מצעד טופ- 10 הסקנדלים של ANTM

mikmikonet

New member
../images/Emo202.gif מצעד טופ- 10 הסקנדלים של ANTM ../images/Emo202.gif

לאחר מצעד האהובות והמתוקות של טופ מודל- (למי שפספס, הנה הוא) בית היוצר של הכותבים המוכשרים ביותר בארץ גאה להגיש את המצעד השני במספרו... מצעד 10 הסקנדלים של הטופ מודל הבאה! אז- יוצא לנו לתהות לפעמים- ממה נובע הרייטינג הכה-גבוה של ANTM מלבד בנות יפות ותמונות מוצלחות? הרי זה בלבד לא יכול להחזיק תכנית כל כך מצליחה... ואז כמובן שאנחנו נזכרים- זה בזכות הדברים המעניינים שקורים בתכנית. לא מעט סקנדלים התרחשו בכל העונות של התכנית האהובה עלינו, ואנחנו ליקטנו לכם את 10 הסקנדלים שנזכור לעד. (טוב נו... להרבה זמן...) במצעד הנוכחי- 10 המקרים המפתיעים והסקנדלים מעונות 1-6 שדיברנו עליהם בפורום כה רבות, הופתענו, צחקנו וזכרנו. דירוג המצעד נקבע לפי:
הרעש שעשה כל סקנדל...
הזיכרון המחודד של כותבי המצעד קצת סטטיסטיקה:
הסקנדלים מתחלקים כך- עונה 4 הפעם מפציצה עם 3 סקנדלים. עונות 3, 5 ו-6 מביאות לנו 2 סיפורים לכל עונה, והעונה השנייה עם סקנדל אחד ויחיד, אבל שווה ביותר...
3 סיפורים מתוך ה-10 קשורים במערכות יחסים.
3 סיפורים מתוך ה-10 הם ריבים בין שתי מתמודדות.
50 אחוז מהסקנדלים קשורים / נגרמו ע"י זהובות שיער! מי אמר שבלונדיניות נהנות יותר? כמעט נכנסו למצעד- ונשארו בחוץ:
ג'ניפר (3) כותבת על הישבן שלה את אותיות ANTM ומציגה בגאווה לשופטים
מוניק (7) נוקמת במלרוז ומרטיבה לה את המיטה
חברה של קיילן (4) נפטרה, וקיילן חייבת לעמוד בפוטושוט תובעני תוך כדי אבל מוכנים?
~ 10 הסקנדלים
והשערוריות
של ANTM ~ (C) מיכל ונדב

mikmikonet

New member
../images/Emo115.gif מקום 10 ../images/Emo115.gif

10. דאני- הבחורה הגזענית מהאודישנים העונה השישית סיפקה לנו את הדרמה הראשונה שלה כבר בפרק הראשון, פרק האודישנים. בעודנו יושבים ונהנים להסתכל על בחורות חדשות, בוחנים אם אולי יש להן סיכוי בתחרות- הפציעה על המסך בחורה צעירה וממוצעת בעלת שיער חום ומראה די תמים. היופי שלה לא היה עוצר נשימה, אבל מסתבר שפה- יש לה ועוד איך. בלי הרבה יכולת לעכל, וזמן לשבת, היא זרקה עלינו את כל דעותיה הקדומות בלי חשבון או רווח קצר (זוכת העונה השישית מוסרת שכדאי לצמצם ברווחים כי זה משתלם). ובואו נגיד שהבחורה לא בדיוק אוהבת אנשים שהם לא... היא. ציטוט לא מדויק של יקירתנו: "אני הבנאדם הכי גזעני בעולם, אני לא אוהבת הומואים ולסביות, אני לא אוהבת אנשים שחורים, אבל בסך הכל אני מסתדרת עם אנשים ואוהבת להיות בחברתם". כבר בפרק הראשון היא השיגה סכסוך עם מנצחת העונה, עיקומי אף של כל האנשים מסביב, וגם זה לא עזר לה במיוחד להבין ש-if you are a BITCH, hide it! לשלב הבא היא לא עברה, אך פרובוקציה בהחלט הצליחה להשיג... טוב, לפחות היא יכלה לשמוע בפרק האחרון את טיירה אומרת את שמה בתור מנצחת העונה! עדות ממקור ראשון: דאני, שונאת את כולם? לא בדיוק הדבר הכי חכם להגיד בתכנית כזאת... "הכל מסולף. אני בכלל אמרתי שאני אוהבת אנשים מכל הסוגים ומסתדרת עם כולם, אבל הם ערכו את זה כאילו אמרתי שונאת... איזה מן אנשים..." דעתנו: יש להה ששםם מוווששללםםם... הייתהה צצררייככהה ללעעבבווררר....

