איזה חרא
עניתי על זה מקודם והייתי צריכה לסגור את החלון.. ככה שעכשיו אני עונה שוב =\ כמה אחים ואחיות יש לך ובני כמה? 2, 29 ו31, תפסיקו לחזור על עצמכם! האם היו לך רגשי נחיתות בגללם? אני מניחה שכן האם ביקרת אי פעם אצל פסיכולוג? לא מה החלום הכי מוזר שלך? הרבה מה הזיכרון הראשון שלך? סיוט מגיל 5 אני חושבת.. אבל יש לי די הרבה זכורונות מהגיל הזה כמה שערות יש לך על הראש?(מכריחה אותך לספור) 27,373,845,664,981.38 כמה חולצות צווארון יש לך? 5-6 כמה חולצות קטנות עלייך יש לך? 2-3 כמה חולצות כתמות יש לך? 2 כמה חולצות צווארון כתומות שקטנות עלייך יש לך? 0 כמה לקים יש לך? 10 כמה ספרים יש לך? שלי.. 20-30 נראה לי התחלת להשתעמם? קצת כמה חורים יש לך? 3, באוזניים כמה פעמים צבעת את השיער? 0 מה הגובה שלך? 1.65 נראה לי כמה פלאפונים החלפת בחיים שלך? 2 ואני עכשיו בשלישי כמה מברשות שיער יש לך בחדר? אחת ומסרק כמה שיניים יש לך? הרבה מה הסדרה האהובה עלייך? חברים, כרגע מה הסדרה השנואה עלייך? כוכב נולד וכאלה איזה להקות את אוהבת? כבר עניתי על זה..! איזה להקות את שונאת? סליפקנוט כמה תוכנות יש לך במחשב? המון נכון שזאת התעללות? כן כמה שירים יש לך על המחשב? 6871+- כמה דיסקים יש לך? שאני קניתי, בערך 30. סה"כ 80+ נראה לי כמה שירים בכל דיסק? לאדעת עכשיו תעשי ממוצע... חה מה ממוצע השירים לכל דיסק? *מגלגלת עיניים* מה אכלת היום בבוקר? שתיתי שוקו! ובצהריים? פסטה ושניצל ובערב? סלט ובין הארוחות? וופלות, באונטי ושוקולד
איזו פעילות ספורטיבית עשית השבוע? הממ.. הליכה לבצפר כל יום נחשב? מה הסדרה האחרונה שראית? חברים מה הסרט הכי גרוע שראית מההתחלה עד הסוף? חח לא זוכרת כבר, אבל mars attack בטח מקבל מקום גבוה, ביחד עם אלכסנדר מי הבנאדם האהוב עלייך? שנוי במחלוקת כרגע.. אני מניחה שאחותי ואחיין שלי והשנוא עלייך? בעע למה, מה הוא עשה לך? אין אנשים שאני ממש שונאת.. לא יכולה לחשוב על מישהו האם ראית את ג'יי ובוב השקט מכים שנית? לא מה דעתך על הסרט? - מהי ההפרעה הנפשית שלך?(ואל תגידי שאין, לכולם יש) אני פרפקציוניסטית ממה לדעתך היא התחילה? מי יודע מי את חושבת גרם לה? גנטיקה? חח איך את מרגישה עם זה? שורדת