המתיחה המקורית שלכם

ישלי!ישלי!ישלי!ישלי!../images/Emo108.gif

אינלי מושג איך זה עלה לי פתאום לראש
אבלל אממ חשבתי כאילו לקחת זוג מתחתנים ולעבוד על הכלה היום של החתונה שלה,שזה כמעט\בערך היום הכי חשוב לי בחיים! אבל נורא חבל שהוא יתחיל ברע
((אני מבטיחה שהוא יגמר בטוב
))
הנמתחת:
הכלה
המותחים"
החתן,הורי הכלה,הורי החתן,בעל המספרה,בעלת חנות שמלות הכלה,איפור,מלון וכ'ו |@היום:
יום
החתונה
אז איך זה מתחיל?!
כמה זמן לפני החתונה הכלה מודדת שמלות ומתי שהיא בוחרת את השמלה שלה בעלת החנות תופרת לה אותה שמלה אבל רק מבדים זולים יותר הכוונה שאם יקרה להם מש'ו((יקרעו,יתלכלכו,כ'ו))זה לא יהיה כלכך משנה... יום החתונה מגיע, הכלה כולה ביתרגשות והבוקר שלה מתחיל במלון ((בדר"כ עד כמה שאני יודעת שאנשים לפני שהם מתחתנים הם הולכים למלון כדי להיתארגן שם והכל)) היא קמה ומחכה ו"לבעלה" הפתעה ((לא ממש נעימה
)) הם מגלים שהם ישנו בחדר שלא שלהם.. הכוונה שהחדר הזה כבר היה תפוז למישהו ולא אמרו להם... הם יצאו הם השמלת כלה וכל חפציהם למשרד המלון בנתיים הם מתכוננים שם... כעבור כמה שעות המאפרת של הכלה מוסרת לה שהיא ערבה תאונת דרכים ושהיא לא תוכל להגיע לאפר אותה... הכלה נכנסת ללחץ היסטרי! הבעל מסה להרגיע ומוצא לה מאפרת שבמקרה שכנה בתוך המלון... "הספר" מגיע או יותר נכון "מעצב שיער" ואז שהוא בא לעצב את השיער החשמל קפץ בחצי המלון! כבר ניהיה ממש מאוחר.. הספר צריך ללכת לכלה אחרת..,הכלה שלנו נכנסת ללחץ שהם לא יספיקו כלום,ואז שהמעצב שיער סיים את חלקו הוא מודיע להם בהפתעה שהוא תובע אותם על כך שהוא נשאר שעות נוספות מחוץ לעבודתו! הפעם גם הבעל נכנס ללחץ וכמובן שהכלה יותר ממנו... ניהיה כבר יחסית מאוחר הכלה לובשת את שמלתה והכל טוב ויפה.. היא לא מרגישה בשינוי שנערך לה בשמלה.. והכל טוב ויפה,השמש כבר כמעט יורדת והגיע הזמן לצילומים לא?! החתן והכלה הולכים לצילומים בכל מיני מקומות עד שהם מגיע למסעדה יוקרתית כדי להיצטלם שם ((אל תשאלו אותי למה.. ככה!))ואז בטעות ומקרה אחד מהמלצרים היתנגש בכלה הלבנה שלנו.. ואתם כבר יכולים לנחש מה קרה... הכלה התחילה לצרוח ולבכות שהיא כבר לא ממש לבנה ושהכל נשפך עליה והיא לחוצה ובוכה וצורחת ובעל גם נכנס "ללחץ" החתן והכלה מגעים לאולם החופה כבר צריכה להתחיל והכלה לא רוצה להופיע ככה עם השמלה והיא בוכה על כל מה שקרה לה עם זה שהמעצב שיער תבע אותם ושהיא בכלל לא מאופרת כמו שהיא רצתה ושהשמלה שלה מלוכלת ושהיא לא יכולה להופיע ככה! אבל לכלה אין ברירה כל האורחים מחכים שהיא תצא והיא יוצאת האורחים רואים אותה ומתחילים לעשות הבעות פנים וכאלה.. הכלה נכנסת יותר ללחץ.. ואז
נחשו מי מחכה לה בחופה?! ייגאלל שייילוןןן
ואז כולם שרים לה "פיספסת אוו פיספת אוו ......"ואז הממעצבת של השמלה באה ומראה לה את השמלה האמיתית והמאפרת שהיא רצתה שתבוא היא באה ושלא היתה שום תאונה כולם צוחקים בוכים והכלה פשוט מושלמת כמו שהיא רצתה.. אממ בואו נאמר שזה היה קצת "סיפורי סבתא יוכבד
" כאילו זאת מתיחה שהיא במשך יום אחד.. אבל תחשבו איזה מגניב זה יכול להיות.. לא?! ואיי הכלה ממש תכנס ללחץץץ איזה מגניב זה
וזהו אני חושבת
אע כע וכמובן אני לא מאחלת לאפחד את זה חחחח איזו מגילה

למעלה