איזה חתיך טיילור
ד דנה18 האחת New member 6/6/11 #17 ../images/Emo264.gif על השטיח האדום.. דרך אגב- מה דעתכן על השמלה? אני עוד לא גיבשתי דעה לגמרי אם אהבתי או לא... במבט ראשון זה היה כזה- אוי מה זה?!?!
../images/Emo264.gif על השטיח האדום.. דרך אגב- מה דעתכן על השמלה? אני עוד לא גיבשתי דעה לגמרי אם אהבתי או לא... במבט ראשון זה היה כזה- אוי מה זה?!?!
D daydreambeliever New member 6/6/11 #24 אני אהבתי את השמלה. וגם את זה שהיא החליפה לסניקרס באמצע הטקס
T Twilight Girll New member 6/6/11 #28 ../images/Emo103.gifדווקא ממש אהבתי את השמלה! מגניבה ביותר. וגם מחמיאה לה.
ק קרניjack New member 6/6/11 #30 השימלה מגניבה, אבל עליה זה לא יפה מבליט את הרזון שלה, אולי אם טיפה היו מאריכים אותה... על בחורה שיש לה חזרה ושהיא קצת יותר מלאה בהחלט יכול להיות נחמד.
השימלה מגניבה, אבל עליה זה לא יפה מבליט את הרזון שלה, אולי אם טיפה היו מאריכים אותה... על בחורה שיש לה חזרה ושהיא קצת יותר מלאה בהחלט יכול להיות נחמד.
A animfanatic New member 6/6/11 #33 ../images/Emo83.gif השמלה חמודה, קריסטן מהממת ../images/Emo99.gif
T TheSnowQueen New member 8/6/11 #98 אני חושבת שהספה של סבתא שלה תתגעגע לחתיכות הבד החסרות, שלא לומר לסיכות ביטחון.... אבל לפחות זה משעשע ומעניין בעיניים
אני חושבת שהספה של סבתא שלה תתגעגע לחתיכות הבד החסרות, שלא לומר לסיכות ביטחון.... אבל לפחות זה משעשע ומעניין בעיניים