או דרשנים בימנו שעדיין חושבים שישיב הכל ע"י תקיעת שופר ובשלושה ימים. (זכור, אליה באחרית, זו עבודה ארצית לבן אדם, ולא פעולה מהשמיים. בגלל זה הוא אומר "שלחתי" ו"פן אבוא". אם היה עושה זאת הבורא "מלמעלה", לא היה מעמיד את מילות התנאי:"פן אבוא", ומאחר ויצאה ממנו הסמכות והשליטה הנקודתית, ועברה לאליה שעושה עבודה ארצית, הוא גם מעמיד מצב תנאי.) אם הדברים בישעיהו נכונים, מה שאתה אומר עלי, תקף בעצם עליך. ואיך תדע זאת? הרי העיניים והאוזניים סגר לכם. אבל, בחן עצמך: אם אתה לא יודע מי הם הבנים ומי האבות, ומה משמעות ותכלית שאר הלאומים, הדתות, הטכנולוגיה ועוד, (שמציאותם כמובן מאת הבורא לבצע תפקיד, ומה תפקיד כלל התשתיות הפיזיות לתוכניתו של הבורא אתה יודע? ואיך תדע?) הינה עוד קטע מהנביאים שאתה יכול לבחון את עצמך: כֹּה, אָמַר יְהוָה, אִם-תָּפֵרוּ אֶת-בְּרִיתִי הַיּוֹם, וְאֶת-בְּרִיתִי הַלָּיְלָה; וּלְבִלְתִּי הֱיוֹת יוֹמָם-וָלַיְלָה, בְּעִתָּם. כא גַּם-בְּרִיתִי תֻפַר אֶת-דָּוִד עַבְדִּי, מִהְיוֹת-לוֹ בֵן מֹלֵךְ עַל-כִּסְאוֹ; וְאֶת-הַלְוִיִּם הַכֹּהֲנִים, מְשָׁרְתָי. כֹּה אָמַר יְהוָה, אִם-לֹא בְרִיתִי יוֹמָם וָלָיְלָה--חֻקּוֹת שָׁמַיִם וָאָרֶץ, לֹא-שָׂמְתִּי. כו גַּם-זֶרַע יַעֲקוֹב וְדָוִד עַבְדִּי אֶמְאַס, מִקַּחַת מִזַּרְעוֹ מֹשְׁלִים, אֶל-זֶרַע אַבְרָהָם, יִשְׂחָק וְיַעֲקֹב: כִּי-אשוב (אָשִׁיב) אֶת-שְׁבוּתָם, וְרִחַמְתִּים. {פ} והשאלות הן כאלו: מה משמעות היום והלילה, והדואליות/אלגוריה למה? מהם שתי דרכי הפרת הברית? האם הדבר כבר נעשה? עדיין לא? אולי לא הכרחי להיעשות? מה משמעות יום והלילה בעיתם, לחטאי העם? וראה איזה דבר חשוב זה לבורא, ומאחר ואומר שימאס מכל זרע אברהם אם יכשלו!! אתה יודע במה מדובר? ידידי המלומד.. לסיכום, אל תחשוב שאני חושב כי מתוך ענישה סגר את עיניהם עד הימים האחרונים, אלא בכדי לעשות עבורו תפקיד חשוב מאוד. והרי עם ישראל בסדנת בניית העולם הזה מהווה כלי שלו להשתית ולקדם דברים.

מה אתה מבלבל את.. וממציא פרושים חדשים לתורה?

