חה. מצאתי שאלון.

טוב, בגלל שקשה לי בלי דנטא.. אני אוציא את זה

עליכם - והפעם בלי הסינון המעצבן שלה. שם: מישה פינגווינובנה. כינוי אהוב: מישע'ס. איזור מגורים: באר שבע-קיבוץ. גיל: 17 פחות 8 ימים. פריט הלבוש האהוב עליך? החולצה שאני לובשת כרגע והמכנס שאני לובשת כרגע. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? החופש הגדול ביסודי, בלי קייטנה. לאן היית רוצה לחזור? לנורווגיה - עם וארג, לאירלנד - עם דארקינג (טוב, גם עם וארג). כמה פעמים עברת דירה? none. אוהב את המקום שאתה גר בו? כשאני בקיבוץ - כן. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? ךך.. לא. I rule all. מאוהב? כן. היית מאוהב? כן. חווית אהבה נכזבת? הממ.. זה היה קראש נכזב. שניים אפילו. בתול? רק בארובות העיניים. יש חבר/ה? יש חבר/ה. זרקו אותך? בקשר וירטואלי, זה נחשב? אתה זרקת? אוי.. כן. אוהב את עצמך? יותר מהכל. מה היית משנה בך? את איבר המין. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה כבר יש לי. תכל'ס גם יופי יש. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? יש לי סמארטאס.סיק.יו. כמה מחשבים יש לך בבית? שני נייחים, שלושה ניידים (שאחד מהם מת). כמה טלוויזיות? שלוש. דבר נחמד שהיה לך היום: פגשתי את דינה, הסבתא המאומצת והמאמצת שלי. דבר לא נחמד שקרה לך היום: נאלצתי לצעוק על אחותי כדי שהיא תקלוט את המובן מאילו. מתי התעוררת היום? התעוררתי אתמול. גובה: 165-167. משקל: 100-115 ק"ג. הפאדיחה הגדולה של החיים: כשאח של א' שאל אותי בת כמה אני ועניתי לו שקר מצחין. מה תעשה מחר? בגרות במתמטיקה. להקה שאת/ה אוהב/ת: Shining. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לפני שנתיים, באירלנד. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? נגמר Pink Floyd - Welcome To The Machine ומתחיל Blind Guardian - Mirror Mirror. הצבע השולט בארון שלך: שחור, חום וירוק. מי האשה הכי יפה בארץ? לא יודעת את השם שלה... שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? פף.. יש הרבה. ממה את/ה הכי מפחד/ת? עיוורון, בעיה נוירולוגית ואיבוד מוחלט של השפיות לצמיתות. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן. נישקת בחורה? כן. נישקת בחור? כן. אתה סטרייט/ית? לא בדיוק. חושב שעישון זה: לא טעים. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: "די כבר". שם אהוב לבן: דמיאן. שם אהוב לבת: מג'נטה. שם אהוב לכלב: ריף-ראף. מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? היום זה העותק של "ורוניקה מחליטה למות" שהיה לאחותי הגדולה בחדר (שהיום הוא חדר העבודה של אבא שלי). מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? עם א', במושבים, השיר עם ה-monkeys in the rain... :) יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא הייתי נדלקת על אף אחד/ת חוץ מ-א'. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מזיין אותו בתחת עם שופל. (רגע, אני בחורה. מזיינת*) אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי נותנת לקשר לזרום לאן שצריך בהתאם. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי. אופי או יופי? יופי.. מן הסתם. פריקים או פקאצות? פקאצות אם הן כוסיות.. פריקיות אם הן כוסיות. בעד ההתנתקות או נגד? בעד ההתנתקות.. נגד מה שהמדינה עשתה איתה. מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה וספרות. להקות או זמרים? להקות עם זמרים..? כלב או חתול? כלב וחתול. מחשב או טלוויזיה? מחשב וטלוויזיה. (לא חוסכים בחשמל) ללכת או לנסוע? לנסוע למקום יפה, ללכת כמה שעות, לחזור לאוטו ולנסוע חזרה למשכני. לישון או לקום? לישון ואז לקום. באיזשהו שלב לישון שוב, ובתקווה גם לקום. לכתוב או להקליד? להקליד. חיבוק או נשיקה? חיבוק. גם נשיקה, תלוי עם מי. התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות יותר קל. להיות נבוך או להיות קול? קול בכל מחיר. סתם. לבכות או לצחוק? לבכות ולצחוק בטירוף משכר. גיטרה או תופים? גיטרה ותופים בשילוב משכר. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? בגודל? אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. אסוציאציות: אהבה? א'. שלום? גם לך, סקסי. מתנחלים? פאות. יהודים? שואה. מוות? זימבבואה. חיים? מים. כבוד? שמנת. מים? חיים. בצפר? רקע שחור. חופש? שמש, מרצפות ורגליים יחפות. חו"ל? שדה תעופה. עבודה? משטרה. הצלחה? $. השראה? לבן. מלאכים? בולשיט. תנ"ך? רחל לוי. סוכר? קריספ. נשיקה? אדום.

