התפקדות חודש יולי !!!!

טוב../images/Emo223.gif

שם: ספיר גיל: 17 עיר: ב"ש מה עושים בחופש ? טיול, ת"א, אילת, חודש הבא אני גם עובדת, ובעיקר מנסה לישון כמה חם לכם מ 1 עד 10 ? 6.. יום נעים היום תמונה : (עדכנית אם יש) השיר הכי טוב שאתם חושבים של אינקובוס: (ולא לתת כמה רק אחד !) מסרבת לענות על זה

yo

הנה עוד באר-שבעית give me a hug אהלן אני היא חן, בארשבעית גם כן וכמובן שמעריצה של incubus !

Nitzanyo

New member
גם אני עוד פה

למרות שאני לא כותב, אני עוד קורא כאן שם: ניצן יוגב גיל: ממש עוד מעט [חודשיים] 18 עיר: שוהם [מי מכיר?] מה עושים בחופש ? עובדים ומצלמים [מקווה לשלב את שניהם יחד...] כמה חם לכם מ 1 עד 10 ? כרגע? לא חם לי כי יש מאוורר] תמונה : (עדכנית אם יש) השיר הכי טוב שאתם חושבים של אינקובוס: (ולא לתת כמה רק אחד !) WARNING

patito ƒeo

New member
חודש רע ]: ../images/Emo107.gif

שם: רותם גיל: 16.11
עיר: ליד עפולה מה עושים בחופש ? לא יודעת /: כמה חם לכם מ 1 עד 10 ? 10!!!!!! תמונה : (עדכנית אם יש) השיר הכי טוב שאתם חושבים של אינקובוס: (ולא לתת כמה רק אחד !) Pardon Me אבל זה משתנה כל הזמן

L A D Y B U G 2

New member
אני, אני , אני!!!

שם: אורטל (אורטו). גיל: 20.6 עיר:ירוחם. מה עוזים בחופש? משתחררים מהצבא!!! כמה חם לכם מ 1 עד 10? 3 תמונה: אני לא הכי אוהבת להצתלם... אבל יצא לי תמונה יפה
(אני הימנית). השיר הכי טוב שאתם חושבים של אינקובוס: לא בוחרת...

orit a3at

New member
עכשיו תורי....

שם: אורית גיל: 18.5 עיר: איזור ירושלים (ומשרתת בירושלים) מה עושים בחופש ? משרתים בצבא ההגנה החזק ודואג שלנו= טוחנים ת'תחת... ומתכננים קעקועים ודיסקים חשובים שצריך לקנות.... עד עכשיו קניתי דיסק מיוחד מהדורה מוגבלת של ג'ף באקלי ועשיתי קעקוע ראשון... כמה חם לכם מ 1 עד 10 ? וואלה 4 כי עכשיו בוקר ואני עם מאוורר מאחורי... תמונה : (עדכנית אם יש)- כבר כולם ראו את התמונות מה- VIP אז גיוונתי השיר הכי טוב שאתם חושבים של אינקובוס: (ולא לתת כמה רק אחד !) אני מכירה אותם יותר מדי שנים בשביל להתקבע על אחד.... (ממש וותיקה בפורום, הזקנים זוכרים אותי ואת אחותי... נטלי) אבל עכשיו ניגן לי בפלייליסט Under My Umbrella אז נלך עליו...

GD ROCKS

New member
../images/Emo198.gif

שם: רותי גיל: 17 עיר: ב"ש מה עושים בחופש ? לומדים בנתיים -_- יום שני יש בגרות בפיסיקה וזהווווו אני חופשיההה!! יהיה לי חופש סופסוף!!! כמה חם לכם מ 1 עד 10 ? עכשיו כבר ערב אז לא כזה אבל באמשלי החום הזה לא נורמלי. LIVEARTH ממש מלחיץ אותי אגב. תמונה : (עדכנית אם יש) השיר הכי טוב שאתם חושבים של אינקובוס: (ולא לתת כמה רק אחד !) מעדיפה לא לענות על זה כי זה בלתי אפשרי :/

למעלה