כדאי לקרוא בבלוג 16.1.11

daganaga

New member
הבלוג לחיים!!

היי חברים כנסו ותשתמשו בבלוג שלי, הוא עבורכם! בלוג שיכול לתת לכם טיפים, עצות וכמובן סיפורים אישיים על להשיג וכמובן להתמיד בעבודה. מקווה שזה יהיה שימושי ויעזור לכם, בהצלחה. פיס &לאב

newKiticat

New member
לא מומלץ.

עוד רשומה קצרצרה בניסיון להתיימר ככתיבה רגשית או משהו, כשכל מה שיש ברשומה, זה האמירה "רק הנקה". אם כבר, אז יש רשומות שכתובות הרבה יותר מוצלח מזו.

איך ידעת???!!!

כל מה שיש ברשומה זה"רק הנקה",כי זה המסר שרציתי להעביר. אני מרחמת על התינוקות של היום הזרוקים אצל מטפלות,ניזונים מאבקות מלאכותיות,ומורחקים מאמם הביולוגית יום יום למשך כעשר שעות,מסכנים. לכי לקרוא רשומות מוצלחות,בייייייייייי

newKiticat

New member
פשוט הבהרתי למי שיראה

את ההמלצה שלך על עצמך באיזו רשומה מדובר. כמו שאני נוהגת לכתוב בדיוק מהן הרשומות שלי ותוכנן. וככה לא יקרה מצב שמישהו לא יעלה בדעתו להכנס לבלוג יצירה, יכנס בטעות כי כתבתי כותרת מטעה. כשאנשים אחרים עושים את- זה בדרך כלל לא מפריע לי, אבל כשמישהו כמוך משתמשת בכותרת מסויימת כדי להכניס לרשומה שאינה כתובה טובה, ושהיא תעמולתית משהו מבלי להוות איזשהו נדבך מוצלח של כתיבה ביקורתית (אם היית כותבת על היתרונות והחסרונות והיית כותבת מאמר שלם על הנקה, ייתכן והייתי מגיבה אחרת)- זה מעלה לי את העצבים.

wranger

New member
איך "ילדת? כדאי לך לקרוא" זו כותרת מטעה? ../images/Emo12.gif

newKiticat

New member
איפה ראית רמז

לכך שהיא מעודדת תעמולה שהיא כבר מזמן שייכת לעידן אחר בכל הקשור להנקה? זו כוונתי. הייתי קוראת לכותרות כאלה "טיזריות" וכמעט אף פעם אין לי בעיה איתן. אבל במקרה הזה.... לפעמים אני שוכחת שהבמה באינטרנט פתוחה לכל דכפין, ומילא, אבל לפחות שיהיו מעניינים. כבר יצא לי לקרוא המון רשומות שאינני מסכימה עם הדעות, אבל לפחות הן היו כתובות מעניין ו/או טוב.

באמת?

לא ידעתי שהנקה שייכת לעידן אחר,לתומי חשבתי שזהו תהליך טבעי ובריא,אוי,איך טעיתי... "את לא יכולה לבחור במחלה. את יכולה רק לבחור שלא להחלים". לשיקולך

newKiticat

New member
ההטפה שלך היא ששיכת לעידן אחר

ואם לא השכלת להבין את הרגישות של הקביעות שלך, שאינן אלא יותר מקביעות סתמיות שאינן מגובות בממצאים רפואיים או מחקריים כלשהם- לא אוכל ללמד טוב לב. בטח שלא בגילך.

למעלה