הקורבן השבועי

yaelrs

New member
../images/Emo202.gifהקורבן השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo202.gif../images/Emo192.gif

פינה חדשה! כולם כבר בטח מכירים את הפינה הזאת, אבל במיקרה שלא אז ככה, כל שבוע נבחר חבר פורום אחד ואתם צריכים לשאול אותו שאלות, על מה שבא לכם כדי שנכיר קצת אחד את השני
אוקי, אז השבוע, הנחקרת הראשונה שלנו היא...
whatascene
הלא היא שני, המנהלת שלנו! אז יאללה, תתחילו בחקירה

yaelrs

New member
אוקי, אני אתחיל..../images/Emo192.gif

אנשים, תשתפו פעולה! שלום, מה קורה? שם חיבה: כיתה: מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: חלומות מתגשמים? אמונה תפלה שאתה מאמין בה: פחד הכי גדול שלך: יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? חולשה: אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: ספר מומלץ: לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: איפה לא תמצא את עצמך בחיים? שאיפה: מקצוע שנוא: שם מעצבן: בשביל מה היית משלם מיליון דולר? מה רצית להיות כשהיית קטן? והיום? כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? והכי שנאת? מקצוע שנוא: אהוב: התמחות מסויימת: תחביב: מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: אתר אינטרנט מומלץ:

whatascene

New member
חח ננסה..

שלום, מה קורה? לא משהו, מחר מבחן במתמטיקה.. שם חיבה: סאנשיין! כיתה: י"ב מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: ת"א יהיה נחמד, לונדון אפילו יותר חלומות מתגשמים? איך צביקה פיק אמר, לפעמים אמונה תפלה שאתה מאמין בה: כששני אנשים עוברים משני צידי עמוד הם צריכים להגיד שלום אחד לשני... מישהי הדביקה אותי לזה בפולין.. =\ פחד הכי גדול שלך: שיקרה משהו למישהו שאני אוהבת יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? בטח אקנה גיבסון, טיסה לאיזה שבוע שבועיים לחו"ל, וכל השאר בבנק לטיול נחמד אחרי צבא, ובעצם.. לכל שאר החיים חח חולשה: חתולים, זכרים עם עיניים ירוקות.. חח אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: מחשב! ספר מומלץ: נקודת הונאה של גן בראון והתפסן בשדה השיפון לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: המנהלת שלי.. ברר איפה לא תמצא את עצמך בחיים? פח זבל (בתקווה) שאיפה: לעסוק במשהו שקשור למוזיקה מקצוע שנוא: מתמטיקה.. שם מעצבן: סילביה בשביל מה היית משלם מיליון דולר? בשביל 2 מליון דולר מה רצית להיות כשהיית קטן? וטרינרית! והיום? שוב, משהו שקשור למוזיקה יהיה נחמד כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? מבחינת גיל? לא יודעת.. אולי כיתה א' והכי שנאת? י' מקצוע שנוא: עדיין מתמטיקה אהוב: אנגלית התמחות מסויימת: מוזיקה תחביב: מוזיקה מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: החדר שלי אתר אינטרנט מומלץ: ממ.. www.last.fm

O L g i T

New member
Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :,חלומות מתגשמים? איך צביקה פיק אמר, לפעמים" חחחחחחחחחחחחחחח שני!! אני משתינה מרוב צחוק!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Rose131

New member
שלי^^../images/Emo29.gif

אז... איפה את גרה? בת כמה את? זה אומר שאת כיתה..? יש לך מורה קקי? יש לך אחים? כמה? בני כמה? מה הלהקה הכי הכי אהובה עלייך? ואיזה עוד להקות את אוהבת? מה השיר האהוב עלייך של הלהקה האהובה עלייך? מה השיר האהוב עלייך של הלהקות אחרות שאת אוהבת? מה הקליפ האהוב עלייך של הלהקה ההכי הכי אהובה עלייך? מה הקליפ האהוב עלייך של הלהקות האחרות שאת אוהבת? איזה שיר את הכי אוהבת את המילים שלו של הלהקה האהובה עלייך? איזה שיר את הכי אוהבת את המילים שלו של הלהקות האחרות שאת אוהבת? למה את אוהבת דווקא את המילים של השירים האלה? איזה סדרת טלוויזיה אהובה עלייך? איזה ערוץ בטלוויזיה אהוב עלייך? איזה שיר פתיחה של סדרה את הכי אוהבת? מי השחקן האהוב עלייך? מי השחקנית האהובה עלייך? איזה סרט את הכי אוהבת? איזה סרט את הכי אוהבת את הסאונד טראק שלו? טוב. די. חפרתי

