המתיחה המקורית שלכם

../images/Emo202.gifהמתיחה המקורית שלכם../images/Emo70.gif../images/Emo202.gif

חשבתם פעם על פספוס שחבל לפספס?!, הייתם רוצים למתוח מישהו?!.. אולי משפחה, אולי את החבר/ה שלכם ואולי בכלל את השכנ/ה המעצבנ/ת שממול?
ספרו על המתיחה הכי מקורית שעלתה לכם לדמיון, ואולי תהיו מלכ/ת הפספוסים של הפורום! ! !
שימו
- הפעילות תמשך עד יום חמישי הבא, 24.8.06 שם הזוכה יתפרסם ביום ראשון שלאחר מכן, 27.8.06. הזוכה המאושר יקבל פרס [
] ומי יודע, יכול להיות שהמתיחה תהיה כל כך מקורית, וצוות מערכת התכנית יחליט לאמץ את הרעיון ולהוציא את המתיחה לפועל..

ady18

Well-known member
יש לי רעיון לפחות מנסה

שאנשים באים להופעה או משהו כזה ומחכים ומחכים וכאילו האומן לא מגיע ובעצם הכול כדי להרגיז את האנשים או שליצור בהלה במעלית כאילו שנתקעים ובחוץ יש שריפה שמשתוללת ואי אפשר לצאת ממהעלית הם כאילו לכודים

../images/Emo214.gifאת צריכה להתמקד יותר..

ברעיון אחד, ולנסות ולפתח אותו למתיחה... *הרעיון עם השריפה שמשתוללת יכול להיות גדול, אבל גם מפחיד בטירוף. לקחת בחשבון שאנשים [כמוני
] יכולים לקבל התקף לב?
* בכל אופן, תנסי לחשוב על חברה טובה שהיית רוצה למתוח ולספר כל צעד וצעד בתהליך של המתיחה, צריך כמה שיותר פירוט כדי לנסות ולהבין את התמונה כולה..
בהצלחה
נ.ב-טיפ: כשאת בוחרת למתוח חברה טובה, את גם יודעת מה החולשות שלה, ואז קל יותר לחשוב על מתיחה טובה יותר

ady18

Well-known member
מנסה שוב...

נגיד חברה שלי שונאת לרקוד\לשיר במיוחד מול קהל אז נגיד שאני לוקחת אותה לאולפן טלוויזה רגיל ובעצם היא תמצא את עצמה נבחנת לאודישן וכולה לחוצה מהפדיחה...

קריקו

New member
יש לי רעיון

אוקי לוקחים שני חברים טובים...המותח אומר מראש רשימה של נניח 5 אנשים שהם יהיו בחדר בקרה..כל פעם הוא ידבר עם הנמתח על אחד אחר מה5 האלו ואז בדיוק מי שהם דיברו עליו יתקשר\יופיע מולם..

pusher

New member
שלי../images/Emo2.gif

המורה שלי,זה קרה פעם באמיתי,כל ההקבצה מתחה את המורה שלנו,כולל אותי
הקלטנו בפלא' של מישהי קולות שלנו,וצעקנו ת'שם שלה...אז בשיעור שמנו את זה בחלון,והשמענו,ואז המורה שאלה מאיפה זה בא...ואנחנו אמרנו לה שזה אלה ילדים מופרעים מהחלון,ככה,והיא האמינה!!ולפחות שבועיים המשכנו את זה כל שיעור,וכל שיעור היא נפלה בפח!!!!,אבל הסתבכתי קשות...כי תמיד צחקתי ואמרתי שטויות,צעקתי לעבר החלון:"חוליגנים!!" וכאלה,ופעם אחת הרכזת באה,והמורה אמרה לה:"יש פה ילדים שמפריעים בחלון!!" וואי ואני לא אספר לכם עודדד כי זה המון,אבל קיצור,זה פספסוס מוצלח ביותר

../images/Emo214.gif../images/Emo41.gifמתיחת המורדים../images/Emo41.gif

אני מכירה אותה אישית
, אבל היוזמים של המתיחה הזאת, מהכיתה שלי, קיבלו ריתוק לכמה ימים...
הימים האלו היו כל כך מצחיקים