היא 1000ממתת ובושההה שהיאא לא נכנסההה

לעוננננההה 66 הדעווותתת שלה לא מעניינננננוותוותי בכללל העיקר שהיאאא יפהההה וישש להה פוטננננצייאאללל אבללללללללל מנראלההה שהיא רבההה עםםם האלווווהיייייייתת?? פחחח היתהההההה מתהה לבוא ברבעעע שלההה.. נראלייייי טיירהההה העיפה אותההה רקק כייי ג'ייי נפגעעעעע כייי היאא שנאהההה אותווו+אתת טיירההה כיי היאא שחורההה

mikmikonet

New member
../images/Emo115.gif מקום 9 ../images/Emo115.gif

9. אמנדה והקריסטלים הבית בעונה השלישית מעולם לא היה סוער יותר- בין פרובוקציה לפרובוקציה, בין ריב, צעקות ודחיפה קלה, חבורות שהתפתחו להן ועוד שלל צבעים, קמה לה בוקר אחד אמנדה, הבלונדינית של העונה, והכריזה שהיא לא מוצאת את הקריסטלים היקרים שלה. מעניין שהאשמה נפלה דווקא על אווה, הבחורה שלא ניתן להתעלם ממנה בבית. כמובן שאווה לא ידועה כבחורה שקטה במיוחד, ודבר זה גרר ויכוח ענקי שכל בנות הבית היו מעורבות בו. הויכוח הגיע לקיצו כאשר אמנדה מצאה באורח פלא את הקריסטלים האבודים והתברר שכצפוי, לאווה לא היה שום צד בדבר והיא בסך הכל בחורה קופצנית ואנרגטית אך רחוקה מלהיות גנבת. אווה כמובן קיבלה את הפיצוי המגיע לה בצורת כתר הזוכה של העונה השלישית
עדות ממקור ראשון: אמנדה, מאד לא יפה להאשים ככה סתם. "תצטרכו לסלוח לי... אני עיוורת, יש לי מחלה... לא ראיתי שלא גנבו לי את זה, אני כל כך מסכנה. לא, אל תבכו!" דעתנו:

mikmikonet

New member
../images/Emo115.gif מקום 8 ../images/Emo115.gif

8. ננה והדוגמן בדומה למוניק, יקירתנו החדשה מהעונה השביעית, גם בעונה שש הייתה מתמודדת שהיה לה קשה להשתחרר מהטלפון. אותה מתמודדת, נינה... אהמ, ננה, הייתה צריכה להרגיע לא מעט את בן זוגה ג'ון שבזמן שהיא רחוקה ממנו היא לא תגע באף אחד אחר. בליבה היא צחקה על ההבטחה הזאת, אך היא לא ידעה כמה שהוא לא בדיוק מטומטם, וראה את העתיד... ננה הייתה איום די גדול על חלק מהבנות. בחורה שנראית טוב אפילו בקרחת, זה לא עניין של מה בכך (וכולנו רואים זאת יום יום ושומעים "מילה זאת מילה!") באחד הפוטושוטים הבאים הבינו הבנות שננה אכן לוקחת את עבודת הדוגמנות מאד ברצינות... אך למעשה, ננה שילבה ביזנס ופלז'ר כאחד- הדוגמן שאיתו הצטלמה בצילומים מצא חן בעיניה מאד והכימיה בין השניים הייתה בלתי נמנעת. על הסט כבר החלו התלחששויות והבנות שאלו את עצמן מה קורה בין נינה ויהודה?! סליחה, ננה ואותו דוגמן, כמובן. כשג'יי צעק "לאסט פריים!" השניים כבר דפקו בוסה מהסרטים, וננה בחיוך גדול אצה רצה חזרה לבנות חושבת שחבל שבזבזה את זמנה עד היום רק עם רן דנקר... האמ, ג'ון. ואת ההמשך כולנו מכירים, שיר נולד. עדות ממקור ראשון: ננה, ראינו את שיחת הטלפון שלך. "איזה שיחת טלפון? זה החבר של שנדי, הוא לא קולט שהיא כבר לא נמצאת פה" דעתנו: מילה זאת מילה?...

