התפקדות חודש יולי !!!!

itzikch

New member
../images/Emo202.gifהתפקדות חודש יולי !!!!../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

שם: גיל: עיר: מה עושים בחופש ? כמה חם לכם מ 1 עד 10 ? תמונה : (עדכנית אם יש) השיר הכי טוב שאתם חושבים של אינקובוס: (ולא לתת כמה רק אחד !)

noynav

New member
save the dump save the world ../images/Emo3.gif

שם: נוווויה:) גיל: בנובמבר 16. [אוי קטלני, ב-16 בנוב' אני אהיה בת 16.XD] עיר: ראשון לציון מה עושים בחופש ? חברים, מוזיקה, הופעות, ים, ת"א, ועודועודועוד. כמה חם לכם מ 1 עד 10 ? 1, יש מזגן :) תמונה : (עדכנית אם יש) האף שלי נראה כמו לא יודעת מה, אבל למי אכפת, אני אוהבת את התמונה הזאת. השיר הכי טוב שאתם חושבים של אינקובוס: (ולא לתת כמה רק אחד !) תכלס? sick sad little world, כי זה השיר שאני הכי אוהבת, ולא רק שלהם, אלא בכללי.

אוקי דוקי :)

שם: אוהדי גיל: 22 עיר: רחובות מה עושים בחופש ? חחחחחחחחחח כמה חם לכם מ 1 עד 10 ? 10 עם מזגן.. תמונה : http://cache.mekusharim.co.il/data/Dynamic/11/5937/2968859_files_album.jpg השיר הכי טוב שאתם חושבים של אינקובוס: 11Am

mystik spiral

New member
התפקדות!

שם: חני גיל: 18 עיר: כפ"ס האחת והיחידה מה עושים בחופש: מדריכה במחנה קיץ של תנועת הנוער שלי, נוע"ם ואז אנגליה ואז סקוטלנד! כמה חם לי: כרגע אני עם מזגן אז לא חם לי בכלל
אבל בלי מזגן ח-ם מ-א-ו-ד. בייחוד כי החדר שלי בקומה העליונה אז כל החום עולה למעלה וחם כמו סאונה [לא חום נעים של סאונה..] 24 שעות ביממה. השיר הכי טוב של אינקיובס: ווי זה קשה... אני אהיה חייבת ללכת על Wish You Were Here פשוט בגלל שזה השיר שהכיר לי את הלהקה הנהדרת הזו.

AeroFan

New member
אין

שם: אלדד גיל: עוד מעט 20 עיר: נתניה מה עושים בחופש ? איזה חופש, אבל בקיץ יש לי כמה וכמה תיכנונים גדולים (בתקווה ולא תפרוץ מלחמה!) כמה חם לכם מ 1 עד 10 ? חחח כרגע 6 תמונה : (עדכנית אם יש) אין השיר הכי טוב שאתם חושבים של אינקובוס: Sick Sad Little World

Anomally

New member
הופה הופה

שם : טל O: גיל: 16 וקצת >_< מה עושה בחופש: כלום בעיקר. קשה קשה. כמה חם לי : כרגע?0. ויוה לה מזגן :) השיר הכי טוב: נו באמתתתתתתתתתתת איזו שאלה מעצבנת ): לא עונה! באמתשיש כמה שאני הכי הכי אוהבת. תמונה- חח תמונה מפגרת שלי . אבל אני די אוהבת אותה P:

noGz

New member
שלום שלום

[א]שם: נגה גיל: 18 ב-2 לאוגוסט!!! עיר: רחובות [י] מה עושים בחופש ? [צ] עבודה, מוסיקה, ים(םםם!!!!!!), חברים ובילויים לרוב ^_^ [י] [ק] כמה חם לכם מ 1 עד 10 ? כמו שאמרו רבים וטובים [מ], יש מיזוג. ולכן- 1 (וכשאין מיזוג- 35) תמונה [נ] : (עדכנית אם יש) אולי תהיה [ה] עוד שבוע, אם ישלחו לי. [ל] השיר [ה] הכי טוב שאתם חושבים של אינקובוס [פ]: (ולא לתת כמה רק אחד !)[ו] ברגע זה drive עולה[ר] לראש. אך [ו]זה משתנה על בסיס יומי. [ם] *לילה טוב*

southern girl21

New member
אני

שם: שרון גיל: 21 עיר: אור יהודה מה עושים בחופש ? הלוואי והיה לי חופש, אפילו על מגדת' אני כועסת שתקעו תהופעה שלהם באמצע השבוע (ועל עוד כמה דברים אבל לא משנה) כמה חם לכם מ 1 עד 10 ? 2, כי אני במזגן בעבודב אז לא כזה נורא תמונה : (עדכנית אם יש): השיר הכי טוב שאתם חושבים של אינקובוס: (ולא לתת כמה רק אחד !): כרגע - when it comes. זה משתנה מדי שבוע.

ברררר

New member
מממ

שם:בר גיל:18.5 עיר:משגב מה עושים בחופש ? נופשים עד הצבא כמה חם לכם מ 1 עד 10 ?7 תמונה : (עדכנית אם יש)אוקיי ולא אין לי עיניים כחולות, הן ירוקות במציאות. ולא אני לא כזאת לבנה. השיר הכי טוב שאתם חושבים של אינקובוס: (ולא לתת כמה רק אחד !)אני דיי אוהבת את הלהיטים... דיג קונסקווינס דרייב פריבילג

itzikch

New member
אני

שם: איציק עיר: נס ציונה מה עושים בחופש: עובדים ... חם טילים שבוע הבא אני קונה מזגן לחדר שיר הכי טוב של אינקובוס התלבטות בין רוגס ופריווליג בסוף זה יהיה רוגס ... תמונה: מאילת , השיער לא מסודר בעעע..

fuckinGAL

New member
../images/Emo210.gif

שם:גל גיל:16 עיר:אשדוד מה עושים בחופש ?נחים ממנו כמה חם לכם מ 1 עד 10 ? 0 תמונה : (עדכנית אם יש) השיר הכי טוב שאתם חושבים של אינקובוס: (ולא לתת כמה רק אחד !)Here in my room בערך...

למעלה