ההופעה ב-9 למאי

../images/Emo202.gif ההופעה ב-9 למאי../images/Emo202.gif

אני הילה ועפרה הגענו קצת מוקדם לרחבת הארנה, הספקנו בדרך לקחת את התמונות של עפרה מהיום הקודם וחיכינו בהתלהבות כמו ילדות קטנות לצאת במהרה מהחנות כדי להסתכל בתמונות, מבלי שבעל החנות יפחד מהתגובות שלנו ויזרוק אותנו משם. לאחר מכן מצאנו מקום להכין את השלט (שעליו רשמנו "we came from ISRAEL was bloody worth it) ושם גם פגשנו כמה בנות מהפורום הרשמי של טייק ד'את ועפרה לימדה אותן משפט מאוד חכם בעברית ("ג'ייסון בחור שווה")- אני חייבת לציין שהיה תיאור מאוד ציורי למילה "שווה"
לאחר מכן הבנות שיתפו אותנו בתמונות שלהן עם הבחורים (ואז הבנו שאנחנו כנראה מבין המעטות שעוד שמרו על שפיותן... בערך
). לאחר מכן ליווינו את עפרה לכיוון תחנת הרכבת ונפרדנו ממנה בדמעות, מהרנו בחזרה לארנה כדי לאסוף את הכרטיסים שלנו (שאותם קיבלנו מבת הדודה שלנו שלא יכלה לבוא(- ד"א תודה לך סהר חבל שפספסת)), לאחר שחיכינו המון זמן עד שהבחור יעשה כמה טלפונים כדי לחפש את השם שלנו שהוחלף מראש ע"י בת הדודה שלי (הוא אפילו דרש לראות מכתב שבו היא מאשרת לנו את ההחלפה!!), כבר חשבנו שזה לעולם לא יקרה ושאנחנו לא ניכנס להופעה, הוא סוף סוף מצא את המסמך שאישר את ההחלפה (כבר התחלתי לדמיין התקפי לב). לאחר שעברנו את הבדיקה הבטחונית נכנסנו לאולם והמשכנו בצביעת השלט (תוך כדי הדגשת המילה ISRAEL), יש לציין שמשכנו המון תשומת לב והמון מבטים מסוקרנים ומלגלגים לעברנו (על זה הם קיבלו מבטים מלגלגים עוד יותר וכמה קללות בעברית שהשתיקו אותם באחת... They can eat our dust). היו לנו אותן מקומות רחוקים כמו ביום הקודם (אפילו באותו מתחם) אך היינו יותר קרובות לבמה שבה הם ביצעו את הביטלס מדלי, לצערי עמד מולנו בחור מאוד מאוד גבוה שבא עם אשתו והרס לנו את כל התצפית (לדעתי צריך להיות איזשהו חוק לגבי אנשים גבוהים לעומת נמוכות שכמונו!!). אז עלתה בוורלי נייט לבמה ונתנה הופעה ארוכה במיוחד
לקראת הסוף הקהל היה מותש מרוב ציפייה ואז בוורלי החליטה להתסיס את הקהל וכאילו הזמינה את הבנים לבמה (אבל אני והילה כבר ידענו שהיא רק עובדת על כולם)- האמת זה העיר את כולם וברגע שהיא סיימה לשיר הופיע הסמל הגדול של טייק ד'את על המסך וכולם התחילו לצרוח מאוד חזק אך זה רק סימן את היציאה להפסקה ע"מ שעובדי הבמה יכינו את הבמה לקראת הבנים. בזמן הזה כולם עשו גל אחד ענקי וכל פעם היתה איזו מישהי שמתחילה לצעוק איזה משפט ופתאום כולם אחריה, אני חייבת לציין שבהופעה הקודמת הגל היה יותר יפה, בהופעה הזו תמיד הגל נעצר באחד המתחמים וכל הקהל צעק בווווז..
ולאחר ציפייה מאוד ארוכה האולם החשיך ועל המסכים ראו פרופסור שקם משינה במעבדה ועונה לטלפון ואומר We need a boy band!! הוא לוחץ על כפתור ואז נפתח מחסן עני עם המון פרצופי ברבים (של הבנים) הוא בוחר ארבעה ואז מקרין עליהם לייזר ואז הסמל של TT נדלק בענק וממנו יוצאים הבנים. הם התחילו את המופע ב Once you`ve tasted love, המשיכו עם Prayלאחר מכן הם ביצעו את A million love... בכל פעם שהקרינו קלוז אפ של אחד הבנים על המסך בענק -הבנות פשוט צרחו יותר חזק... הם ביצעו את It only takes a minute בסגנון שקט יותר, אשר התחיל כמוסיקת כינור ואז יצאה הרקדנית שהתחילה לרקוד (מאוד מאוד צמוד) עם ג'יסון, עברה למארק, הווארד ואז לגארי (ואיתו היא רקדה על הפסנתר) לאחר מכן היא רקדה עם רקדן שלא מהלהקה וכל אחד מהבנים רקד עם רקדנית אחרת- אני חייבת לציין שבשיר הזה הקהל היה מאוד שקט! לא נשמעו צרחות ואפילו לא מחיאות כפיים
כולם היו יותר מדי בהלם ואכולות קנאה!!! לאחר מכן מארק ביצע את Babe וביקש מכולם להוציא את הניידים שלהם בטענה שזה שיר מאוד יפה ויהיה כדאי להם להקליט אותו
וגם שהם יוכלו לצלם אותו שר מבלי שיכעסו עליהם, ואז כולם האירו עם הפלאפונים שלהם וזה נראה פשוט ענקי!! כל מה שהיה אפשר לראות זה צללים כחולים!

המשך....