זה מה שחז"ל מלמדים אותנו על הפסוק הזה: {כד} וְהֵשִׁיב לֵב אָבוֹת עַל בָּנִים וְלֵב בָּנִים עַל אֲבוֹתָם פֶּן אָבוֹא וְהִכֵּיתִי אֶת הָאָרֶץ חֵרֶם: רשי: "והשיב לב אבות. להקב''ה : על בנים. ע''י בנים יאמר לבנים דרך אהבה ורצון לכו ודברו אל אבותיכם לאחוז בדרכי המקום וכן ולב בנים על אבותם כך שמעתי משמו של ר' מנחם ור''ד במס' עדיות לשום שלום בעולם:" מצודת דוד: "והשיב. הוא ישיב לב האבות למקום ע''י הבנים וכו' כי תה''מ יהיה על ידו וכמ''ש רז''ל וכשיחיו בני האבות אשר הם חיים וקיימים בזמן ההוא אז הבנים ההם אשר יעמדו בתחיה יספרו לאבותם אמתת גמול הנפשי ועי''ז ישיבם הנביא אל ה' וכן ישיב לה הבנים ע''י אבותם העומדים בתחיה כי הם יספרו לבניהם אמתת הגמול ובזה ישיב אותם לה'. או ר''ל שישיב האבות עם הבנים והבנים עם האבות כולם יחד וכפל הדבר לחזק הענין : פן אבוא. ר''ל לזה אשלח את אליהו לפני בוא יום ה' כי פן כשאבוא אני ביום ההוא לשלם גמול ועדיין לא שבו אכה את כל יושבי הארץ בחרם ואבדון לכן אשלח מקודם את אליהו להשיב אותם אלי להיות נכונים לקבל הגמול הטוב:" מצודת ציון: "והשיב. מל' תשובה : על בנים. ר''ל על ידי בנים, או על הוא כמו עם : חרם. ענין כריתה ואבדון כמו וחרם לא יהיה עוד וישבה ירושלים לבטח (זכריה י''ד):" לגבי שאר השאלות והחקירות שאתה מעלה, בעל הסולם עונה על כולם בשלמות בהקדמה לספר הזוהר, ובחלק א' של 'תלמוד עשר ספירות' שהוא הבאור שלו לעץ החיים ושאר כתבי האר"י. רק צריך לפתוח את הספרים הקדושים ולמוד, ואז מקבלים תשובות ל- ה כ ו ל.

יחזקאל70

New member
אם כך, מה תורם שכלך שלך? ומה רלוונטית

ראות עיניך? איזה משמעות יש ל"ראות עיניך"? למה הבורא ברא לנו שכל? בכדי שנראה את חז"ל כחזות הכל? ובייחוד כאשר הם עצמם לא ראו הכל, ומתמקדו בכלל בכל תחום שבין אדם חברו, משפחתו, עירו, מלכו וכו'. הבן זאת, כאשר חזלנו סותרים אחד את השני בכל תחום הבנת התפתחות תוכנית הבורא לעולמנו הזה, (ולא בעניין התנהלות אדם בסביבתו) יש הבנה כי גם הם היו באפילה בעניינים אלו, ורק התנ"ך מכיל את פירוט דברים אלו. כאשר חילוני רואה את הפירוד ולעיתים הסתירות (והנה אתה חסיד אשלג, ובטח יש עוד מגוון חסידים לאישים/חצרות אחרים) הוא מבין שאין אחידות, יש יריבויות, סתירות, ואין אמת. תנסה להבין בעצמך: אם אני הייתי חילוני, ופונה אליך להבנה, איך היית עוזר לי? בכך שהיית מפנה אותי לכך מיני כתבים? רק בעניין אחד מרכזי אתה יכול לשנות אותו!! הסבר לו את הסתירות שבפרק א' בראשית (מעשה בראשית) הבן זאת, בגלל הפרק הזה החילוניים רואים את כל התנ"ך כסיפורי בדים, שיצרו אותם עבדים לא מפותחים. כל חזלנו אומרים סתום עד סוף הימים, כולל רש"י. (נכון שהוא מאפיין דברים ומעלה שאלות, אבל בסיכומו אומר סתום עד אחרית הימים). על כן, בכדי לייצר תנועת החילוניים כלפי הכרת הבורא, חייב להגיע דבר פשוט אמיתי ומשמעותי, לקראת סוף עולם זה, שיצור תנועת חזרה רבתי של כל הלא מאמינים. לסיכום, אתה לא יכול להביא חילוני שמאמין בכאוס ליראת ה', וגם לא בעל הסולם, אלא רק אם יש בו "חלל" ורצון עז לדעת ולאמין, רק אז תוכל אתה ובעל הסולם לעזור. הספר "דרך עץ החיים" עושה זאת לחילוניים המשכילים, ובשיטתם מביא אותם להבנת התמונה בכללה, וגם להבנת פרק א' בבראשית, שאותו גם אתה עדיין לא מבין. כל מה שנאמר כאן, לא אמור לפסול, לגנות, לזלזל, בתורות הנסתר המורכבות כזוהר, או האר"י, אלא שכדי שחילוני יבין מהם דבר, הוא צריך ללמוד את כל "בסיס הנתונים" עבור אלו כלומר: פירושי כל המפרשים. (והרי אתה עצמך לא היית מבין דבר מבעל הסולם, ללא הלימוד המקדים.) על כן לא יכולים אלו להגיע בדרכים אלו ליראה, וכנראה הספר הזה הוא שיעשה את העבודה.

