הקורבן השבועי

yaelrs

New member
השאלה האמיתית היא..../images/Emo192.gif

ברט או ג'ף? טוב, לפחות אצלי XD

whatascene

New member
ברט.. נו

יש לי משהו איתו.. אלוהים יודע למה (באמת.. זה מאוד לא מובן)

female drummer

New member
הצד הסאדיסטי שלי מתחיל לצאת החוצה

חעחעחע! את חייבת לענות! כמה אחים ואחיות יש לך ובני כמה? האם היו לך רגשי נחיתות בגללם? האם ביקרת אי פעם אצל פסיכולוג? מה החלום הכי מוזר שלך? מה הזיכרון הראשון שלך? כמה שערות יש לך על הראש?(מכריחה אותך לספור) כמה חולצות צווארון יש לך? כמה חולצות קטנות עלייך יש לך? כמה חולצות כתמות יש לך? כמה חולצות צווארון כתומות שקטנות עלייך יש לך? כמה לקים יש לך? כמה ספרים יש לך? התחלת להשתעמם? כמה חורים יש לך? כמה פעמים צבעת את השיער? מה הגובה שלך? כמה פלאפונים החלפת בחיים שלך? כמה מברשות שיער יש לך בחדר? כמה שיניים יש לך? מה הסדרה האהובה עלייך? מה הסדרה השנואה עלייך? איזה להקות את אוהבת? איזה להקות את שונאת? כמה תוכנות יש לך במחשב? נכון שזאת התעללות? כמה שירים יש לך על המחשב? כמה דיסקים יש לך? כמה שירים בכל דיסק? עכשיו תעשי ממוצע... מה ממוצע השירים לכל דיסק? מה אכלת היום בבוקר? ובצהריים? ובערב? ובין הארוחות? איזו פעילות ספורטיבית עשית השבוע? מה הסדרה האחרונה שראית? מה הסרט הכי גרוע שראית מההתחלה עד הסוף? מי הבנאדם האהוב עלייך? והשנוא עלייך? למה, מה הוא עשה לך? האם ראית את ג'יי ובוב השקט מכים שנית? מה דעתך על הסרט? מהי ההפרעה הנפשית שלך?(ואל תגידי שאין, לכולם יש) ממה לדעתך היא התחילה? מי את חושבת גרם לה? איך את מרגישה עם זה? חעחעחע בהצלחה עם זה... אני אומנם מתעללת אבל זה הכל מהלב3>

whatascene

New member
איזה חרא

עניתי על זה מקודם והייתי צריכה לסגור את החלון.. ככה שעכשיו אני עונה שוב =\ כמה אחים ואחיות יש לך ובני כמה? 2, 29 ו31, תפסיקו לחזור על עצמכם! האם היו לך רגשי נחיתות בגללם? אני מניחה שכן האם ביקרת אי פעם אצל פסיכולוג? לא מה החלום הכי מוזר שלך? הרבה מה הזיכרון הראשון שלך? סיוט מגיל 5 אני חושבת.. אבל יש לי די הרבה זכורונות מהגיל הזה כמה שערות יש לך על הראש?(מכריחה אותך לספור) 27,373,845,664,981.38 כמה חולצות צווארון יש לך? 5-6 כמה חולצות קטנות עלייך יש לך? 2-3 כמה חולצות כתמות יש לך? 2 כמה חולצות צווארון כתומות שקטנות עלייך יש לך? 0 כמה לקים יש לך? 10 כמה ספרים יש לך? שלי.. 20-30 נראה לי התחלת להשתעמם? קצת כמה חורים יש לך? 3, באוזניים כמה פעמים צבעת את השיער? 0 מה הגובה שלך? 1.65 נראה לי כמה פלאפונים החלפת בחיים שלך? 2 ואני עכשיו בשלישי כמה מברשות שיער יש לך בחדר? אחת ומסרק כמה שיניים יש לך? הרבה מה הסדרה האהובה עלייך? חברים, כרגע מה הסדרה השנואה עלייך? כוכב נולד וכאלה איזה להקות את אוהבת? כבר עניתי על זה..! איזה להקות את שונאת? סליפקנוט כמה תוכנות יש לך במחשב? המון נכון שזאת התעללות? כן כמה שירים יש לך על המחשב? 6871+- כמה דיסקים יש לך? שאני קניתי, בערך 30. סה"כ 80+ נראה לי כמה שירים בכל דיסק? לאדעת עכשיו תעשי ממוצע... חה מה ממוצע השירים לכל דיסק? *מגלגלת עיניים* מה אכלת היום בבוקר? שתיתי שוקו! ובצהריים? פסטה ושניצל ובערב? סלט ובין הארוחות? וופלות, באונטי ושוקולד :p איזו פעילות ספורטיבית עשית השבוע? הממ.. הליכה לבצפר כל יום נחשב? מה הסדרה האחרונה שראית? חברים מה הסרט הכי גרוע שראית מההתחלה עד הסוף? חח לא זוכרת כבר, אבל mars attack בטח מקבל מקום גבוה, ביחד עם אלכסנדר מי הבנאדם האהוב עלייך? שנוי במחלוקת כרגע.. אני מניחה שאחותי ואחיין שלי והשנוא עלייך? בעע למה, מה הוא עשה לך? אין אנשים שאני ממש שונאת.. לא יכולה לחשוב על מישהו האם ראית את ג'יי ובוב השקט מכים שנית? לא מה דעתך על הסרט? - מהי ההפרעה הנפשית שלך?(ואל תגידי שאין, לכולם יש) אני פרפקציוניסטית ממה לדעתך היא התחילה? מי יודע מי את חושבת גרם לה? גנטיקה? חח איך את מרגישה עם זה? שורדת

