וההמשך המשעמם לא פחות:
השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לישון. הכי אוהב? א'. חבל ש...? עייף לי. הלוואי והיה לי? זמן לישון. אין דבר העומד? נו, כבר אמרתי שאין לי דבר שעומד. לצערי. אם תרצו? מלצר? מי ששונא אותי מצדי ש...? ימשיך. אחרי השאלון אני? אמשיך להתעסק בשטויות חסרות משמעות כדי להשאר ערה. לא הייתי צריך? לעשות את "זה". אני חייבת לומר תודה ל? א'. אני חייבת לומר סליחה ל? א'. למה אני אף פעם לא? א'? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת, מאדרפאקר. (מחזור עצמי, אין כמו) יומולדת זו סיבה ל? לעשות סבב ימי הולדת כדי לוודא שאף אחד לא goes emo on you בעתיד. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אל תתקעו לחבר/ה שלכם/ן צינור כיבוי בתחת ותפעילו אותו בעוצמה מלאה או חלקית. הערבים הם: עם. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני גבר גבר. 8.האם היה לכם חלום שהתגשם? להיות סטודנטית למדעי הרוח... לפחות בדרך להתגשם. 9.יש חלום שחלמתם והייתם רוצים שהוא יתגשם? אחחעהם. לא לכאן. 10.מה לדעתכם המטרה של החלומות? למרר את חיי. 1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם? Spin (סחרור) של רוברט צ'ארלס ווילסון: "did you all slide into the Spin without even a murmur of". 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? מספריים ענקיות ושחורות. 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? הקליפ של House of The Rising Sun. 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 900. 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה? 20.28. 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? את אמא שלי מדברת בהונגרית עם חברה שלה מחו"ל. 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? בסביבות 10.00... 8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה? notepad. 9. מה אתה לובשת? חולצה קצרה של בהמות' עם מעין טרול ירוק עליה שכתוב מאחוריה Crush Fukk Create ומכנסיים חומות ארוכות ומעולות. 10. על מה חלמת בלילה שעבר? הייתי ערה בלילה שעבר. 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? מזמן. 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהי? מישהי? וואו.. לפני כמעט ארבע שנים. ומישהו לפני בערך חודש. 13. מה אתה חושב על השאלון הזה? gay. 14. מה הסרט האחרון שראית? כאמור, אפוקליפטו. יאק. 15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? המון ספרים. המון. המון. 16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. הרהיטים בחדר שלי לבנים לגמרי וחדשים לגמרי. 17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? את כולם. 18. ראית משהו מוזר לאחרונה? אוה... don't get me started. 19.אתה אוהב לרקוד? ברור. 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? none. שאלה מפגרת קצת. קצת המון. 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? מג'נטה.. 3> 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? דמיאן.. 3> 5. איזה שיר כדאי לך לשים בתור צלצול טלפון? הצלצול שלי הוא Voice of The Soul של Death. 14. לאיזה שיר אתה הכי מחובר מבחינת המילים? Green של Atheist, קשה לי של ג'ירפות, A 1000 Years of Oppression של Amon Amarth... ועוד. 15. לאיזה שיר אתה הכי מחובר מבחינת המנגינה? כרגע ל-Naturmystikk של Ulver.. ותמיד ל-Ill Remains של Beheaded. 18. שיר שגורם לך לבכות? כרגע אין כזה. 19. שיר שגורם לך לשמוח? כל אחד שהוא טוב. סאלאמאת.