השכל שלי תורם את האפשרות לבחירה החופשית

בין להיות עבד ליצר הרע שלי ולתאוות שלי, לבין להיות עבד ה' שמתבטל לתורתו ולדברי חז"ל הקדושים שליחיו, שנאמר: "הכל בידי שמיים חוץ מיראת שמיים" (ברכות ל"ג, כ'), וכן שנאמר: " החיים והמוות נתתי לפניך, הברכה והקללה; ובחרת, בחיים - למען תחיה, אתה וזרעך, לאהבה את-יהוה אלוהיך, לשמוע בקולו ולדובקה-בו:" (דברים ל', י"ט), ו"לשמוע בקולו" כפי שמסרו לנו חז"ל מדור לדור הלכה למשה מסיני, ולא לפי ראות עיני! שניזונת מהתאוות ויצר הרע שבי, שמשכנעות אותי לפרוק עול תורה ומצוות. לגבי "הפרוד והסתירות", הם רק אצל מי שעדיין לא התחיל ללמוד תורה בבית המדרש, ולא מבין שהסתירות כביכול הם רק דרך הלימוד ובסוף הכל מיושב להלכה פסוקה. וגם פרוד בין הזרמים השונים ביהדות אין (חוץ מהסיקור המגמתי של התשקורת החילונית את היהדות הדתית), אלא הם חילות שונים בצבא ה', וכמו שבצבא צריך חיל רגלים וחיל שריון וחיל הים וחיל האוויר וכו', שכולם באחדות אחת תחת המטה הכללי, כך בצבא ה' צריך זרמים שונים שמיצגים שורשי נשמות שונים למטרה אחת של עבודת ה'. לגבי "אם חילוני שהיה פונה אלי להבנה, איך הייתי עוזר לו?", אז הייתי מפנה אותו לסמינר סוף שבוע של ארגון 'ערכים' או 'צוהר', לקבלת מושג ראשוני ב-מזה היהדות והתורה, כמו שהפנו אותי בתחילת דרכי התורנית, ואחרי שהוא היה מקבל שם מענה ראשוני ממצה על כל השאלות והקושיות שלו, שנובעות מהבורות ביהדות שחונכנו עליה במערכת החינוך הממלכתית, אז הייתי מפנה אותו ללימוד תורה בישיבה או כולל לבעלי תשובה, ושם הוא היה טועם את טעמה האמיתי של היהדות והתורה, ואז נשמתו כבר לא הייתה מאפשרת לו להתנתק מזה. ובשלב שני הייתי מפנה אותו גם ללימוד פנמיות התורה והקבלה, שביחד עם לימוד שאר חלקי התורה ושמירת מצוותיה היא הייתה מביאה אותו להבנה הגדולה והתיקון השלם. ועל מי שלא יבוא מעצמו ויפנה לדרך התורה, הקב"ה לא צריך אותך ואת הספר שכתבת או שאתה מנסה להפיץ (שאפילו אותך זה לא חיבר למערכת הקדושה של התורה והמצוות על פי רצון ה' כפי שכתוב בתורתו), ועל זה כבר אמרו חז"ל בתלמוד שבאחרית הימים אלו שלא יחזרו בתשובה: "הקב"ה מעמיד עליהם מלך שגזירותיו קשות כהמן ומחזירם למוטב". (סנהדרין צז ב) כך שלא אלמן ישראל, ואתה לא ממציא או מפיץ שום גלגל מחדש, אלא רק מצטרף לרשימה ארוכה ולא מכובדת של אנשים שניסו כמוך לתת פיתרונות קסם מהרהורי ליבם ללא התורה והמצוות, כגון משיחי השקר לאורך ההיסטוריה - יש"ו הנוצרי, שבתי צבי, וכו', ודומיהם היום - ברג, לייטמן, רייפמן וכו'.

מאיפה את יודעת? איפה זה כתוב?

לא כל אחד שרוצה לעשות לעצמו הנחות בשמירת המצוות, יכול כבר לכתוב תורה חדשה מהרהורי ליבו.

michaly2003

New member
המשיח איננו מביט על אדם מישראל כחילוני או דתי

הרב כדורי ז"ל. ראו קישור

michaly2003

New member
על מה המשיח כן יתבונן באדם שיבוא להישפט לפניו

תשובה של הרב כדורי ז"ל: המשיח יבחן אם יש לאדם שלפניו לב: לב בשר – ולא לב אבן! האם עזר לחלש, האם אינו פתלתל וערמומי וכו', האם מעשי צדקה מאחוריו או רק אלפי שעות של "תפילות ותחנונים"! המשך בקישור

שאלתי איפה זה כתוב בחז"ל? בתורה?