שני!

מה שלומך? מה את הכי אוהבת לאכול? מה השעה עכשיו? אוהבת לצייר? מה היה הציון הכי גרוע שלך בתעודה? מתי בפעם האחרונה: שתית קולה? אכלת בטטה? דיברת בטלפון? שרת במקלחת? לעסת מסטיק? התקלחת? ראית סרט מעניין? ראית סרט לא מעניין? שמעת שיר יפה ברדיו? סידרת תחדר? שלחת SMS? כמה פעמים: הסתפרת? צבעת את השיער? תפרת משהו בעצמך? כתבת הודעות בפורום הזה?(את לא חייבת תשובה מדוייקת
) הסתכלת על השעון והיה אותו מספר בדקות ובשעה? ועכשיו סתם שאלות.. איך היית רוצה שיקראו לך אם לא שני? איזה צבע החדר שלך? קר לך? עשית פעם סקי? אימיול או קאזה? מסטיק חריף או מסטיק מתוק? תפוח אדום או צהוב או ירוק? גראנג' או מטאל? אימו או רוק? צהוב או כחול? שחור או לבן? אפור או ירוק? מה השעה עכשיו? נראה לי שזהו.. תהני

whatascene

New member
כן!

די נו, אתם סתם מביאים לי סקרים! מה שלומך? עייפה מה את הכי אוהבת לאכול? חח פסטה! מה השעה עכשיו? 23:24 אוהבת לצייר? כשיוצא מה היה הציון הכי גרוע שלך בתעודה? לא יודעת.. שנה שעברה היה לי איזה 60-70 אני חושבת, בתעבורה.. בערך לכולם היה את הציון הזה חח מתי בפעם האחרונה: שתית קולה? היום אכלת בטטה? ממ.. יום שישי דיברת בטלפון? ב7 ככה שרת במקלחת? *מנסה להיזכר מתי התקלחתי פעם אחרונה* לעסת מסטיק? היום בשיעור אזרחות.. אחרי מבחן מתמטיקה מייגעעע התקלחת? הממ.. אתמול? ועוד רבע שעה בערך ראית סרט מעניין? להתראות לנין ביום שבת ראית סרט לא מעניין? הרבה שמעת שיר יפה ברדיו? יום שישי, damien rice - the blowers daughter סידרת תחדר? חה שלחת SMS? היום בצהריים נראה לי כמה פעמים: הסתפרת? 4-5, אולי קצת יותר צבעת את השיער? 0 תפרת משהו בעצמך? פעם הייתי עושה כריות וכאלה.. זה היה לפני 7 שנים נראה לי כתבת הודעות בפורום הזה?(את לא חייבת תשובה מדוייקת) הרבה, פעם הייתי יכולה לבדוק אבל זה נמחק מדי פעם.. איזה 400 ככה נראה לי הסתכלת על השעון והיה אותו מספר בדקות ובשעה? לפני 4 דקות (23:23) ועכשיו סתם שאלות.. איך היית רוצה שיקראו לך אם לא שני? סקרלט, שזה בעצם אותה משמעות איזה צבע החדר שלך? סגול קר לך? קצת עשית פעם סקי? פעמיים אימיול או קאזה? אימיול מסטיק חריף או מסטיק מתוק? מתוק תפוח אדום או צהוב או ירוק? אדום גראנג' או מטאל? גראנג' אימו או רוק? רוק צהוב או כחול? שניהםםםםםםםם שחור או לבן? לבן אפור או ירוק? ירוק מה השעה עכשיו? 23:28 ווהו אני מהירה!

למעלה