mikmikonet

New member
../images/Emo115.gif מקום 7 ../images/Emo115.gif

7. קאסי והבראוניז בהמשך לסיפור של אמנדה ממקודם, אתם כבר מודעים לכך שהבנות בעונה השלישית קצת רציניות מדי- ובמיוחד קאסי, שהייתה בחורה שעוררה שערוריות רבות. החל בויכוח עם אמנדה על שגילתה את סודה לכולן, וממשיך בסוד עצמו שהוא סוד ממש לא קטן- הבולימיה שלה, שקאסי דאגה להכחיש ("אני לא בולימית כי אני לא מקיאה כל דבר שאני אוכלת... רק לפעמים...") אך הסיפור הבא התעלה על הכל. הסיפור מתחיל בצמד השובבות שלנו, אתם מכירים אותן בתור אלו שיושבות ובוכות לפעמים כמה הן אוהבות אחת את השנייה. הן החליטו ללמד את קאסי לקח על מעשיה- כיאה לבחורה שמייחסת למשקלה המון חשיבות, קאסי מצאה פיתרון הולם לבעיית הקינוחים והמתוקים- בראוניז דלי שומן. אן ואווה התרגזו על המחווה החדשה של קאסי- אכילה ללא ניקוי (משהו שמאוחר יותר עשה טראומה למלרוז). הכלים של קאסי הציפו את המטבח והפריעו לכל בנות הבית ובמיוחד לצמד חמד. ולכן, מהיותן כל כך משעשעות ובעיקר משועממות (סלחו לנו, הכותב הראשי מנסה להיות אובייקטיבי, לכן הוא יורד עליהן בלי סוף), החליטו הבנות הכי יפות בעולם (מותר לי) לכתוב לה בעוגיות שפשוט תנקה אחריה- מה שהפך את העוגיות לבלתי אכילות בעליל בעיני קאסי הזועמת, שמיד לקחה מאד קשה את העובדה שכתבו לה בתוך האוכל וגרמה לכך שלא ידברו על שום דבר אחר בבית. אפילו יה-יה שניסתה להתערב בסופו של דבר שכחה מהכל ופשוט התעסקה בחצ'קונים שלה או משהו. לבסוף כמובן שקאסי הודחה לפני השתיים הללו, אז לא איכפת לנו מה עלה בגורלה ומצידנו שתאכל עד מחר בראוניז דלי שומן עם המון דיאט קולה. עדות ממקור ראשון: אן, לא פשוט יותר לבוא ולהגיד לה? "תפסיקו, אני לא הייתי שם ולמען האמת בכלל לא הייתי בכל התחרות, סתם חיפשו על מי להדביק את זה שהיא יעני לא פוטוגנית וכל כך מהממת. סה"כ הייתי עוזרת תאורן וטיירה חטפה אותי לצלם את הפתיח עם כל הבנות... נראה לכם שאני אבכה שמישהי שרק הכרתי תהיה בחתונה שלי? זה מחמיא לי והכל, אבל למה להוציא אותי בעריכה כאילו אני אכתוב למישהי באוכל? זה הדבר הכי נורא שאפשר לעשות" הנהלת מועדון החשפנות של קאסי סירבה להביא את קאסי להגיב לידיעה. דעתנו: מרגיע לדעת שמישהי לא באמת תכתוב למישהי באוכל.

