האמת שמאחורי התמונה

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifQAF וTLW זה ממש לא פורנו../images/Emo7.gif

סתם יש בזה סצינות סקס
ואת צודקת!! אני מסכימה איתך!!!

sweet shir

New member
חחח אנלא רואה TLW, זה נראה לי הזוי מדי ../images/Emo6.gif

בריאן בתור אישה?!
(כל הזכויות שמורות לאיילין
) ובכלל, לודעת, זה נראה לי משעמם XD הלסביות של QAF משעממות חחחחחחחחח (אולי כי אני רק בעונה השניה אבל עדיין חחחח)

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחחחחחחח

למען האמת יש את לידה בQAF שהיא קצת כמו בריאן רק לסבית חח אבל לא יודעת לראות את מייקל בתור אישה? ואת אמט כלסבית גבר גבר כזאת ג'סטנית שמתאהבת בבריאנית שלא אומרת לה שהיא אוהבת אותה וממשיכה לזיין את כל מה שזז? ואיזה טדית שתקים אתר פורנו לסבי? ומה מל ולינדז הומואים? ומה עם דבי וויק? חחחחחחחחחחח זה פשוט מוזר מדיי (חחחחחחחחחחחחחחח כן, אני ממשיכה עם השאלות, שיר) אבל אני כנראה אראה את מתישהו.. סתם בשביל ההשוואה וכי אומרים שזה טוב חחח

sweet shir

New member
אההההההה אז אני כן יודעת מי זאת לידהXDDDD

האקסית של מלאני.. נו יש אותה מפרק 204
חחחחחחחחח ובטעות ממזמן לפני איזה חצי שנה ראיתי סרטון ביוטיוב אז אני יודעת שהן יעשו אורגיה או משהו חחחחחחחחחחח XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש הקושיות אתXDDDD ואם את משיגה מאיפה לראות.....

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifנמ. TLW שולט../images/Emo69.gif

שיין
רק בגללה הייתי מוכנה להיות לסבית D:

זו טל, המלאכית בלבן, ../images/Emo26.gif

אז את סוטה כי את קוראת NC-17.... אני כותבת כאלה. [ואממ כן, יש אחד כזה על הארי שנכתב בעודנו מדברים ושחלק מחברי הפורום הציצו בו *שיעולכבדמאוד*] ^^"

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gif*תמימה* מה זה NC-17??

ו... וואי עם הניק ניים הזה. עשית לי רע.
אקס.

sweet shir

New member
אני לא חושבת שאני סוטה..

אני חושבת שאנשים חושבים שאני סוטה. ^__^

קרן20000

New member
חח נה לא נורא...

זה טוב...חחחחחחחחחחח (במצבים מסויימים) לא שאני מבינה בזה!!!

butbut

New member
חחח או שפשוט תתלי על עצמך מודעות

שכתוב עליהם "אני לא תמימה!אם חשבתם שכן אז אתם ט-ו-ע-י-ם!". סתם לא,אל תעשי את זה ><.

קרן20000

New member
חחחחחחחחחחחחח XDDD

היום חברה שלי שאלה אותי "תגידי...את רואה פורנו באינטרנט?" חחחחחחחח כן....באותו רגע הייתי על הרצפה. *ולא יכולתי לקום בערך שעה ורבע* לכו תבינו....................XD

למעלה