הרבה זמן לא היה לנו שרשור שוויץ...

../images/Emo202.gif הרבה זמן לא היה לנו שרשור שוויץ...

אז מה קרה אצלכם בינואר? תמונה אחת לכל ילד, כמה שיותר מלל...קדימה, נראה אתכם

אפרסקה

New member
האמת שהמון זמן לא השווצתי

בעיקר בדביר, כי בענבר שווצתי בשירשור של כיתה א'. שניהם חגגו יום הולדת באמצע נובמבר ולראשונה לא פתחתי הודעה בפורום ולא כלום, היו לנו חודשיים של המון מחלות של דביר והמון קושי ולא היה לי רגע לנשום. עכשיו טפו טפו יותר קל. אז מה נספר על דביר, ילד הקסם שלי? דביר בן שנה וחודשיים (וחצי), אני מסוגלת לזכור בהחלט איך היה כשהייתה רק ענבר אבל באמת שקשה לי לדמיין... הוא ילד קסם, ממש כך. הוא ילד בעל מזג נוח, חייכן וצחקן, קם בבוקר בקלות ובחיוך, הוא ילד נטול דרמות. אם הוא לא עייף/רעב/מציק לו משהו, ברירת המחדל שלו היא חיוכים וצחוקים ומצב רוח טוב. הוא שובב גדול, קשקשן בלתי נלאה, מעריץ את האוויר שאחותו נושמת ואת האדמה עליה היא דורכת, רק רואה את ענבר ומיד מתחיל לנופף בידיים בהתלהבות. והיא מחזירה לו אהבה רבה. הוא ילד שאוהב חיבוקים ונשיקות ופינוקים, אוהב שאני מדגדגת אותו, אוהב שאני עושה לו "פן" בתלתלי הזהב שלו. מטפס בכל הבית ומעיף חפצים לכל פינה (כל ערב אחרי שהם הולכים לישון אני מביטה בסלון שנראה כמו אחרי פוגרום, נאנחת/מצחקקת ומתחילה לאסוף הכל... ועל שום שובבותו זו שמו הרישמי הוא "דבירוני שובבוני"... דביר הוא ילד שמלמד אותי שיעור בסבלנות, כי יש לו את הקצב שלו לדברים. אחותו הבכורה, בגיל שנה כבר רצה בכל הבית. ואילו דביר, שהולך בעזרת חפצים כבר כמה חודשים, עוד לא הולך ועומד בלי תמיכה (לאחרונה התחיל בקטנה). אני רואה שזה בדרך ולא מודאגת, אבל ללא ספק זה שונה מענבר שעשתה הכל מהר מהר מהר מהר. איכשהו אני אפילו נהנית מהקצב שלו, לא ממהרת שיגדל לי... הלילות שלנו לאחרונה לא קלים, בעבר דביר ישן דווקא לא רע אבל אחרי חודשיים של מחלות רבות/שיניים וכו', התקלקל לו המנגנון כנראה והוא ישן לא שקט (נו, שיניים ועניינים), אז צריך רק לנשום עמוק ולזכור שמתישהו זה עובר... החודשיים הקשים השאירו את חותמם על ילדון קטן שירד בכל האחוזונים, אנחנו קצת מפטמים עכשיו וסה"כ הכל בסדר. ואחרי כל המלל הזה...גם תמונה

אפרסקה

New member
וצוקי תסלחי לי שאני מגניבה עוד תמונה כי באמת

מזמן לא השווצתי...

אפרסקה

New member
וכתבתי מלל ארוך ארוך על ענבר

ילדת האושר שלי בת ה-5, שהיא כזו "בת", עם חצאיות ונצנצים וכל המתבקש, וכזו מקסימה, וכזו חכמה, וכזו וכזו...והתפוז בלע לי הכל. ועכשיו אני חייבת להתנתק, אז לפחות את התמונה אצרף.

איזה קסום הוא ../images/Emo25.gif דומה לך.