וההמשך המשעמם לא פחות:

השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לישון. הכי אוהב? א'. חבל ש...? עייף לי. הלוואי והיה לי? זמן לישון. אין דבר העומד? נו, כבר אמרתי שאין לי דבר שעומד. לצערי. אם תרצו? מלצר? מי ששונא אותי מצדי ש...? ימשיך. אחרי השאלון אני? אמשיך להתעסק בשטויות חסרות משמעות כדי להשאר ערה. לא הייתי צריך? לעשות את "זה". אני חייבת לומר תודה ל? א'. אני חייבת לומר סליחה ל? א'. למה אני אף פעם לא? א'? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת, מאדרפאקר. (מחזור עצמי, אין כמו) יומולדת זו סיבה ל? לעשות סבב ימי הולדת כדי לוודא שאף אחד לא goes emo on you בעתיד. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אל תתקעו לחבר/ה שלכם/ן צינור כיבוי בתחת ותפעילו אותו בעוצמה מלאה או חלקית. הערבים הם: עם. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני גבר גבר. 8.האם היה לכם חלום שהתגשם? להיות סטודנטית למדעי הרוח... לפחות בדרך להתגשם. 9.יש חלום שחלמתם והייתם רוצים שהוא יתגשם? אחחעהם. לא לכאן. 10.מה לדעתכם המטרה של החלומות? למרר את חיי. 1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם? Spin (סחרור) של רוברט צ'ארלס ווילסון: "did you all slide into the Spin without even a murmur of". 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? מספריים ענקיות ושחורות. 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? הקליפ של House of The Rising Sun. 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 900. 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה? 20.28. 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? את אמא שלי מדברת בהונגרית עם חברה שלה מחו"ל. 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? בסביבות 10.00... 8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה? notepad. 9. מה אתה לובשת? חולצה קצרה של בהמות' עם מעין טרול ירוק עליה שכתוב מאחוריה Crush Fukk Create ומכנסיים חומות ארוכות ומעולות. 10. על מה חלמת בלילה שעבר? הייתי ערה בלילה שעבר. 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? מזמן. 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהי? מישהי? וואו.. לפני כמעט ארבע שנים. ומישהו לפני בערך חודש. 13. מה אתה חושב על השאלון הזה? gay. 14. מה הסרט האחרון שראית? כאמור, אפוקליפטו. יאק. 15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? המון ספרים. המון. המון. 16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. הרהיטים בחדר שלי לבנים לגמרי וחדשים לגמרי. 17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? את כולם. 18. ראית משהו מוזר לאחרונה? אוה... don't get me started. 19.אתה אוהב לרקוד? ברור. 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? none. שאלה מפגרת קצת. קצת המון. 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? מג'נטה.. 3> 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? דמיאן.. 3> 5. איזה שיר כדאי לך לשים בתור צלצול טלפון? הצלצול שלי הוא Voice of The Soul של Death. 14. לאיזה שיר אתה הכי מחובר מבחינת המילים? Green של Atheist, קשה לי של ג'ירפות, A 1000 Years of Oppression של Amon Amarth... ועוד. 15. לאיזה שיר אתה הכי מחובר מבחינת המנגינה? כרגע ל-Naturmystikk של Ulver.. ותמיד ל-Ill Remains של Beheaded. 18. שיר שגורם לך לבכות? כרגע אין כזה. 19. שיר שגורם לך לשמוח? כל אחד שהוא טוב. סאלאמאת.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חזרתיייייייייייייייייייייייייי