ואת מביאה לי ראיה מאתר של גוי נוצרי עוכר ישראל שמצטט עיתונים חילוניים??? ראי מה אתר כדורי נט שהוא מדבר בשמו כותב עליו: " למי ששאל לגבי האתר "קולו של משיח" ל''ששון'' ששאל ולכל היתר, את האתר "קולו של משיח" מנהל נוצרי (ממש) משיחיסט בשם ''דוד מקפאיל'' נולד באנגליה וגדל כאן עם הוריו בישראל כנראה בשליחות מסיונרית. הוא משחק משחק כפול, מסית את כל העולם נגד היהודים בתעמולה אנטישמית הכי מכוערת וגרועה שאפשר לדמיין, ואילו באתר הנזכר הוא קורא ליהודים לזעוק "למשיח". הוא דובר עברית ורכש ידע נרחב בשפה, גימטריות וכולי.." פה בקישור של כדורי נט: http://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&ForumID=27745

michaly2003

New member
כן, מחדל רציני

אבל לא סותר את העובדה שהרב כדורי ז"ל יודע דברים על משיח בן יוסף.

מה שהרב כדורי יודע זה דבר אחד..

ומה שאומרים בשמו בכל מקום שלא יהיה כדי לעשות לעצמם קיצורי דרך, זה דבר שני. תדעי לך חוק בל יעבור, אם את רואה משהו בשם צדיקים וגדולי ישראל שנוגד את חז"ל והתורה, סימן שזה לא משהו שהם באמת אמרו או סוברים כן. אין דרך ארץ ללא תורה, כפי שכבר ציטטו לך מפרקי אבות למעלה, והמשיח כאשר יתגלה במהרה לא יקבל אף אדם תחת השכינה שלא הולך בדרך התורה לשמה ומדקדק במצוותיה! שלא יהיו לך אשליות בעניין הזה, כפי שכתוב במאות מקומות בחז"ל ובזוהר הקדוש.

שוב את מבלבלת את עצמך ?

באתרים מפוקפקים שאי אפשר לסמוך עליהם באינטרנט? כפי שכבר כתבתי לך, תורה לומדים רק מכתבי חז"ל וספרי המקובלים עצמם, ולא מציטוטים מגמתיים באינטרנט! או באתרים תורניים וכשרים במאה אחוז, כגון ברשימה שבראש העמוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2261&MessageId=155874450

יחזקאל70

New member
עוד מעט...ואתה תצטט דברים מ"דרך עץ החיים"

אגב, אתה יודע מהי פעולת הכרובים ולהט החרב המתהפכת? מה הם בודקים? הדברים מאתר "כדורינט" רק מחזקים אותי במה שקראתי בספר "דרך עץ החיים", ובדעתי כי מהמשיח הדבר, ולפני התגלותו הדבר. אין לי טענות אליך חלילה, כך הבורא עיצב אותך ועוד רבים לדחות כל דבר, וכתוצאה מחולשה לבחון ולאבחן בשכל, ועד להגעת הדבר האמיתי. אותו אני כבר ראיתי וקראתי, ואני מבין שאני לא בעמדה שמאפשרת לי להפנות או להעיד עליו, אלא אחרים בעלי סמכות עבורך ועבור רבים. מקובל עלי, אני פשוט רק רציתי לעזור לבעל הספר המיוחד הזה, אבל הוא כנראה לא צריך את עזרתי. מי יודע עוד מי קורא אותו, ולמי הוא נשלח, (לוקח איזה כמה חודשים ללמוד אותו) אבל בטוח שעוד מעט ידברו עליו דתיים ןמדענים חילוניים כאחד (שאותם הוא "המיר" ליראים). הרי הדתיים עצמם אומרים שצריכים להגיע דברים חדשים והבהרות, לפני הסוף, שהרי גם החילוניים שייכים לבורא, וגם אותם הוא רוצה לאסוף ולתת להם את הדרך "להגיע" ליראה אותו. אתם הדתיים לא יכולים לעשות זאת עבור החילוניים (למרות הרצון והנסיונות) כנראה רק הבורא דרך המשיח ואליהו. חג שמח לכולם.

למעלה