mikmikonet

New member
../images/Emo115.gif מקום 6 ../images/Emo115.gif

6. רבקה מתעלפת בזמן העונה הרביעית קרתה סיטואציה שבדיעבד אנו בטוחים שפורונדה, בתור נערה מתבגרת וצופה נלהבת בטופ מודל, צפתה בה ורעדה בבית. בעוד טיירה ושאר השופטים נמצאים בטוח בהשפעת מליון כדורי הרגעה, למתמודדות לא מספקים כאלו. לאחר צילומים מפרכים הכוללים גבר, פרחים ועשרה כלבים שונים, ומייד אחרי זה משימה שבה הן צריכות להפוך שק לשמלה סקסית- למי באמת יש זמן לנשום? כמונו חשבה רבקה, אחת המתמודדות העדינות בעונה 4, והיא אף הביאה את מחשבתה אל הפועל כשבעת הביקורת של אחת השופטות האורחות על תמונתה, היא התמוטטה לנגד עיניהם של השופטים המופתעים והמתמודדות הבהולות בחדר השיפוט. הבנות התקשו לנשום ואף הזימים של ליובי נסתמו לדקה. (ובטטחחח עששה טרראוממה לטטיירה ובגגלל זהה נאיימה ניצחחהה באותהה עונהה LLLLLOOLL) רבקה הובלה לבית החולים וטופלה שם במסירות. הכל בא על מקומו בשלום אבל העיניים של רבקה שהתגלגלו לאחור היו דבר שנחרט על לוח ליבנו! עדות ממקור ראשון: רבקה, לא מאכילים אתכן מספיק טוב בתכנית? "שום מחלה ושום נעליים... פשוט בגלל טעות בהפקה בזמן השיפוט, במקום התמונה שלי הקרינו את התמונה של קיניה... נבהלתי לרגע שככה אני נראית והתעלפתי. טוב, לפחות עשו לי מחווה בעונה 6" דעתנו: תנסו אתם להיות חלק מהעונה הרביעית ולא להתעלף.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרווווווווווועיייים!

mikmikonet

New member
../images/Emo115.gif מקום 5 ../images/Emo115.gif

5. מישל והפצעים מעשה שהיה כך היה: בתחילת העונה הרביעית, המתאגרפת האמביציוזית מישל שבמקרה גם התמודדה על תואר הטופ מודל הבאה, קמה בוקר אחד וגילתה שלא הכל כשורה. האם היה זה הבלונד המזעזע שעשו לה במייקאובר? לא, עם זה היא כבר השלימה. הסיבה לבהלה הייתה פצעים אדומים שהתפשטו על פניה של מישל, וכשמדובר בתכנית דוגמנות זה לא דבר פעוט. כולן נבהלו וחלק מהבנות אף החליטו להתרחק ממישל בטענה שהמחלה מדבקת והן לא רוצות להפוך לפרצוף אדמדם כמוה. מהר מאד גם התחילו להגיע השמועות שאולי זה משהו קטלני. לאחר כמה בדיקות הסתבר שקטלני זה לא, אבל מכוער ומוריד ביטחון למישל זה כן. אך מישל החליטה להתגבר בכוחות מחודשים ולהתעלם מכל הצרות. במקרה, הצילומים באותו השבוע היו אמורים ממילא לטשטש את המראה הרגיל של הבנות ומישל בתור אסקימוסית ללא שום זכר לפצעים בעזרת איפור מקצועי, הביאה את התמונה הכי יפה של השבוע. מה שהרגיז את הבנות באותו שבוע הוא שכולן היו צריכות להשתלט על ילד בידיים שלהם ועדיין לדגמן בהצלחה, בעוד שלמישל ניתנה הפריבילגיה לדגמן עם בובה בלבד מכיוון שחששו שתדביק את הילד, ולכן לא התפלאו שהצטלמה הכי מוצלח והרגישו אפליה באוויר. מה שנקרא- איך שגלגל מסתובב... עדות ממקור ראשון: מישל? את מוכנה להסביר מה פשר המחלה השערורייתית הזאת? "הסיפור הוא כזה... אמנדה באה עד לעונה 4 לחפש את הקריסטלים שלה, אז החלטנו לעבוד עליה ולראות אם היא באמת עיוורת, והבנות איפרו לי פצעים, אבל נואל לקחה את זה קשה מדי..." דעתנו: הבלונד יותר גרוע מזה