כולם: שיט. שם: סתיו. כינוי אהוב: אין O: איזור מגורים: הודש גיל: 15 ו7. פריט הלבוש האהוב עליך? חולצת AFI אני מניחה. לאן היית רוצה לחזור? הביתה כמה פעמים עברת דירה? 1 אוהב את המקום שאתה גר בו? אהא היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? ג'ייד ליום אחד @@ מאוהב? כן היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול?
יש חבר/ה? לא זרקו אותך? כן אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? לא מה היית משנה בך? הכל מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי XD יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אמאשלך.סיקיו כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 3 דבר נחמד שהיה לך היום: הורידו לי את הגשר דבר לא נחמד שקרה לך היום: לאדעת מתי התעוררת היום? 10 וחצי גובה: מטר ומשו משקל: לאדעת הפאדיחה הגדולה של החיים: כן ואני עוד אספר אותה פה מה תעשה מחר? אלך לקנות בגדים להקה שאת/ה אוהב/ת: AFI מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? כשאוונסנס היו איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? לא כלום הצבע השולט בארון שלך: שחורלבן מי האשה הכי יפה בארץ? אני D: סתם לאדעת שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? לאדעת ממה את/ה הכי מפחד/ת? לאדעת האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? אכן נישקת בחורה? אכן נישקת בחור? אכן אתה סטרייט/ית? אכן חושב שעישון זה: נחמד. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: למה לי ><" שם אהוב לבן: אמאשלך שם אהוב לבת: אמאשלך שם אהוב לכלב: אמאשלך מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? לאדעת מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לאדעת יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לאדעת :| אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? ישמצב אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? בועטת לו בביצים וזורקת אותו <: אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא זה ולא זה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? צ'יפס אופי או יופי? טופי פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? לאדעת מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? חתוווווווולללללללללייייייי ~בקול המוזר הזה שגל מכיר מקרוב מאוד~ מחשב או טלוויזיה? מחשבבבבבבב ללכת או לנסוע? לנסוע. חהחה לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? להיות מגניב [נמנעת מלהגיד "קול"] לבכות או לצחוק? לבכות גיטרה או תופים? תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גם וגם אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אסוציאציות: אהבה? לב שלום? להתראות XD מתנחלים? כתום יהודים? שואה מוות? חיים חיים? מוות -__- כבוד? עצמי מים? פיפי בצפר? חופש חופש? בצפר אינעל אמא שלכם חו"ל? תאילנד עבודה? כסף הצלחה? כסף השראה? כסף מלאכים? לבן תנ"ך? ישו סוכר? לחץדם נשיקה? חיבוק השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? צ'יפס. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? שיפסיקו לכאוב לי השיניים הכי אוהב? מוזיקה חבל ש...? אוסקר מהאלופה מת הלוואי והיה לי? אוטו אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? יתפגר אחרי השאלון אני? אשלח את ההודעה לא הייתי צריך? להוריד את הגשר אני חייבת לומר תודה ל? אמא ואבא שהביאוני עד הלום אני חייבת לומר סליחה ל? אמא ואבא שהביאוני עד הלום למה אני אף פעם לא? מצטלמת מחייכת אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת יומולדת זו סיבה ל? כסף העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תמותו הערבים הם: פועלי בניין בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? כואבות לי השיניים 8.האם היה לכם חלום שהתגשם? מאיפה ה8 הזה בא .___. 9.יש חלום שחלמתם והייתם רוצים שהוא יתגשם? אהא 10.מה לדעתכם המטרה של החלומות? די לחפור 1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם? אני אוותר. 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? מסך 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? קנדימן 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 15:03 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה? 15:03 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? טקטקקטקטקטק 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? שעה ומשו 8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה ? גרייב 9. מה אתה לובשת? בגדים 10. על מה חלמת בלילה שעבר? לאדעת 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? היום 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהי? תלוי אם מישהי או מישהו 13. מה אתה חושב על השאלון הזה? דפוק לגמרי 14. מה הסרט האחרון שראית? קנדימן [נרדמתי אחרי רבע שעה] 15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? את AFI כמשרתים שלי 16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. יש לי אף 17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? לאדעת די לחפורררר 18. ראית משהו מוזר לאחרונה? גל 19.אתה אוהב לרקוד? לא 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו?