וענבר מדליקה ממש ביופי ובהתנהגות. יאללה שניפגש כבר

אביטל975

New member
פעם ראשונה שאני משוויצה

בזכות שחר הפכתי לאמא.בזכות שחר למדתי מהי חמלה אמיתית,מהי הקרבה אבסולוטית. הילד שלי כבר בן שנה וחצי,כל כך הרבה למדתי ממנו ואיתו,כל כך הרבה שזה מדהים. הילד שלי התחיל ללכת לא מזמן,עכשיו הוא כבר מנסה לרוץ הילד שלי אוהב קציצות מטוגנות וגזר ואורז ברוטב,אבל הכי הרבה הוא אוהב במבה אוהב לנגוס מפרוסות לחם ואוהב מאוד לשתות מים מהולים בנביעות אפרסק שחר שלי כבר בן שנה וחצי,ילד חברותי ומתוק,שובה לב ומקסים ילד שאוהב לשלוח נשיקות ושתמיד רוצה לסגור לאמא את הלפ-טופ באמצע עבודה. שאלוהים ישמור את הילד הטוב שלי,שישמור עליו תמיד,יאיר את דרכו וינחה אותו לדרכים נכונות וטובות

../images/Emo23.gif יונתן ../images/Emo23.gif

לפני כשלושה חודשים יונתן התחיל ללמוד נגינה. בשבת שעברה הוא הופיעבקונצרט הראשון שלו, עם יצירת המופת "למרים טלה קטן"
להפתעתי לא הייתי צריכה להזכיר לו להתכונן, הוא שמח והתרגש לקראת הקונצרט, התרגשות טובה כזאת. לחמותי, שאמרה לו שתשמח לבוא לקונצרט שלו ולמחוא לו כפיים, הוא הודיע שהוא לא צריך מחיאות כפיים, הוא מעדיף שתגיש לו זר פרחים כשהוא מסיים לנגן... פרחים לבנים אם אפשר
הגענו לשם, כשהגיע הזמן שלו הוא עלה לבמה, לקח נשימה עמוקה והתחיל לנגן, כשבסוף לא היסס וסיים ב"גראנד פינאלה"... התרגש מאוד מזר הפרחים שקיבל, והודיע שממש מוצא חן בעיניו, כל הקונספט הזה, והוא מתכוון לצאת לסבוב הופעות. אחרי הקונצרט הלכנו לחגוג במסעדה. יונתן היה כולו מלא אדרנלין והתלהבות של "אחרי", כשלפתע הוא שם להלפנים החמוצות של אחותו, שלא רגילה לכך שהיא לא במוקד תשומת הלב.פתאום אני שומעת אותו אומר בקול רם יותר "אבל לא הייתי יכול לנגן אם לא הייתי יודע שתמרי יושבת בקהל וצופה בי. עצם זה שידעתי שהיא שם נתן לי כח לנגן הרבה יותר טוב". נפלתי.

אפרסקה

New member
../images/Emo2.gif נפלתי גם...

איזה משפט מדהים!! את הסרטון אני לא יכולה לראות כרגע, אבל המשפט של יונתן לגמרי מדהים. איזה יופי. נשארתי עם פה פעור, בחיי... (איך תמרה הגיבה?)

איזה חמוד הוא! אהבתי את אצבעות היד השניה

מנסות לנגן "באוויר" תוך כדי ההקלדה של היד המנגנת...
וגם שהתמתח לנשימה עמוקה בהתחלה
איזה חמוד. והמשפט?? איזו נפש רומנטית ומפרגנת! מקסים. אין מילים.

מעיןבר

New member
הוא באמת משהו מיוחד ../images/Emo99.gif

ואני עדיין מחכה לתמונה של הנסיכה.

האח הגדול

אוהד הוא אח מקסים לאחיו הקטנים. הוא משוגע עליהם בכל קנה מידה אפשרי. מנשק ומחבק בלי סוף. לא חשבתי שעד כדי כך יהיה אבל הוא ממש ממש קשור אליהם. אם אני תכננתי לקחת אותו ליום כייף עמי הוא מבקש לעלות הביתה להגיד להם שלום. הוא מדבר איתם ומספר להם לאן הוא הולך. הוא אומר להם לילה טוב ונשיקה ולפני שהולך לישון והכי הכי הוא גאה לשבת ברכב מאחור ולטפל בהם בנסיעות. ככה מצאנו אותו בחזרה הביתה. הוא נרדם כשידיו מחזיקות את הידיים של אחיו וכולם ישנים. אני ובעלי עמדנו והסתכלנו בפלא הזה ולא יכולנו לא להתרגש.

אפרסקה

New member
מותק, איזו תמונה מרגשת!

אחת המרגשות ביותר שראיתי...כ"כ הולם את אוהד...

למעלה