הווארד וגארי
F FourMinuteWarning New member 14/5/06 #21 ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo178.gif
A a Warming Sign New member 14/5/06 #20 נשמע נהדר../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif אני תכף מכירה את המופע בע"פ תודה על התמונות
U UnderTheRainbow New member 14/5/06 #22 אחלה שלט! וגם אני הייתי ממשיכה להחזיק את השלט לא משנה מה העיקר ששמתן אותנו על המפה! בנות אתן קולטות?? הם יוצאים לסיבוב אירופאי!!! בואו נעשה משהו!
אחלה שלט! וגם אני הייתי ממשיכה להחזיק את השלט לא משנה מה העיקר ששמתן אותנו על המפה! בנות אתן קולטות?? הם יוצאים לסיבוב אירופאי!!! בואו נעשה משהו!
R RobbiesOfficialBabe New member 14/5/06 #25 ROTFL "ג'ייסון בחור שווה"... שכחתי מזה... הכי מצחיק היה להתעלם מהכונפות שהיו מאחורינו... ברגע שאמרנו שאנחנו לא מבינות אנגלית הן התחילו פתאום לנסות בפנטומימה לגרום לנו להוריד את השלט
ROTFL "ג'ייסון בחור שווה"... שכחתי מזה... הכי מצחיק היה להתעלם מהכונפות שהיו מאחורינו... ברגע שאמרנו שאנחנו לא מבינות אנגלית הן התחילו פתאום לנסות בפנטומימה לגרום לנו להוריד את השלט
ע עפטוב New member 16/5/06 #29 יאללה אחת ולתמיד הנה כל הקטע המלא של how to make a boy band שם אפשר לשמוע גם את כל החוקים ולהבין סוף סוף ממה כל כך התלהבנו אגב זה חרא איכות אבל לא נורא....
יאללה אחת ולתמיד הנה כל הקטע המלא של how to make a boy band שם אפשר לשמוע גם את כל החוקים ולהבין סוף סוף ממה כל כך התלהבנו אגב זה חרא איכות אבל לא נורא....