Billy Shirs

New member
נגמרו הבגרויות אז יש זמן לענות

שם: שיר כינוי אהוב: שירסקי איזור מגורים: צפון גיל: 16.5 פריט הלבוש האהוב עליך? גופיה של פול אנד בר התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו לאן היית רוצה לחזור? לכיתה י' כמה פעמים עברת דירה? אולי 3 אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן, אחת החברות שלי מאוהב? לא היית מאוהב? רק קראשים חווית אהבה נכזבת? לא בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? מבפנים מה היית משנה בך? את כל החיצוניות מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שיהיה לי? אין לי מושג, הם חשובים באותה מידה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? נניח כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 3 דבר נחמד שהיה לך היום: שופינג מטורף דבר לא נחמד שקרה לך היום: טעות מפגרת בבגרות מתי התעוררת היום? 7:00 גובה: 1.70 משקל: 65 ביום טוב הפאדיחה הגדולה של החיים: נפילת הבקיניO0 מה תעשה מחר? כלום להקה שאת/ה אוהב/ת: פאנקנשטיין מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? קוקה קולה לייבXD איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? כלום הצבע השולט בארון שלך: כחול-ג'ינס וירוק מי האשה הכי יפה בארץ? *לא* בר רפאלי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? גילה אלמגור? ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות, נכו, הזדקנות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? נדמה לי שכן נישקת בחורה? לא נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: רע איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: למי אכפת שם אהוב לבן: עומר שם אהוב לבת: יובל שם אהוב לכלב: מוס מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אין מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? .. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? הלוואי אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי בכמה אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפרדת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי ממשיכה איתו זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס אופי או יופי? יופי פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות?
להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? |מתפוצץ| ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? תופיםםםםםם אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? שנאה שלום? עכשיו מתנחלים? כיפה יהודים? רוק מוות? פחד חיים? כדה"א כבוד? סין מים? לבן בצפר? כיף חופש? כיף חו"ל? מהר עבודה? נו כבר הצלחה? נקווה השראה? אין מלאכים? אמונה תנ"ך? תיעוד סוכר? לבן נשיקה? טראומות השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? אחייניתי מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לראות אותה הכי אוהב? .. חבל ש...? ... הלוואי והיה לי? אייקיו 179 אין דבר העומד? בפני הרצוןO0 אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? ילך להזדיין אחרי השאלון אני? אסדר את החדר לא הייתי צריך? לטעות בבגרות אני חייבת לומר תודה ל? אימא אני חייבת לומר סליחה ל? אף אחד למה אני אף פעם לא? עומדת על שלי אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת יומולדת זו סיבה ל? צאת למסעדה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תשקיעו בהכל הערבים הם: אויבים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אין לי מושג 8.האם היה לכם חלום שהתגשם? כן 9.יש חלום שחלמתם והייתם רוצים שהוא יתגשם? כן 10.מה לדעתכם המטרה של החלומות? להעביר מסר מהתת מודע 1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם? ...שוב ריקה, פתחו את שני הצינורות בבת אחת והבריכה נתמלאה ב-12 דקות פחות מאשר ביום הקודם (מיקוד לחמן 06) 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? חלון 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? חשופים 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 21:50 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה? 21:46 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? קולות מלמטה 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? לפני שעה בערך 8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה ? תפוז 9. מה אתה לובשת? פיג'מה של קרטמן 10. על מה חלמת בלילה שעבר? לא זוכרת 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? לא מזמן 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהי? פורים 13. מה אתה חושב על השאלון הזה? סבבה 14. מה הסרט האחרון שראית? סופרהירו 15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? את הקריון 16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. 17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? איכות הסביבה 18. ראית משהו מוזר לאחרונה? לא 19.אתה אוהב לרקוד? לא 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? טיפש עם עוצמה 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? יובל 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? עומר שאלון פלייליסט 1. מה היית בגלגול הקודם? Rex Termendae (מצחיק
) 2. מה תיהיה בגלגול הבא? Killing in the Name of (התפוחים) 3. מה הדבר הראשון שחשבת עליו בבוקר? Get Out Alive 4. מה ההורים שלך חושבים עלייך באמת? 30 Shekel 5. איזה שיר כדאי לך לשים בתור צלצול טלפון? Back to Black 6. מה הדבר שהכי בא לך לעשות עכשיו? The Journey Cintinues 7. איך יהיה מחר? One X 8. יש מישהו שאוהב אותך בעולם הזה? Let it Die 9. מה תיהיה העבודה שלך בעתיד? Natri Ba Makom 10. האם חיי האהבה שלך יהיו טובים? Artour De Force 11. האם מישהו חושב עלייך ברגעים אלה? Dingo 12. האם הילדים שלך יהיו אומללים? Boston Legal theme 13. מי הבנאדם שהכי מבין אותך? Scotty Doesn't Know 14. לאיזה שיר אתה הכי מחובר מבחינת המילים? Thirst (מצחיק. זה שיר אינסטרומנטלי) 15. לאיזה שיר אתה הכי מחובר מבחינת המנגינה? Jewfro 16. המוטו שלך לחיים? Take Me Under 17. השיר הכי חרוש? She Had The World 18. שיר שגורם לך לבכות? Here, There and Everywhere 19. שיר שגורם לך לשמוח? Valerie 20. מה הכי נוסטלגי בעיינך? Everybody wants to be a cat

למעלה