ההגרלה הגדולה מתחילה!!!!|נורה

OriWinokur

New member
../images/Emo202.gifההגרלה הגדולה מתחילה!!!!|נורה

או קיי חברים אנחנו פותחים הגרלה לכרטיסים זוגיים למופע הפסגה הירושלמי קולולוש + חם ומחמם בום - ביחד ולחוד!!! ההופעה תתקיים ב20 לחודש במעבדה בירושלים כל שעליכם לעשות על מנת להרשם להגרלה זה להוסיף את עצמכם תחת שירשור זה שירים ובדיחות יתקבלו בברכה..... ההגרלה תסגר ביום שלישי ה19 לחודש והזוכים יקבלו הודעה במסר בהצלחה לכולם!!!

tiNker2

New member
היי אני חדשה פה...

הראו לי פעם את הפורום מזמן ועכשיו גיליתי אותו עוד פעם אזז... היי נעים להכיר...
הכי כיף הופעות במעבדה... לא שאני ישכח את ההופעה האחרונה שלכם שם עם קוואמי, קאשי, שאנן, סגול, קרולינה ומי לא? זכרונות טובים מהמקום אין מה להגיד... אממ אין לי ממש מזל בהגרלות אבל אף פעם לא מזיק לנסות.... אז שיר? טוב בוא נראה... יונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן הוא טיפס על העץ אפרוחים חיפש אוי ואבוי לו לשובב חור גדול במכנסיו מן העץ התגלגל את עונשו קיבל שיר עם מסר אפילו... אבל אם אתם מחפשים משהו יותר עמוק גם יש... פשוט חשבתי ללכת על פשוט :)

Ambitionz

New member
אני מוסיף בזאת..

את שמי לרשימת המכובדים. בתודה, אגף הגביה.

mahura

New member
אני רוצה כרטיסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

והמעבדה זה איזה שני מטר מהבית שלי (בירושלים.... חחח) הם מגיעים רק לי!!!!!!!!!!!!!!!!!! coolooloosh rock!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MikMercury

New member
Me want!

המף.. שירים ובדיחות.. וואי, איזה בלאק-אאוט. אני מקווה שזה לא יפגע בסיכויים שלי לזכות..

RESTO

New member
אומנם אני עכשו

לומד בישיבת הסדר אבל גם לי מגיע כרטיס!!!!

notua

New member
הי, גמני!

רוצה כרטיס. עד היום שלמתי, הגיע הזמן לקבל גם כרטיס חינם! אהד בשיא, 0524-343739

dNEwayz

New member
אחלה הגרלה תאמין לי!

יובל ייתן דם באותו יום! יום עבודה ארוך :O)

גם אני רוצה כרטיס!

זה ממש כמה ימים לפני החתונה שלי, אז מגיע לי, לא? (יוסי, תשכנע אותם)

MenDelSonspirit

New member
התאוריה שלי מכה שנית בהצלחה

כשאתה רוצה להעיר את הפורום - פשוט חלק משהו בחינם, וכל מיני אנשים שבחיים שלך לא שמעת עד עכשיו יבואו. חיים טובים כיף. אני להופעה לא אוכל להגיע מפאת עיסוקים. אז שיהיה בהצלחה!

לחן עממי

קולולוש היקרים כרטיסים להופעה הם מחלקים כדי שברחבה נוכל להצטופף אז שאני לא אצטרף? איך זה שכשיש הופעות אותי תמיד הן מפספסות עכשיו סוף סוף התאריך מתאים ויש זמן, פשוט מדהים אני אשמח, הכי בעולם לקבל כרטיס חינם כי הגיע הזמן להתחרפן ולזרוק באוויר חופן של כל מיני דברים... זה שיר מספיק טוב?

למעלה