גאד! זה מעולה! גמאני רוצה :(((
A AliceQueen New member 15/11/06 #56 איזה כיף לך!! אנחנו עשינו בכיתה סימולציה של המבחן של 5 יח' וקיבלתי 33 חעחע... ובבוחן על משוואות אירציונליות קיבלתי איזה 15 ><"
איזה כיף לך!! אנחנו עשינו בכיתה סימולציה של המבחן של 5 יח' וקיבלתי 33 חעחע... ובבוחן על משוואות אירציונליות קיבלתי איזה 15 ><"
F FeLL67 New member 14/11/06 #28 קיבלתי 75 !!!!!!!!!! D: תתגאו בי, חחחח עמלתי קשה בניסיונות להבדיל בין קוסינוס לסינוס >< ואני אמורה לעשות פאקנג 5 יחידות מחורבנות S:
קיבלתי 75 !!!!!!!!!! D: תתגאו בי, חחחח עמלתי קשה בניסיונות להבדיל בין קוסינוס לסינוס >< ואני אמורה לעשות פאקנג 5 יחידות מחורבנות S:
C Cold Heritage New member 14/11/06 #33 סינוס זה הצלע שמול חלקי היתר קוסינוס זה הצלע שליד חלקי היתר טאנגנס זה מול חלקי ליד וקוטנגנס זה הליד חלקי המול [אבל אל תשתמש\י בו] תזכור\י לפי "מוליד", תמיד המול זה קודם D: והממ.. זהויות זה יותר מעצבן אז משתתף בצערך ]:
סינוס זה הצלע שמול חלקי היתר קוסינוס זה הצלע שליד חלקי היתר טאנגנס זה מול חלקי ליד וקוטנגנס זה הליד חלקי המול [אבל אל תשתמש\י בו] תזכור\י לפי "מוליד", תמיד המול זה קודם D: והממ.. זהויות זה יותר מעצבן אז משתתף בצערך ]:
א אטומיק בייגל New member 15/11/06 #49 סלובי איזה חכם אתה 0.0 אני כמובן לא יודעת בכלל מה זה אומר עדיין... הממ P:
C Cold Heritage New member 15/11/06 #54 זוער בתשלי תעשי לי נכד ../images/Emo99.gif כאן יש אייקונים!!@!
T The Young Amyrlin New member 14/11/06 #34 נצל"ש - אני יוצאת לטיול שנתי מחר, מוזמנים לשעשע אותי מחר בערב להתראות לכם
ה הקיסר קראולוס New member 14/11/06 #35 ורד..תהני ../images/Emo24.gif ותחזרי עם תשובה לשאלה למה וואנס יותר גרוע אני רוצה תשובה יפה ומנומקת