האמת שמאחורי התמונה

xxx51

New member
צריכה עזרה (והפורום הזה ניראה חמים ואוהב..)

אני רוצה להכין לחברה שלי הפתעה ליומולדת מחברת עם הרבה קטעים/עובדות/דברים על מקפליי (היא דיי מאוד מאוד אוהבת/שרופה/חולה עליהם) ובוא נגיד שגוגל לא מספק את הסחורה כ"כ טוב.. אז עם מישי תוכל לשים: לינקים/עובדות/דברים או משו זה היה דיי נחמד מצידה ^ _ ^

O0NoNi0O

New member
כן אושרית תרגמה את זה לפני מלא זמן..^^"

יצאה לה עבודה ממש טובה!

ההופעה בקאז'ואלטי

http://www.youtube.com/watch?v=J4OHueaT75g אני חושבת שהאירוניה הצחיקה אותי. >< הם פשוט קפצו יום בהיר אחד לבקר חולה שכנראה לא שמה עליהם פיפס והתחילו לנשק את אמא שלה ולתת לה כרטיסים למאחורי הקלעים, ואז כשהרופא גירש אותם (!?!!?!? איך הוא מעז!?!) אמא שלה אומרת לה "אני כ''כ מצטערת". ?..?!. מי שכתב את התסריט, כתב אותו תחת השפעה עגומה של פרוזאק. -_-

m i c k e y 15

New member
../images/Emo202.gifהאמת שמאחורי התמונה../images/Emo6.gif

אתן יודעות מה לעשות
והבאתי לכן גםםםם סריקה של מין סיפור כזה על מקפליי..סיפור בתמונות חח איזה מצחיק זה נראה לי אני אשים על פעם סריקה אחרת גם.. זה מין בונוס חחח
התחלה
ההמשך

עונה. בערך.

הארי: קבלו (בקול גברי-סקסי.. חושני.. משהו כזה) דני: חהחה איזה אידיוט (מובך)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמנסה..

הארי-צלם עוף מפה @!$@%#$^$#^$# אנחנו ברגע אינטימי דני-למה? שישאר, הוא דווקא נראה לי סקסי למדי

מאיושSP

New member
חח ../images/Emo6.gif

הצלם להארי: "הארי.. אתה נחמד, באמת. אבל אני יותר בקטע של דני" דני: מצחקק חח הארי לצלם: "בוא בוא אני אראה לך מה זה, אף אחד לא זורק את הארי!!" חח יצא לי דפוווק.

נו, ננסה:

הארי: למה מה קרה? (או לחילופין: למה מי מת?) דני: הא הא הא הא הא (כמו הצחוק של אלמר פאד מהלוני טונס P:)

butbut

New member
אממ סגלל שאף פעם לא שתתפתי בזה,וכול פעם יש

חדשים..את יכולה כול פעם לכתוב בקצרה מה עושים במשחק.. כי אפילו אני לא מבינה עדיין מה עושים חח><

m o r 1 0 2

New member
כנסי../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

במשחק הזה את צריכה לדובב את מקפליי בתמונה...את יכולה לרשום כל מה שעולה לך לראש
זה כיף....
יאלה תנסי

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif...חחחח אהבתי הכל../images/Emo41.gif

מהסריקות....איך דוגע מי שם לי תפוח במיץ
....חח

m o r 1 0 2

New member
עונה...על התמונה../images/Emo41.gif

דוגע: הארי תגיד מריח משו? הארי: אויי.....מזה?...מה אכלת בבוקר? דוגע: זה לא אני זה דני..... דני: נכון ריח טוב? טום: אולי תיסתום ת'פה ותיהיה רציני לכמה ד'ק דני: בואנה אני יעיף עליך את הריח ה"טוב" שלי..מהפה טום: טוב ...טוב..טוב...רק לא זה...סורי הארי:אויי הריח מתחזק דוגע:חחח זה גם מפה שליייייי
חחח לא יצא משוו

butbut

New member
אוקיי..אני אנסה לראות אני יצליח=][טנקס מור]

דאגי:משהו מוזר מאוד בצלם,הוא מסתכל עלי בצורה מוזרה הארי:אני דווקא בעד צלם הומו טום:סורי אני תפוס! דני:היי היי אני גם רוצה1אני גם רוצה! דיי דאגי נראה כול כך שקסעי=]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמנסה D:

דני-אימאלה צלם איך אתה נראה $%^%@$^@ טום-הוא צודק, לא סידרת גבות אתמול, השיער לא בפרופורציה, החולצה לא מתאימה לנעליים, ממש אסון אופנתי. הארי-אתה ממש מוזר. אימאלה. תסתכל על עצמך. דאגי-אנשים, זו צלמת.

למעלה