הצבעתי
I is258 love shiri New member 23/7/06 #48 אם את מאמינה שאני מסוגלת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif לזהות שיר של קרן כשאני שומעת אותו (ונראה לי שאני מסוגלת) אז כן
אם את מאמינה שאני מסוגלת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif לזהות שיר של קרן כשאני שומעת אותו (ונראה לי שאני מסוגלת) אז כן
ט טל ליהיא New member 23/7/06 #49 חחח.. לא לזה התכוונתי התכוונתי מבחינת המיקום.. זה ממש מוזר.. הוא לא רשום ברשימה באתר של גלגלצ להצבעה... נכון שזה מוזר? אני אבדוק אתז ה מחר בבוקר
חחח.. לא לזה התכוונתי התכוונתי מבחינת המיקום.. זה ממש מוזר.. הוא לא רשום ברשימה באתר של גלגלצ להצבעה... נכון שזה מוזר? אני אבדוק אתז ה מחר בבוקר
I is258 love shiri New member 23/7/06 #51 הגבתי שוב לפני שראיתי את../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif התגובה שלך
I is258 love shiri New member 23/7/06 #50 באמת מוזר שהוא לא ברשימה../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif כנראה יש להם טעות... או שהגיעו המון שירים חדשים והוציאו אותו כי הוא כבר הרבה זמן במצעד ויש לקרן עוד שיר לא מצליחה לחשוב על עוד אופציה הגיונית
באמת מוזר שהוא לא ברשימה../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif כנראה יש להם טעות... או שהגיעו המון שירים חדשים והוציאו אותו כי הוא כבר הרבה זמן במצעד ויש לקרן עוד שיר לא מצליחה לחשוב על עוד אופציה הגיונית
ט טל ליהיא New member 23/7/06 #52 אבל אסור לעשות דבר כזה... ואת היה במצעד נצח.. אז הוציאו אותו פתאום???? משהו שם לא תקין... הועבר לבדיקה...
אבל אסור לעשות דבר כזה... ואת היה במצעד נצח.. אז הוציאו אותו פתאום???? משהו שם לא תקין... הועבר לבדיקה...
I is258 love shiri New member 23/7/06 #53 ב-24 עשו את זה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif הוציאו שירים שהיו במקומות הראשונים ולפעמים גם כשלא היה עוד שיר לאותו אומן את הראל סקעת אף פעם לא מורידים
ב-24 עשו את זה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif הוציאו שירים שהיו במקומות הראשונים ולפעמים גם כשלא היה עוד שיר לאותו אומן את הראל סקעת אף פעם לא מורידים