מזכירה לכולם כמו בכל שבוע להמשיך להצביע לכל המצעדים... אתם מוזמנים לשרשר לפה את המקומות שקרן ממוקמת השבוע במצעדים..+קישורים למצעדים שונים רדיו אמצע הדרךרדיו קול רגעTOP10 המצעד של תפוז וראש 1
מופע כ"כ יפה ומכובד. נינט שרה שם בסוף את אלוהים שלי,המעריצות שלה פשוט הרסו את כל הטקס. התחילו לרוץ לבמה ולצעוק ולהדליק זיקוקין...מה זה?? את מתארת לעצמך אותך רצה לבמה שקרן מופיעה במופע זיכרון עם זיקוקין? קצת כבוד הייתי אומרת!!!
חח אוי באמת את מתארת אותי "רצה לבמה עם זיקוקין" באופן כללי
בלי קשר לקרן
אני לא מהסוג הזה וגם כמו שאמרת..עניין של כבוד חחח כשקרן מופיעה התגובות שלי זה בדרך כלל רעידות..צפצופים קטנים..ובכי מדי פעם
אני לא פקאצה זה בעצם ההבדל בין קרן לנינט יצא..מכל מיני סיבות..שלנינט יש המון מעריצות שהן באופן כללי פקאצות לא כולן..אבל הריכוז גבוה מה שכן...זה לא מוריד מהאיכות שלה.. אמנם זה יוצר בעיות באירועים מהסוג שאת הזכרת..אבל היא עדיין זמרת מעולה..עם יכולות ווקליות מדהימות ותסלח לי קרן (למרות שהיא יודעת את זה ואומרת את זה בעצמה) אבל הן באמת הרבה יותר טובות משלה היא באמת מיוחדת ואני מאמינה בה..עדיין.. פשוט... צריך לעשות משו עם הפקאצות
כאילו אני לא הולכת להיכנס לדיון מי יותר מדהים מהסביה הפשוטה ש..לא התכוונתי שנינט מדהימה ואני חולה עליה הראל מוכשר נינט מוכשרת אפחד מהם לא מגיע לרמה של קרן וגמרנו ולכן אין פה דיון את יכולה לטעון שהראל יותר מדהים ואני אגיד..וואלה..סבבע אני לא סובלת ויכוחים טיפשיים על טעם ועל ריח
אויי לא לא לא..אני נגד../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif
הלו
1. את לא מקללת פה..לא את נינט..ולא כל אחד אחר (אני אמנם לא מנהלת יותר..אבל להגיד לאנשים לא לקלל..זה כבר נמצא אצלי בדם) כי זה נוגד כל חוק אפשרי 2. זה אמנם עניין של טעם..ומותר לך לחשוב מה שאת רוצה (רק להתבטא יותר בעדינות) אבל עדיין..נינט דווקא ממש פסדר..אני אישית מצפה לדיסק מאוד..יש מצב לקנייה (ומי שמכיר אותי יודע שאני לא קונה דיסקים) פשוט השיר הזה איכזב אותי מאוד מאוד.. זה לא אומר שהיא לא טובה וזה גם לא קשור למראה שלה *הכתבה הזאת לא נכתבה מכעס או משו כזה את אחלה ילדה אני כבר שמה
אבל אין צורך לרדת לרמות כאלה סבבע
אהה..ואם אפשר..לא לדבר איתי עכשיו על המאומצים שנטשתי..גם ככה קשה לי