המחשבון הזהוב-טריילרים!

האבק

New member
../images/Emo202.gifהמחשבון הזהוב-טריילרים!../images/Emo202.gif

כפי שכבר סופר כמה הודעות קודם, לפני שבוע בערך נערכו צילומים קשים וארוכים לסרט מקצועי ביותר עם השמות הגדולים ביותר כיום: בראד פיט בתור לורד עזריאל, אנג'לינה ג'ולי בתור הגברת קולטר, פמלה אנדרסון בתור ליירה ועוד... אך לצערנו הייתה שביתה במטוס שהיה אמור להביא אותם אלינו אז נאלצנו להסתפק בחלופות כמו... כמוני למשל
נשמע מבטיח הא? בכל מקרה, אחרי עבודת עריכה קשה של רועי (SNTD), יעל זיו (yael ziv – כינוי מקורי!), אור (בראנדון סטארק) ועוד איזה אידיוט בשם אודי... אנחנו גאים להציג שני טריילרים לסרט הקרב ובא: המחשבון הזהוב שוב המון תודה לכל השחקנים, לבמאי, למפיקה, לי, לאודי, ל"האבק" ולמנהל אתר HDM ! קצת קרדיטים רועי פינשטיין – במאי יעל זיו – מפיקה ומארחת למופת! אור ענבר גור אריה – לורד עזריאל / תסריטאי נתנאלה דוידוביץ' – הגברת קולטר יעל נומקין - ליירה סהר פרץ – סרפינה פקלה מאיה כהן – סוזי אודי – פארדר קוראם / המאסטר של קולג' ג'ורדן
ועוד כמה דברים לפני הטריילרים עצמם:
מי שמוצא כמה פרסומות סמויות/לא סמויות יש ל-HDM בסרט מקבל... איזכור בסרט השני "המזלג המעודן"! יאללה, הנה הטריילרים. צפו לכם בהנאה ואז תבואו להגיב
הטריילר הראשון - http://www.hdm.co.il/TGC/Trailer1.wmv הטריילר השני - http://www.hdm.co.il/TGC/Trailer2.wmv

SNTD

New member
אחרי הרבה עבודה קשה

סוף סוף רואים משהו! (ואני מתכוון לטריילרים, כן?) למי שמסתקרן למה יש שני טריילרים: לא ממש החלטנו אם לגלות בטריילר שהסרט פארודי, או להשאיר אותו רציני כביכול אז כשאין זמן, ויש יותר מדי עבודה, מעמיסים עוד עבודה! ולכן יש לנו שני טריילרים

Zigdon Knight

New member
מדהים!

ישר לאוסקר! :D צחקתי כל הטריילר, עבודה טובה! (יש גם סרט מלא?)

Fairywitch

New member
סוף סוף צפיתי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טריילר ראשון- קוף אכזר
סועני זקן
קורע
הכתוביות יפהפיות, ואשמח לדעת את שם השיר ברקע
אוי, והברווזון הצהוב הזה בתור דמון
הרגתם אותי
חבל שלא הייתי איתכם בהפקה
מה הייתי משפרת? הכתוביות בתהחלה רצות מהר מדי, והסאונד לא ברור, אז לא הבנתי כמעט מילה ממה שאמרה המספרת (?) בהתחלה.

Fairywitch

New member
וטריילר שני נצפה עכשיו-

יותר מקצועי, אבל קצר מדי
הכתוביות הפעם בקצב מצויין
לסועני של ליירה יש מבטא עירקי או שנדמה לי?
אהבתי את המשחק של ליירה! קבלי ח"ח
אגב- אודי עיצב את הכתוביות? הן כ"כ יפות

האבק

New member
הו! כאלה ביקורות רציתי ../images/Emo13.gif

כן, את הכתוביות אני עיצבתי
ו-כן, הסועני (אני) יש לו מבטא עיראקי-תימני-עצבני וליירה בהחלט משחקת מצויין
(האם צריך להבין מזה שכל השאר לא?
)

../images/Emo110.gif../images/Emo54.gifXDDDDDDDD

כמעט נחנקתי מרוב צחוק... ד"א,מי הטמבל עם המבטא התימני? (סתם סתם..לא טמבל,כל הכבוד..)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוצחקתי :) הם יצאו מוצלחים! בטריילר הראשון- נקודות לציון: -הכתוביות בהתחלה רצות טיפ טיפה מהר מדי. -מאיה נראית ממש כמו כתבת! -ה"אינעלאבוק, מה את עושה?" שפלטת כשליירה הפילה אותך- קורע! -גברת קולטר נראית ממש מפחידה. וגם הקוף שלה (לא.). -אני נראית כמו דג. -הריקוד של המאסטר- נהדר! -המבט של יעליירה- נפלא! -הכתוביות מעוצבות נהדר. קבל ח"ח, אודי. -אולי כדאי לנסות לארגן איזה בום שעובד בשביל הסרט השני. הסאונד מלא בלכלוכים כאלה. ובטריילר השני: -המבט המרושע על הפנים שלך ממש טוב. -המבטים של ליירה- נהדרים! -המבטא של הערס- קורע XDD וזהו בעצם. מצפה בקוצר רוח לצילומים של השני :)

האבק

New member
תגובות ../images/Emo13.gif

[מסודר לפי הסדר שלך] - הכתוביות - נכון. יתוקן בטריילר הבא (NOT) - זו הכוונה לא? - תודה (רואים? אני לא טמבל
) - זו הכוונה לא? - זו הכוונה לא? - תודה, I try - זו הכוונה לא? - תודה, I try - זו הכוונה לא? ובטריילר השני: - תודה, I try -הזו הכוונה לא? - תודה, I try חהחה! איזה מקורי אני הא?

אוצר מילים מגוון יש לך.

ולא, הכוונה לא הייתה שאני אראה כמו דג. או שמא צוות ההפקה רקם נגדי מזימות שלא ידעתי עליהן?

האבק

New member
לדעתי,

כשזה בלי סאונד זה נראה כאילו את עושה גרעפסים. אבל לא נורא
העיקר הנפילה הייתה טובה

למעלה