מירי מוציאה DVD של ההופעה האקוסטית

Music4Life

New member
../images/Emo13.gif עוד חדשות טובות...

די. וי. די ואווו....הגיע הזמן
יש מצב גדול שאקנה אותו ....שיצא קודם, ואין לו עוד הרבה זמן ....ממש שמחה לשמוע את החדשות האלה. שיהיה למירי איתו הרבה בהצלחה! שימכור בטירוף.
איך בא לי כבר לראות אותה.

רוצים טעימה מה-DVD??? בבקשה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

וואלה מספקת לנו בבכורה שיר אחד מתוך הDVD שאמור לצאת... איזה שיר? גלו בעצמכם...שיהיה לכם הפתעה.....זה רק אני,או שמירי מדי יום יש עליה כתבות?! מעולם לא זכרתי כ"כ הרבה כתבות יום אחר יום....מרגשששש

veredmp

New member
איזה כיף!!! תודה ../images/Emo13.gif

זו רק אני, או שזה הרבה יותר אקוסטי ממה שהיא עושה במופע האקוסטי של עכשיו?

יש לי 2 שאלות...

1.היה רשום שזה מתוך זאפה ת,א וזה נראה לי טעות....כי הבמה דבר ראשון גדולה שם...והבמה של הזאפה יותר קטנה..ודבר שני יש את האורות היפים האלו..בזאפה יש את הקיר המכוער הזה... 2.נראה לכם שבDVD יהיה גם את כל הקטעי קישור,כל הסיפורים? כל הצחוקים...??. אני מקווה שכןןן

veredmp

New member
יש לי 2 תשובות

1. זו לא טעות, ההופעות שצולמו היו ההופעות בזאפה ת"א ב-27.5.09. את האורות היפים הם הביאו להופעה הזו בגלל הצילומים, בד"כ הם אכן לא היו קיימים. למי שבא להיזכר בשרשור שלנו על ההופעה הזו: http://www.tapuz.co.il//Forums2008/...24&MessageId=130043031&PageNumber=1&Archive=0 2. נראה לי די הגיוני שיהיו כל קטעי הקישור, אין סיבה להוציא אותם. אם מצלמים הופעה, מצלמים את כולה.... נצטרך לחכות ולראות מה הם מחליטים. מה שכן, אני זוכרת שבאחת ההופעות היא סיפרה יותר סיפורים מאשר בהופעה השניה, אז מעניין לדעת אם הם עשו מיש-מש משתי ההופעות (בשירים ובסיפורים), מה בסוף ייכנס ומה יירד....

נחשו מה? יש לי עוד קטע מהDVD../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הפעם מספקת לנו אותה אתר מאקו... אני רוצה ששוב תופתעו....רק אגלה שמגולה בקאבר מרגש ומדהים....

veredmp

New member
מגניב, בקצב הזה נקבל חצי מהדיוידי עוד טרם

יציאתו
ביצוע מעולה!

כן..רשום שבדיסק יהי כ13 שירים

רק בדיסק האודיו..לפי מה שאני זוכר מירי שרה הרבה יותר שירים לא.??. 13 זה כלום!!! מקווה שיהיו יותר מ13 קטעי וידיאו בDVD עצמו..אולי רק בדיסק האודיו ישימו חלק מהשירים..

אוי ואבוי....נקווה שזה טעות..ולא עף שום שיר!

לפי העין אולי יעוף קאבר....מקווה שלא....מה השיקולים להעיף שיר אחד!! אוף...חחחח כדאי להם מאוד שלא הוציאו את טיפה טפה..ייחלתי לאודיו השיר..בעיבוד הבלוזי...אהההההההההההההההההההההההה התקפת אורגזמה של ממש!!!!! משוגע על הביצוע של טיפה טיפה..אהההההההההההההההההההההה

veredmp

New member
כפרות, זה לא יהיה בעיבוד הבלוזי...

העיבוד הבלוזי נכנס בהופעה האחרונה, באקוסטי היא שרה את זה רגיל

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifלאאאאאאאאאאאאאא

הביצוע שהכי יחחלתי לו..איננו....ממש בא לי לבכות

veredmp

New member
כי את השיר הזה היא שרה רק פעם אחת

בהופעה הראשונה, והיא לא כ"כ היתה מאושרת מהביצוע, אז החליטה לא להוסיף אותו. היא טענה שזה הפרפקציוניזם שלה. אני טענתי לתכונה אחרת

ועוד קטע וידיאו מהמופע../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהפעם

מספקת לנו אותו אתר נענע (שימו לב לבגד!!! תמוה בעיני...ממתי בזאפה מחליפים שמלה?!)

למעלה