טשי צודקת! מרוצה?
D DredLox New member 8/2/06 #22 סרט מצוין!!!! ובכלל לא הרגשתי שהציגו את ישראל כ"רעה" או משהו בסגנון. עורר בי רגשות פטריוטיות
° °•טשי•° New member 8/2/06 #23 אה-הא!../images/Emo45.gif אבל בסוף אבנר איכזב אותי. מה הוא עובר לברוקלין המעפן הזה?!?!??
D DredLox New member 8/2/06 #24 הוא רצה לחזור... ולא יודעים מה נסגר עם זה...אולי הוא חוזר אח"כ, הוא הרי מזמין את החבוב ההוא לבית שלו. והסצינה שהוא שוכב עם אשתו ונזכר בספורטאים, פשוט עוצמתית רצח. וגם מראה שהוא עדיין אוהב את ישראל. וגולדה מאיר כזאת מטאל : ))))
הוא רצה לחזור... ולא יודעים מה נסגר עם זה...אולי הוא חוזר אח"כ, הוא הרי מזמין את החבוב ההוא לבית שלו. והסצינה שהוא שוכב עם אשתו ונזכר בספורטאים, פשוט עוצמתית רצח. וגם מראה שהוא עדיין אוהב את ישראל. וגולדה מאיר כזאת מטאל : ))))
° °•טשי•° New member 8/2/06 #25 זה באמת היה קטע חזק!../images/Emo45.gif הקטע שהכי הרשים אותי היה כשהם שמו את הפצצה בטלפון והילדה הקטנה באה להרים את השפורפרת. זה היה אדיר ומחליץ ת'חיים. גם הקטע ש.... שהשלט לא הפעיל את הפצצה ואחד מהסוכנים החליט שהוא רוצה להיות שהיד וכל קרב הירי שאחרי זה...
זה באמת היה קטע חזק!../images/Emo45.gif הקטע שהכי הרשים אותי היה כשהם שמו את הפצצה בטלפון והילדה הקטנה באה להרים את השפורפרת. זה היה אדיר ומחליץ ת'חיים. גם הקטע ש.... שהשלט לא הפעיל את הפצצה ואחד מהסוכנים החליט שהוא רוצה להיות שהיד וכל קרב הירי שאחרי זה...