יש לי../images/Emo70.gif כדאי להכנס>>>

היי חבר'ה, תשמעו משהו דה בסט: הרעיון הוא פחות או יותר, ויכול להכנס להרבה תחומים: פונים לחנויות המקפידות על שירות אדיב במיוחד, או לחברת סלולאר\שירות אחר שם נציגי השירות מחוייבים לדבר עם הלקוחות בכל הסבלנות הנדרשת, ופשוט לשחק אותה כאילו מדברים עם בנאדם אהבל שלא מבין כלום מחייו. אני יתן דוגמה נחמדה: פונים לחנות מחשבים פופולארית ואדיבה,ומבקשים מהנציג מכירות 'אני רוצה מחשב לילד
', הנציג כמובן בהתחלה אדיב במיוחד ,אך לא לזמן רב... לאט לאט באות שאלות אהבלות במקצת כמו; אני רוצה מחשב מהיר וזול ,ונציגנו מציע לו הצעה אחר הצעה. כמובן שהמותח פוסל לאט לאט (לאחר הסברים מרובים על כל הצעה והצעה...) הצעה אחר הצעה מסיבות שונות, אפשר לתת סיבות הגיונית כמו זה יקר מדי,זה חברה לא מוכרת,זה לא מה שאני מכיר מ'חבר שמבין במחשבים', ועד לסיבות ביזאריות לחלוטין כמו; 'המארז שחור מדי\ בהיר מדי',או למשל סתם כך לזווק מדיי פעם 'המחירים שלכם יקרים'... זה פחות או יותר ההצעה שלי. אם תרצו עוד הצעות ספצפיות לשאלות בזאריות או לכל עניין אחר באשר הוא קשור להצעתי, אתם מוזמנים לפנות אלי במסרים הפרטיים, או בתגובה כאן. יום נעים

ערבי

הגיע אלי ברחוב ערבי עם מכונת גילוח (ככל הנראה גנובה) שהוא רוצה למכור ב300 שקל אני מתווכח איתו חצי שעה ומדי פעם מוריד אותו בעוד 20 שקל עד שאני מוריד אותו ל135 שקל ולערבי לא אכפת במילא אין לו מה להפסיד העיקר שמישהו יקנה ובסוף אני אומר לו אבל אין לי כסף!!!!

ady18

Well-known member
עוד רעיון

מישהו\י באים למספרה והם אומרים איזה תסופרת בא להם והספר אומר להם לא לדאוג ופתאום שהם יוצאים יוצאת להם תספורת מביכה ואת השתוללות שקורית מתוצאה מזה

lr555

New member
../images/Emo121.gifאממ יש לי משו..

טוב את האמת עשיתי כבר את המתיחה הזאת.. יש לי חברה שמאד מפחדת מ"הצעקה" אז אני וחברה שלי החלטנו למתוח אותה. ראינו ביחד את הסרט "הצעקה 2" וברגע שהיה קטע מפחיד אמא של חברה שלי נכנסה עם המסכה של "הצעקה" ועם סכין ובאה לכוון חברה שלי. היא נבהלה (לא יותר מדי למרות שפחדנו שיקרה לה משו) אבל זה היה מצחיק מאד. הבעיה היא שיש אנשים שנבהלים יותר מדי והם יכולים לקבל את זה די קשה.. בכל אופן ניסיתי ;]

dbshachar

New member
הרעיון שלי :]

