המחשבון הזהוב-טריילרים!

yael ziv

New member
אמנם קצת באיחור אבל..

אני מאוד נהניתי בצילום "המחשבון המעודן", היה פשוט נהדר! וכמובן שגם בעריכת הטריילרים, שברוב זמן הכנתם אני רבצתי לי על הספה וצעקתי הוראות לרועי (וכמובן שגם עזרתי באיזה אפקט או שניים
). בקיצור- חוויה. וסביר להניח שכך יהיה גם בצילומי הסרטים הבאים תודה לכל הצוות והשחקנים אשר תרמו, הקריבו והשקיעו בלהצפין עד ללוקיישן התקוע שמצאנו
מקווה שתהנו מהטריילרים!

לגוטל

New member
נראה נחמד... ../images/Emo132.gif

ועוד אתם אשכרא השקעתם... אפילו היה לכם תסריט? אצלנו זה היה אומנותי יותר, אלתור של הרגע

Arnon Reichmann

New member
קם יורש לHD9!

למרות שהשחקנים כאן הרבה יותר פוטוגניים בעצם, כל אחד יותר פוטוגני מהרב"ז...

האבק

New member
אני לא יודע אם לקחת את זה כמחמאה

הכוונה להשוואה ל-HD9... אבל בכל מקרה - תודה
בקרוב הסרט המלא!

סנדרין

New member
יאללה פרטים ../images/Emo13.gif

זה מגניב ומצחיק :) טריילר ראשון - המנגינה משתלבת מצוין, הכתבה משכנעת ומצחיקה לגמרי (בקטע הזה הסאונד של הדיבור לא חזק מספיק, הייתי צריכה להגביר כדי לשמוע אותו מעל המוזיקה). אהבתי את הדמויות - בייחוד את עזריאל וקולטר, וסרפינה, וכולם בעצם, אתם אדירים :). הדמונים מעולים, ללוקיישנים היה מוזר להתרגל בצפייה ראשונה אבל עכשיו הם משעשעים משהו, ובאופן כללי ממש גרמתם לי לצפות לסרט המלא עטור-התקציב ולהתגעגע לספרים האלה
טריילר שני - גם מעולה, מעניין ומצחיק. ההתחלה-ממש קצת בעייתית, כי המאסטר לא נראה מכובד וחורש רעה ועד שהוא מוזג את השיקוי מאבדים את האפקט הדרמטי
, אבל מהליירה שמציצה זה תופס תאוצה. היא ועזריאל ששומט את הכוס הם הקטעים המועדפים עלי :). הקטע עם הסועני נכנס במקום, אבל גם שם יש בעיה עם עוצמת הדיבור, כדאי לחזק את זה. בסך הכל, אני מסירה בפניכם את הכובע, כל הכבוד על ההשקעה ועל התוצאה ועכשיו אני הולכת לקרוא את המצפן שוב לעזאזל.

האבק

New member
וואו, תודה! ../images/Emo24.gif

המון תודה על המחמאות ועל ההערות. בנוגע לדיבור - נכון, אבל נדאג שבסרט המלא זה לא יהיה ככה. שמח שאהבת את עזריאל וקולטר וסרפיינה וכולם בעצם
אם באמת גרמנו לך לחזור ולקרוא את הספרים שוב אז אני מרגיש שעשיתי את מה שרציתי (חוץ מתהילת עולם ומשכורת בעלת 6 ספרות). אגב ראיתי בפרטים שלך שאת בת 6. מההודעות שלך קצת קשה לי להאמין שזה הגיל שלך - אבל אם את באמת מבוגרת יותר ומעוניינת, חסרות לנו שתי שחקניות לסרט הבא "המזלג המעודן" שככל הנראה יופיעו גם בסרט ההמשך
*רמז*

The Immortal Me

New member
איחור משמעותי במיוחד אבל מה לעשות,

מצאתי את הטריילים שלכם ביו טוב אז קפצתי לפורום, אתם מפורסמים בתפוז אנשים
אוקי, אני חייבת להגיד דבר ראשון: הרגתם אותי מצחוק!! פשוט כל פעם שראיתי את זה מחדש (טן טיימס, מאן) אני נשפכתי פה והרבה אנשים בהו בי!!! נרגעת. לוקחת תרופות. ממשיכה להגיב. טריילר וואן: אני דווקא די הבנתי את מה שהכתבת הרצינית בהתחלה אמרה, אני לא יודעת למה התלוננו על זה (אבל, בעצם, מה אני יכולה להגיד, בפעם השלישית כבר מבינים) המבט של הלורד האצילי פשוט קורעעעעעע אותי! ועוד עם הבובות האלה בתור דמונים! והנה רגע השיא- הסועני היה זה שגמר אותי. סופית. המבטא היה גאוני והנפילה שלו הייתה מצחיקה ופשוט... פשוט צחקתי מכל הלב הרבהרבה זמן. הקוף האכזר גם כן הצחיק אותי מאוד. סרפינה הצחיקה אותי... הטוויטי של המאסטר הזדוני הצחיקה אותי עוד יותר. וליירה הייתה... לא בלונדינית. סתמסתם, היא גם כן נראתה טוב. הכתוביות נראו יפות מאוד (חוץ מהמהירות שכבר העירו לכם) וגם המוזיקה התאימה לרקע. טריילר טו: עכשיו הטריילר יותר רציני אבל עדיין- החיוך הזדוני של המאסטר הצחיק אותי כל פעם מחדש, ואז המבט של ליירה היה פשוט... נוגע. הסועני שוב היה שיא הטריילר- מבחינת צחוק. המבטא שלו היה פשוט גאוני. או, עכשיו הכתוביות היו בקצב טוב! גם כן היו יפות והשיר היה דרמטי במיוחד. וזהו... ננה בננה, הגבתיגבתיגבתי. רוני|4u|

האבק

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif מחמם את הלב!

וואו המון תודה! נורא נהנתי לקרוא את ההודעה שלך! אני האמסטר/פארדר קוראם ד"א
רק שאלה - האם את רוני-שקד או רוני חדשה?

The Immortal Me

New member
אממ,

אני רוני חדשה/ישנה (הייתי פה פעם בכינוי אחר שאסור להזכיר!) אבל כעיקרון אני חדשה...

למעלה