whatascene

New member
חח אשכרה קורבן..

איפה את גרה? רחובות בת כמה את? 18 וחודשיים (כמעט) זה אומר שאת כיתה..? י"ב יש לך מורה קקי? המחכנת דווקא סבבה, השאר קצת פחות.. יש לך אחים? יאפ כמה? 2 בני כמה? אחת בת 29 והשני 31 מה הלהקה הכי הכי אהובה עלייך? הממ.. *מסתכלת למעלה* ואיזה עוד להקות את אוהבת? green day, pearl jam, pink floyd, mae, something corporate...אני יכולה להמשיך לנצח מה השיר האהוב עלייך של הלהקה האהובה עלייך? חח blue and yellow מה השיר האהוב עלייך של הלהקות אחרות שאת אוהבת? די נו.. יותר מדי מה הקליפ האהוב עלייך של הלהקה ההכי הכי אהובה עלייך? חחחחחחחח אממ.. all that i've got, i caught fire ו.. בוקס אולי מה הקליפ האהוב עלייך של הלהקות האחרות שאת אוהבת? בסקט קייס, ג'רמי של פרל ג'אם.. לא ראיתי ממש של האחרות איזה שיר את הכי אוהבת את המילים שלו של הלהקה האהובה עלייך? בעע!! בלו אנד ילו! איזה שיר את הכי אוהבת את המילים שלו של הלהקות האחרות שאת אוהבת? =\ לא יודעת.. למה את אוהבת דווקא את המילים של השירים האלה? *דופקת את הראש בקיר* איזה סדרת טלוויזיה אהובה עלייך? פיוצ'רמה, חברים איזה ערוץ בטלוויזיה אהוב עלייך? ביפ וערוצי סרטים איזה שיר פתיחה של סדרה את הכי אוהבת? הולגרסון והחתולים הסמוראים מי השחקן האהוב עלייך? ג'ארד ליטו, ג'וני דפ וג'ייק ג'ילנהול (מעניין שכולם מתחילים בJ..) מי השחקנית האהובה עלייך? ניקול קידמן! איזה סרט את הכי אוהבת? שר הטבעות, בערך כל הסרטים של ברטון, פנטום האופרה, היום שאחרי מחר.. חח יש די הרבה איזה סרט את הכי אוהבת את הסאונד טראק שלו? אני אוהבת את הפסקולים של ברטון ודיסני.. ומולאן רוז'

Rose131

New member
יאא את מכירה את מולן רוז'!../images/Emo29.gif

זה הסרט האהוב עלי
נווו לא התכוונתי לגרום לך לדפוק את הראש בקיר

Rose131

New member
אני יודעת אותו בערך בעלפה../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

מה באמת, שהיה אותו בערוץ הסרטים לפני איזה חודשיים שלושה, אז לא היה כתוביות ואמא שלי ביקשה ממני לתרגם לה כי היא עצלנית ולוקח לה זמן, אז בזמן הסרט הבנו, שאני מתרגמת לה את זה לפני שהם אומרים דברים
סרט פשוט יפה.