mikmikonet

New member
../images/Emo115.gif מקום 4 ../images/Emo115.gif

4. גרנולה VS רדבול הסיפור הבא עורר עניין כה רב עד שגם בחדר השופטים דנו עליו לא מעט. מעשה בשני מחנות מתחרים בעונה החמישית, מחנה ניקול נגד מחנה ברי, שצמחו כשהבנות כבר "נחו" להן בחו"ל. יום אחד ברי גילתה כי חטיף הגרנולה שלה נעלם. מלבד 4 הבנות שגרו יחד עם ברי, לא היה אף אחד אחר ששוטט להן בחדר. אך ברי לא למדה מהטעות של קודמתה אמנדה, ולא הסיקה כי חלילה היא זו שאיבדה את חטיף הגרנולה (שאגב, יותר יקר בהרבה מהקריסטלים) או שאכלה אותו בלי ששמה לב. ברי איבדה את העשתונות ובלי אף לברר, ניגשה חיש לחדרה של ניקול (ניקולוהית) ושפכה לה את פחיות הרדבול ללא רחמים. דבר זה לא עבר בשקט אצל ניקול, שטוענת עד עצם היום הזה כי לא היא גנבה את חטיפי הגרנולה, ומהר מאד גם קים הצטרפה לעניין וניסתה לגשר. (מה שסחט מברי ציטוטים מתחסדים כגון "את צבועה" ומניקול "פסיכית" וכו') כמובן שברי לא האמינה לניקול ולא הסכימה לשום פשרה שתקנה לה רדבול, או אפילו להתנצל. בסופו של דבר, הריב הפך להיות בין ברי לקים ונעלם כשבדיוק באותו שבוע קים הודחה מהתחרות. מעניין שהמקרה כמעט מקביל למקרה הקריסטלים (ע"ע מקום 9)- המאשימה, במקרה שלנו ברי, הגיעה למקום השלישי בעונה ממש כמו אמנדה בעונתה היא. המואשמת בגניבה, ניקול, זכתה בעונה החמישית- בדיוק כמו המואשמת בגניבת הקריסטלים, אווה, זוכת העונה השלישית. הרי לכם דוגמה לריב על הדבר הכי שטותי שקיים ביקום, שרק על ידי הבנות של ANTM יכול להתפתח לכזה ביג דיל... עדות ממקור ראשון: אז ברי, מי זאת הייתה בסוף, גילית? "זאת הייתה אמנדה מהעונה השלישית, היא התבלבלה בין החטיף שלי לקריסטלים. בנימה זו אני מוסרת לניקול סליחה ושהגיע לה לזכות." דעתנו: התמונה של הרדבול שולטת.

mikmikonet

New member
../images/Emo115.gif מקום 3 ../images/Emo115.gif

3. שרה וקים- זוג? (חבר'ה, לפני שאתם מתחילים לקרוא, שלא תטעו- אנחנו מדברים על העונה החמישית. נסו לאתר שם איזו שרה... לא, לא שרה הזאת. גם לא זאת. בלונדינית. לא, לא שרה הבלונדינית ההיא, אחת אחרת. זהו, יש? יופי, עכשיו אפשר להתחיל) כבר שהתקבלה קים לנבחרת של העונה, ידענו שמשעמם לא יהיה. קים הייתה לסבית מוצהרת מהרגע הראשון ולא הסתירה זאת, וזה דווקא הקסים את הבנות שהיא כל כך שלמה עם עצמה ועם העניין הזה. בעיקר את שרה (ההיא שנזכרתם בה) שמעולם לא נתקלה בתופעה כזאת, ויסתבר לנו בהמשך שהיא הייתה מעוניינת לחקור אותה מקרוב... הסיפור ביניהן התחיל בצורה מעניינת: ערב אחד, בזמן שהבנות נוסעות בלימוזינה בין אתגר כזה או אחר, חושבות לעצמן האם מיס ג'יי הוא אישה או לא, ותוהות האם טיירה סתם חולה על עצמה, או ממש מתה על עצמה... בעזרת טיפה אלכוהול, קרה הדבר ששימח מאד את עורכי התכנית. ובכן, קים לסבית והיא אוהבת בלונדיניות, שרה סקרנית ומעולם לא נתקלה בתופעה הלסביות- אתם מוזמנים לעשות בעצמכם 1+1 ולהבין מה התרחש בלימוזינה לקולות צרחות הבנות... (שרה מוסרת שהתשובה היא 3) העניין כמובן לא הסתכם בזה, כשהתברר שגם יש לקים חברה מהבית עם יחסים פתוחים אמנם, אך הבנות חשבו שיש גבול לכל תעלול, כששתיהן החלו להשתעשע קצת יותר מנשיקות בלימוזינה. כל הסיפור עבר כאשר שרה הודחה (הרבה לפני קים) אבל זה היה הרומן הלסבי הראשון, ובינתיים היחיד, בתולדות ANTM. עדות ממקור ראשון: בנות, אמריקז נקסט טופ לסביאן? קים: "הכל יצא מהקשרו, העריכה לא נכונה, זה מן בדיחה פרטית שלי ושל הבנות. הנשיקה הייתה הכי בטעות בעולם, היה חושך בלימוזינה" שרה: "כן כן... בדיוק מה שהיא אמרה" דעתנו: לאן סיון נעלמה כדי לאמת לנו את הגרסה...?

למעלה