FourMinuteWarning
New member
../images/Emo202.gif ההופעה ב-9 למאי../images/Emo202.gif
אני הילה ועפרה הגענו קצת מוקדם לרחבת הארנה, הספקנו בדרך לקחת את התמונות של עפרה מהיום הקודם וחיכינו בהתלהבות כמו ילדות קטנות לצאת במהרה מהחנות כדי להסתכל בתמונות, מבלי שבעל החנות יפחד מהתגובות שלנו ויזרוק אותנו משם. לאחר מכן מצאנו מקום להכין את השלט (שעליו רשמנו "we came from ISRAEL was bloody worth it) ושם גם פגשנו כמה בנות מהפורום הרשמי של טייק ד'את ועפרה לימדה אותן משפט מאוד חכם בעברית ("ג'ייסון בחור שווה")- אני חייבת לציין שהיה תיאור מאוד ציורי למילה "שווה"
לאחר מכן הבנות שיתפו אותנו בתמונות שלהן עם הבחורים (ואז הבנו שאנחנו כנראה מבין המעטות שעוד שמרו על שפיותן... בערך
). לאחר מכן ליווינו את עפרה לכיוון תחנת הרכבת ונפרדנו ממנה בדמעות, מהרנו בחזרה לארנה כדי לאסוף את הכרטיסים שלנו (שאותם קיבלנו מבת הדודה שלנו שלא יכלה לבוא(- ד"א תודה לך סהר חבל שפספסת)), לאחר שחיכינו המון זמן עד שהבחור יעשה כמה טלפונים כדי לחפש את השם שלנו שהוחלף מראש ע"י בת הדודה שלי (הוא אפילו דרש לראות מכתב שבו היא מאשרת לנו את ההחלפה!!), כבר חשבנו שזה לעולם לא יקרה ושאנחנו לא ניכנס להופעה, הוא סוף סוף מצא את המסמך שאישר את ההחלפה (כבר התחלתי לדמיין התקפי לב). לאחר שעברנו את הבדיקה הבטחונית נכנסנו לאולם והמשכנו בצביעת השלט (תוך כדי הדגשת המילה ISRAEL), יש לציין שמשכנו המון תשומת לב והמון מבטים מסוקרנים ומלגלגים לעברנו (על זה הם קיבלו מבטים מלגלגים עוד יותר וכמה קללות בעברית שהשתיקו אותם באחת... They can eat our dust). היו לנו אותן מקומות רחוקים כמו ביום הקודם (אפילו באותו מתחם) אך היינו יותר קרובות לבמה שבה הם ביצעו את הביטלס מדלי, לצערי עמד מולנו בחור מאוד מאוד גבוה שבא עם אשתו והרס לנו את כל התצפית (לדעתי צריך להיות איזשהו חוק לגבי אנשים גבוהים לעומת נמוכות שכמונו!!). אז עלתה בוורלי נייט לבמה ונתנה הופעה ארוכה במיוחד
לקראת הסוף הקהל היה מותש מרוב ציפייה ואז בוורלי החליטה להתסיס את הקהל וכאילו הזמינה את הבנים לבמה (אבל אני והילה כבר ידענו שהיא רק עובדת על כולם)- האמת זה העיר את כולם וברגע שהיא סיימה לשיר הופיע הסמל הגדול של טייק ד'את על המסך וכולם התחילו לצרוח מאוד חזק אך זה רק סימן את היציאה להפסקה ע"מ שעובדי הבמה יכינו את הבמה לקראת הבנים. בזמן הזה כולם עשו גל אחד ענקי וכל פעם היתה איזו מישהי שמתחילה לצעוק איזה משפט ופתאום כולם אחריה, אני חייבת לציין שבהופעה הקודמת הגל היה יותר יפה, בהופעה הזו תמיד הגל נעצר באחד המתחמים וכל הקהל צעק בווווז..
ולאחר ציפייה מאוד ארוכה האולם החשיך ועל המסכים ראו פרופסור שקם משינה במעבדה ועונה לטלפון ואומר We need a boy band!! הוא לוחץ על כפתור ואז נפתח מחסן עני עם המון פרצופי ברבים (של הבנים) הוא בוחר ארבעה ואז מקרין עליהם לייזר ואז הסמל של TT נדלק בענק וממנו יוצאים הבנים. הם התחילו את המופע ב Once you`ve tasted love, המשיכו עם Prayלאחר מכן הם ביצעו את A million love... בכל פעם שהקרינו קלוז אפ של אחד הבנים על המסך בענק -הבנות פשוט צרחו יותר חזק... הם ביצעו את It only takes a minute בסגנון שקט יותר, אשר התחיל כמוסיקת כינור ואז יצאה הרקדנית שהתחילה לרקוד (מאוד מאוד צמוד) עם ג'יסון, עברה למארק, הווארד ואז לגארי (ואיתו היא רקדה על הפסנתר) לאחר מכן היא רקדה עם רקדן שלא מהלהקה וכל אחד מהבנים רקד עם רקדנית אחרת- אני חייבת לציין שבשיר הזה הקהל היה מאוד שקט! לא נשמעו צרחות ואפילו לא מחיאות כפיים
כולם היו יותר מדי בהלם ואכולות קנאה!!! לאחר מכן מארק ביצע את Babe וביקש מכולם להוציא את הניידים שלהם בטענה שזה שיר מאוד יפה ויהיה כדאי להם להקליט אותו
וגם שהם יוכלו לצלם אותו שר מבלי שיכעסו עליהם, ואז כולם האירו עם הפלאפונים שלהם וזה נראה פשוט ענקי!! כל מה שהיה אפשר לראות זה צללים כחולים!
אני הילה ועפרה הגענו קצת מוקדם לרחבת הארנה, הספקנו בדרך לקחת את התמונות של עפרה מהיום הקודם וחיכינו בהתלהבות כמו ילדות קטנות לצאת במהרה מהחנות כדי להסתכל בתמונות, מבלי שבעל החנות יפחד מהתגובות שלנו ויזרוק אותנו משם. לאחר מכן מצאנו מקום להכין את השלט (שעליו רשמנו "we came from ISRAEL was bloody worth it) ושם גם פגשנו כמה בנות מהפורום הרשמי של טייק ד'את ועפרה לימדה אותן משפט מאוד חכם בעברית ("ג'ייסון בחור שווה")- אני חייבת לציין שהיה תיאור מאוד ציורי למילה "שווה"