ההגרלה הגדולה מתחילה!!!!|נורה

אני אשמח לקבל...

הגעתי מהקומונה של "חם ומחמם בום" אגב, יש אפשרות לצלם את ההופעה בווידאו? חשבתי לשמח חברה שלי, שלא תוכל להגיע לצערי כיוון שהתגייסה רק אתמול. (היא זו שהכירה לי את שתי הלהקות), זה מותר? אשמח לקבל תשובה, תודה!

OriWinokur

New member
בגדול אין בעיה לצלם את ההופעות אבל

בתנאי שנקבל גם עותק מהחומר...

Yotnik b

New member
לכל העולים החדשים מקומונת חמו

זה תמיד קשה כשמגיעים לארץ זרה ולכן ברצוני לברך את כל העולים המחממים החדשים שהגיעו לקולולושלנד. ההופעה הקרבה הולכת להיות שמחה במיוחד, יובל התחיל לעשות כושר כבר לפני חודשיים כדי לשרוד את כל הערב וכולנו עמלים כדי שתהיה הופעה best עוד מילה חשובה לעולה המחמם המצוי-נא לחתום על העצומה של רבל סאן,קישור נמצא בכל הודעה של אורי... שתהיה לכולנו שנה טובה!

ras yam

New member
יואו בא מזה במקוםם

מתלבטת, יש יום אחרי את שוטי הנבואה, וכל החבר'ה שלי הולכים.. ואני לא רוטשילד במיוחד עכשיו אחרי כמה שבועות של מחלה ואי עבודה.. יאללה תגרילו אותי, אולי יצא לי קצצצצת מזל פעם אחת בחיים החסרי מזלי הגרלות שלי |בלש|

Bratana

New member
Funky Funday

HI Coolooloosh!!! My name is Bratana. I heard about your band and as hip hop, jazz and funk are my favorite genres, I am really happy to find a band that compiles all this in Israel. I am looking forward for you concert . I would like to go with my brother who is visiting from Bulgaria and is also writing hip hop songs. Good luck at the concert!

2tfruti

New member
הלוואי לכררטיסים

טוב אז זה מה שצריך לעשות בשביל לקבל כרטיס? אני פשוט תפוזית חדשה

גמני גמני!!!!!!! ../images/Emo24.gif

יווווווווווו זה יהיה מממממממממממממש טוווווווווווב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) ד.א. לא פייר שזה נסגר ב19 כי אז אם לא זוכים מפסידים הזדמנות לקנות במכירה מוקדמת! קוווווווולווווווווווווווווווולוווווווווווווש לוקחים אותכם גבוה!

1סליק

New member
תפניקו אותי עם איזה זוג

כרטיסים נחמד :) ואם לא, אז.... בטח שאני עדיין אבוא. ד"א לכל חובבי הג'אז, אבישי כהן מופיע בחינם!!! היום בבית המוסיקה. בעיקרון ההופעה בתשע אבל הולך להיות מפוצץ.. אז תגיעו עם שקי שינה ואוהלים כמה שעות לפני

אני גם נכנס להגרלה

אפלה נופלת עליי. יש הופעה חםוחמחמםקולולוש ביחד, אבל אוי וואי, אין לי חמישים שקלים. מה אעשה? אכנס להגרלה ואולי אזכה בכרטיסים... אדליק סיגריה (כי אז אני מגניב, לפי מנדלסון ספיריט), אחכה להודעה אישית שבתקווה תגיע בספרינט, ואם ירצה ה' אקפץ ואפזז במעבדה ביום רביעי, עם קיבה מלאה בספירט. (אמנם יש לי חמישים שקלים, אבל הם מיועדים למתנת יום הולדת לאחותי... ואם לא אזכה לכרטיסים מתנת אחותי תצטרך לחכות איזה חודש. ואנחנו לא רוצים להעציב ילדת יום הולדת נכון? אתם חושבים שזה מעוות לקחת את הכסף הזה להופעה ולדחות מתנת יום הולדת לאחותי הגדולה?)

רוצה רוצה רוצה

טוב אז למה מגיע לי? כי אני מגיעה מרחוק (שעה נסיעה לירושלים) והדלק...ואני רוצה מתנה נעימה לפני שמתחילה לה עוד שנה...וגם יש לי הרבה חברים שבאים איתי ככה שלא תפסידו בכל מקרה... כרובית

OriWinokur

New member
ההגרלה הסתיימה!!!

תודה רבה לכל המשתתפים!!! לכל מי שלא זכה - יהיו עוד הגרלות בעתיד.... אוהבים אותכם ומקוים לראות את כולכם ביום רביעי במעבדה!!! קולולוש וחם ומחמם בום

למעלה