../images/Emo202.gifחה. מצאתי שאלון. ../images/Emo226.gif
נלקח בחלקים מפורום סקרים ושאלונים אז אם יש שאלות חוזרות או שאלות ממוספרות, תתעלמו. שימו
- יש בסוף שאלון פלייליסט.. אז תכינו פלייליסט
שם: כינוי אהוב: איזור מגורים: גיל: פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? מאוהב? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? יש חבר/ה? זרקו אותך? אתה זרקת? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: הפאדיחה הגדולה של החיים: מה תעשה מחר? להקה שאת/ה אוהב/ת: מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? הצבע השולט בארון שלך: מי האשה הכי יפה בארץ? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממה את/ה הכי מפחד/ת? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? נישקת בחורה? נישקת בחור? אתה סטרייט/ית? חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: שם אהוב לכלב: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? אופי או יופי? פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? להקות או זמרים? כלב או חתול? מחשב או טלוויזיה? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? אסוציאציות: אהבה? שלום? מתנחלים? יהודים? מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? הכי אוהב? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? אחרי השאלון אני? לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? 8.האם היה לכם חלום שהתגשם? 9.יש חלום שחלמתם והייתם רוצים שהוא יתגשם? 10.מה לדעתכם המטרה של החלומות? 1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם? 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה? 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? 8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה ? 9. מה אתה לובשת? 10. על מה חלמת בלילה שעבר? 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהי? 13. מה אתה חושב על השאלון הזה? 14. מה הסרט האחרון שראית? 15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? 16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. 17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? 18. ראית משהו מוזר לאחרונה? 19.אתה אוהב לרקוד? 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? שאלון פלייליסט 1. מה היית בגלגול הקודם? 2. מה תיהיה בגלגול הבא? 3. מה הדבר הראשון שחשבת עליו בבוקר? 4. מה ההורים שלך חושבים עלייך באמת? 5. איזה שיר כדאי לך לשים בתור צלצול טלפון? 6. מה הדבר שהכי בא לך לעשות עכשיו? 7. איך יהיה מחר? 8. יש מישהו שאוהב אותך בעולם הזה? 9. מה תיהיה העבודה שלך בעתיד? 10. האם חיי האהבה שלך יהיו טובים? 11. האם מישהו חושב עלייך ברגעים אלה? 12. האם הילדים שלך יהיו אומללים? 13. מי הבנאדם שהכי מבין אותך? 14. לאיזה שיר אתה הכי מחובר מבחינת המילים? 15. לאיזה שיר אתה הכי מחובר מבחינת המנגינה? 16. המוטו שלך לחיים? 17. השיר הכי חרוש? 18. שיר שגורם לך לבכות? 19. שיר שגורם לך לשמוח? 20. מה הכי נוסטלגי בעיינך?
נלקח בחלקים מפורום סקרים ושאלונים אז אם יש שאלות חוזרות או שאלות ממוספרות, תתעלמו. שימו