בנטליקע

New member
נמנמ

טוב אני דווקא לא אשאל הרבה כל כך:p קודם כל איך התחלת לאהוב את דה יוזד? יש לך פירסינגים? מאיפה הכינוי? XD גם את קנית כרטיס להופעה של קלי קלארקסון? שותה? מעשנת? מנגנת במשהו (אם כן אז מה כמובן)? ממ זהו יום יפה =)

whatascene

New member
בוא נראה

איך התחלת לאהוב את דה יוזד? שמעתי אותם ברדיו של יאהו, launch לפני שנתיים וחצי בערך בחופש ו..אהבתי. אני חושבת שהשיר הראשון ששמעתי היה בלו אנד ילו, ועד היום זה השיר שלהם שאני הכי אוהבת יש לך פירסינגים? רק עגילים, שניים בשמאל ואחד בימין (כרגע) מאיפה הכינוי? שיר שכתבתי XD גם את קנית כרטיס להופעה של קלי קלארקסון? חח בארור שותה? לא, לא מתה על אלכוהול.. חוץ מאייריש קרים :p מעשנת? לא מנגנת במשהו (אם כן אז מה כמובן)? גיטרה.. נו ממ זהו יום יפה =) תודה, גם לך :)

MyMystery

New member
שאלות סתומות XD.../images/Emo203.gif

נו מה ציפיתם ממני? טוב, ת'אמת כנראה לא ציפיתם כלום כי אתם כנראה לא מכירים אותי אבל שיהיה
משעמם? את שומעת כרגע מוזיקה? איזה שיר? מה השיר שהכי נדבקת אליו היום? יש לך אמפי3? יש לך כרגע סוללות אליו? [לי אין
] כתבי 4 להקות הכי אהובות עליך, בלי תירוצים!
יש בלוג? מה תעשי אם תראי יצור סגול בגובה 2 מטר עם עיניים צהובות, שיער ירוק ותחת ענקי ששומע בריטני ספירס? מה תעשי אם ינסו להכריח אותך לשמוע מזרחית במשך חצי שעה? מה עדיף: פרה או סוס? ביצפר או צבא? ירוק או כחול? עיברית או אנגלית? להתאבד או לחיות בלי רגליים? מוות בתלייה או לחתוך ורידים? נכון שעיצבנתי
? נכון שבא לך שאני אפסיק לשאול שאלות סתומות? נכון שעכשיו ממש לא קר? נכון ששלג זה יפה? אם קודם אמרת שלא עיצבנתי אותך, נכון שעכשיו אני כן עיצבנתי? ועכשיו? ועכשיו אפילו יותר? לילה טוב

whatascene

New member
זה נראה קצת ארוך חח

משעמם? תמיד את שומעת כרגע מוזיקה? כמובן איזה שיר? Damien Rice - The Blowers Daughter מה השיר שהכי נדבקת אליו היום? אני מניחה שהשיר הזה יש לך אמפי3? יש לי אייפוד יש לך כרגע סוללות אליו? [לי אין] הטענתי אותו היום :) כתבי 4 להקות הכי אהובות עליך, בלי תירוצים! חח נו כתבתי כבררר!!! The Used, Green Day, Pearl Jam, Mae, Something Corporate, אפילו 5! יש בלוג? כמובן מה תעשי אם תראי יצור סגול בגובה 2 מטר עם עיניים צהובות, שיער ירוק ותחת ענקי ששומע בריטני ספירס? אצביע ואצחק, או אבהה ממש הרבה זמן מה תעשי אם ינסו להכריח אותך לשמוע מזרחית במשך חצי שעה? ממ.. ארוץ בצעקות? מה עדיף: פרה או סוס? סוס ביצפר או צבא? בצפר ירוק או כחול? כחול כרגע עיברית או אנגלית? אנגלית להתאבד או לחיות בלי רגליים? לחיות בלי רגליים מוות בתלייה או לחתוך ורידים? הממ..תלייה נכון שעיצבנתי? לא יותר מדי נכון שבא לך שאני אפסיק לשאול שאלות סתומות? רק קצת נכון שעכשיו ממש לא קר? נכון! נכון ששלג זה יפה? כמובן אם קודם אמרת שלא עיצבנתי אותך, נכון שעכשיו אני כן עיצבנתי? דווקא לא! ועכשיו? לא ועכשיו אפילו יותר? לא!

O L g i T

New member
לי יש רק שאלה אחת,

בניגוד לכל החפרנים כאן :p ברט או קווין? XD [סליחה.. לא יודעת מה הפשר.]

למעלה