לפי דעתי נחמד :) אוקע, לפני, כדי שיצליחו להבין קצת יותר טוב נעשה מקרא שיסדר אתכם: איש 1-הבוס איש 2-העובדת החדשה איש 3-האיש שאיתו קבעו את הפגישה, המפרסם. אז מה בעצם קורה במתיחה? מקבלים אישה חדשה (איש 2) לאיזו עבודה. ה"בוס" (איש 1) שלה אומר לה לקבוע לו פגישה עם אדם שרוצה לפרסם אותו בטלוויזיה (איש 3) בשעה 11:00, ובנתיים יוצא החוצה. איש 1 אומר למישהי שהיא תשחק את העוזרת שלו, שתאמר לאיש 2 להחליף את הפגישה משעה 11:00 לשעה 13:00. העוזרת שלו "שוכחת" לומר לאיש 2 להחליף את שעת הפגישה. איש 3 "מחכה" כבר שעה לאיש 1, אך הוא לא מגיע (יעני הרי הוא לא קיבל את ההודעה להחליף את השעה). בגלל זה איש 3 "יוצא מהבית". בשעה 13:00 איש 1 מגיע אל ביתו, אך מגלה שהוא לא בבית. מתקשר לפלאפון שלו אך עונה המזכירה ישר בהתחלה. איש 1 והעוזרת שלו באים והוא קצת מעוצבן, מחומם כזה. הוא מבקש שוב מאיש 2 הפעם לקבוע את הפגישה באותו היום בשעה 14:00. אחרי הוא שוב יוצא ממשרדו וגם העוזרת שלו. לאחר מכן שוב איש 1 מבקש מהעוזרת שלו שתומר לאיש 2 להחליף את שעת הפגישה לשעה 14:00. איש 3 שוב "מחכה" בבית ארבעים דקות (משעה 14:00), ושוב יוצא מהבית מרוגז. איש 1 שוב מגיע לביתו של איש 3 אך הוא לא נמצא בבית. מתקשר לפלאפון ושוב, מזכירה ישר בהתחלה. ושוב איש 1 והעוזרת שלו מגיעים, איש 1 הרבה יותר כועס, ואומר לאיש 2 להחליף את הפגישה לשעה 15:00. איש 1 והעוזרת שלו יוצאים מהמשרד. איש 1 שוב מבקש מהעוזרת שלו לומר לאיש 2 להזיז את הפגישה משעה 15:00 לשעה 15:20. איש 3 מחכה בביתו 10 דקות וכבר משום שהתעצבן כי זאת הפעם השלישית כבר יוצא החוצה שוב מביתו. ו..איש 1 והעוזרת שלו מגיעים למשרד והוא כועס מאוד ומתחיל לצעוק עליה, ואחרי זה יוצא לרגע מהמשרד איתה ואיש 2 שומעת משם צעקות.. שהוא צועק עליה שם ומקלל אותה.. אחרי זה העוזרת של איש 1 נכנסת למשרד במהירות עם "דמעות" ונכנסת לאחד החדרים במהירות. טוב, זה בעצם סיום המתיחה.. הנמתחת היא איש 2 הלא היא העובדת החדשה, שמרגישה אשמה ולא בסדר שהעוזרת של הבוס נפגעה מאוד מהצעקות שלו.. מתיחה הזויה, יודע :| בפעם השלישית כאילו הוא לא קובע עוד פגישה כי הוא כבר יודע שזה בכלל לא מנומס. הוא צועק על העוזרת משום שאם אתם זוכרים בהתחלה כתבתי שהפגישה היא עם איש שרוצה לפרסם אותו בטלוויזיה, והוא פיספס את ההזדמנות. בין מה שכתבתי שאיש 3 מחכה לאיש 1 ובלה בלה בלה.. צריך לצלם בנתיים את איש 2 שהיא העובדת החדשה, ולראות איך היא מגיבה על זה בנתיים.. איך? תגובות :]

dbshachar

New member
לא חשוב

כע שמתי לב אחרי שקראתי את ההודעה שלי כששלחתי אותה שזה בטח יהיה די קשה להבין.. לא חשוב...

זה רעיון ממש טוב מניסיון!

יושבים בבית קפה, בערב, שם תמיד מגיעים כל הזוגות החדשים של הדייטים לחתונה.. יושבים ממש צמוד אליהם, ומקשיבים לשיחה, עד שהם יבינו שאתה מקשיב לשיחה שלהם, ובמהלך השיחה, יעלו כל מיני נושאי שיחה, לדוגמא: אוכל, ואתה נכנס לשיחה, ואומר להם: או-הנקודה הזו טובה! ומתחיל לדבר איתם על הנושא שהם בחרו לדבר עליו, וכל הזמן זורק להם משפטים כמו: אחלה בחור תפסת, וכאלה=] זה אחלה!!!!=]

למעלה