לאחר מכן הגיע החלק של הביטלס מדלי, הבנים הגיעו לשם לבושים בחליפות אדומות וברגעים האלה הילה ואני הכנו את השלט שלנו. מישהי זרקה על ג'יסון את החזייה שלה שהיתה במידה מאוד קטנה (יש לציין שביום לפני מישהי זרקה עליו את החזייה שלה שהיתה במידה מאוד מאוד גדולה) מה שגרם לג'ייסון להסמיק ולהניח את החזייה בצד. במהלך המחרוזת הם היו ממש מולנו ואז אני והילה הנפנו את השלט גבוה ככול שיכולנו- גארי הווארד וגייסון היו מולנו והסתכלו ישר לעברנו (!!) מה שגרם לבנות מאחורה לקטר שהשלט מסתיר להם (למרות שהרמנו אותו מאוד גבוה ככה שהוא לא יסתיר לאף אחד) אך אנחנו העמדנו פנים כאילו אנחנו לא מבינות אנגלית, פלטנו כמה מילים בעברית והמשכנו להחזיק(
), ואז קלטתי שהם מסתכלים ישירות אלינו, לרגע לא האמנתי ושאלתי את הילה אם הם מסתכלים או שאני מדמיינת, אחרי שהיינו בטוחות שהם כן קוראים קפצנו כמו איזה פאקצות מתלהבות
,(אגב, אני הייתי מוכנה עם המצלמה לצלם את התגובות אבל הייתי יותר מדי עסוקה בלקפוץ מעלה ומטה כמו מפגרת מרוב התלהבות
) גארי הפסיק לשיר, מצמץ קצת בעיניים ואז היה לו חיוך מאוד גדול על העיניים ואז הוא ניסה להשתלב בשירה וטעה בשורה
, להווארד היה פרצוף מופתע (הוא בכלל הפסיק לשיר, לא היינו בטוחות האם הוא פער את הפה בהלם מרוב התרגשות ואושר או שפשוט חשב לעצמו- "איזה מפגרות! הגיעו מישראל במיוחד בשבילנו?!"), ג'ייסון קרא והוא המשיך לשיר כרגיל כאילו הוא רגיל לבנות שבאות במיוחד בשבילו, וכאילו זה לא מזיז לו
. לאחר מכן הם שרו כמה שירים שלהם ואז הודו לכולם על התמיכה שלהם, לכל המעריצות שהיו איתם מההתחלה ולכל המעריצות החדשות ואמרו שהם תמיד אומרים תודה אך הם מעולם לא הביעו אותה כמו שצריך ולכן הם מצאו רעיון מצויין שבו הם ירדו לקהל ויודו לכולם באופן אישי, מארק הוסיף "Please be gentle with us"
, הווארד ביקש מכולם שיריעו לבנות שלו שהוא מאוד אוהב ואז הם ירדו לקהל ובאיזשהו שלב כבר לא היה אפשר לראות את ג'ייסון ומארק- כל הבנות הסתערו עליהם!! אחרי שהם חזרו לבמה הם ביצעו את love ain't here anymore בליווי הצרחה המפורסמת של גארי. ואז מתחיל הקטע How to make a boy band וברקע היה קריין שהקריא את החוקים שאותם צריך ע"מ ליצור בוי בנד: הם צריכם להיות צעירים, יפים, לשיר יפה, להיות בטוחים בקשר לנטיות המיניות שלהם (מה שגרם לכל הקהל לצחוק), צריך להיות להם חיוך יפה (ואז יש תמונת קלוז אפ של מארק מחייך- הוא כזה מתוווק), הם צריכים לדעת לרקוד יפה (ואז מישהו מגיע ולוקח משם את גארי
), והם חייבים חייבים להיות- PRETY!!! אז הם שרו את Sure כמו רובוטים, ולאחר מכן את Relight my fire" בשיתוף של בוורלי נייט. אח"כ היה קטע של שלושה רקדנים שרקדו וברקע שמעו את הבנים שרים בביצוע מדהים את Let it rain, לאחר מכם הם עלו וביצעו את Back for good. לאחר השיר האולם החשיך ואז הקרינו את ההולגרמה של רובי (כולם צרחו עד כדי כך שלא הצלחתי לשמוע את הקול של רובי), רובי שר כמה שורות (עם זיוף קטן... נו, כמובן...) ואז הבנים הצטרפו אליו. לאחר מכן הם סיכמו את ההופעה עם Never forget וברקע הקרינו כל מיני תמונות של כל חמשת הבנים מתקופות שונות, את השיר ליווה הקהל כולו בהרמת ידיים בקטעים הנכונים שלדעתי היה פשוט מדהים!! וזהו! לא האמנו שזה נגמר... ההופעה היתה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה, הבנים נראו מדהים, הם רקדו מדהים (למרות שלא חשבנו שהם עוד מסוגלים לזוז) ונשמעו מצויין, היו אפילו כמה שירים ששמעו את הקול של ג'ייסון יותר בולט ואני חייבת לציין שהקול שלו פשוט מדהים וחבל שהוא מעולם לא שר שיר לבד!! אנחנו נעלה בקרוב מאוד תמונות וסרטונים (משום מה המחשב החליט שהוא לא מזהה את הכרטיס עם הסרטונים והתמונות של ההופעה הזו
אך אני אשתדל למצוא פתרון בהקדם).

הנה כמה תמונות ששמרתי

מהפורום הרשמי, אני אוסיף את שלי עד שאצליח להבין למה המשחב לא קולט את המצלמה שלי

בתמונה הזו אפשר לראות

את הכניסה שלהם, אחרי שהפרופסור בחר לו כמה בובות- הם יצאו מתוך הסמל שלהם.

למעלה