מצעד טופ- 10 הסקנדלים של ANTM

mikmikonet

New member
../images/Emo115.gif מקום 2 ../images/Emo115.gif

2. שנדי והבגידה בלחץ התכנית, שנדי החמודה והדקיקה התקשה לשאת את הגעגועים הקשים לחברה לחיים, אריק. היא הייתה מדברת איתו בטלפון פעמים רבות ותולה תמונות שלהם יחד ליד מיטתה. אך כולנו יודעים שכשמדובר בANTM, חייב להתרחש טוויסט קל בעלילה... ככל שעברה שנדי שלבים, לרוב בקלות, היא נפתחה יותר בפני הבנות והן יצאו לבלות במועדון, שם פגשו בנים ורקדו איתם עד אור הבוקר. אך השחרור של שנדי לא נגמר פה. כשהגיעה שנדי ל-4 הסופיות בתחרות, טסו הבנות לאיטליה ושם הכירו כמה דוגמנים איטלקים שהיו מאד כלבבן של הבנות והן הזמינו אותם לארוחת ערב נחמדה בביתן האיטלקי הזמני, בילוי שעד מהרה הפך לשכשוך בג'קוזי. הבנות פתחו שמפניה שהשפיעה קצת יותר מדי על שנדי, שכה התגעגעה למגע של בן זוגה... שנדי עשתה את הלא ייאמן- מהחנונית של התכנית, היא ניפצה את התדמית ובגדה בחבר שלה אשר נמצא כמה קילומטרים טובים ממנה, עם אחד הדוגמנים האיטלקיים!!! דבר זה עורר סערה לא קטנה בבית,וכמובן ביחסים של אריק ושנדי שהיו שבורי לב בזמן שאנחנו יושבים בסלון והדרמה הכי גדולה שיכולנו לצפות זה שיואנה תגיד למרסדס להפסיק לנחור. מיותר לציין שלאחר מכן שנדי לא הפסיקה לבכות, התקשרה להתוודות בפני אריק שלה וחטפה צרחות. זו הייתה חוויה מפוקפקת שקשה לשכוח. אך אם זה מעודד אותנו, זה לא פגם בסיכוייה בתחרות, ושנדי העפילה לגמר. עדות ממקור ראשון: שנדי, אז רומא באמת עיר רומנטית? "זה הכל העריכה, זה בכלל הייתה אפריל עם פאה בלונדינית, ואני והחבר שלי היינו היסטריים בטלפון כי זה משחק התפקידים האהוב עלינו" דעתנו: למי איכפת, we love you Shandi

mikmikonet

New member
../images/Emo115.gif ובמקום הראשון ../images/Emo115.gif

ובמקום הראשון, הסקנדל שהדהים את כולנו-
טיירה ממשיכה להנחות את התכנית. זה סקנדל בפני עצמו!
סתם נו... אוהבים אותך טיירה... 1. טיפאני והצרחות את האירוע הזה יהיה מאד קשה לשכוח. הוא מלווה את התכנית עד היום כאשר בכל הדחה אנו תוהים אם אולי טיירה תצעק עכשיו על אחת המתמודדות... לקראת אמצע העונה הרביעית, טיירה החליטה לתת אתגר בו היא בודקת את היכולת של המתמודדות לאלתר בראיון. הרעיון לא בדיוק קסם לאחת המתמודדות, טיפאני, ולא הכי התחשק לה לעשות את אותו קטע. כשהגיע תורה להציג אותו היא זלזלה בו לחלוטין. לאחר מכן כשיצאה מהחדר, הוסיפה במשפט שהיא משפילה את עצמה כל שבוע מחדש. ההדחה באותו פרק הייתה כפולה, ומלבד טיפאני הודחה גם רבקה הבלונדינית התמימה. אל מול ההערכה והתודה של רבקה כלפי השופטים וטיירה, בלט זלזולה של טיפאני אף יותר. טיירה החליטה שהפעם זה לא יעבור בשתיקה (תרתי משמע...) היא קראה לטיפאני ו"לראשונה בהיסטוריה", לפחות לעיני המצלמות, התחילה להסביר לטיפאני כמה תסכול נבע מההדחה שלה ושהיא בכלל עשתה את האתגר טוב פי 10 מחלק מהבנות, והוסיפה לכך את עברה של טיפאני שניסתה להתקבל לעונה השלישית וסבתא שלה תפרה לה בגד ים במיוחד לתחרות, דבר שעורר עוד יותר כעס מהגישה הנוכחית שלה לתחרות. טיפאני עשתה את הלא מומלץ והשיבה לטיירה בתקיפות. ומי ידע מה קורה כשמשיבים ככה לטיירה... מאותו היום מעולם לא נשכח את הצרחה: Tiffany, Quiet!!! עדות ממקור ראשון: אז מה טיירה, סדנה לטיפול בעצבים? "טיפאני היא בחורה מקסימה, ובתכנית לא שודר כל מה שנאמר. לאחר הצרחות אמרתי לה שהיא כמו בת בשבילי ונסענו יחד למלון בניו יורק כדי ליישר את ההדורים ושפכנו בירות אחת על השנייה לשם השעשוע. הכל צולם אך הורד בעריכה". דעתנו: טיירה שחקנית לא רעה בכלל.
טיפאני מקבלת את המקום הראשון במצעד הסקנדלים של הטופ מודל הבאה!

יש אולי קטע וידאו../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif תודה..מקסים../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif

שראיתי את זה אז שזה שודר הייתי בשוק ומזה לא ציפיתי שזה יקרה...

mikmikonet

New member
../images/Emo24.gif וזה הכל, בפעם השנייה. נהניתי מאד.

דיווה- אתה מלך

NP16

New member
גם אני כלכך נהניתי,אין עלייך ../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif וואי,אין לכם מושג איזה מצעד

מעולה עשיתם!!!! קראתי הכל ופשוט נקרעתי מצחוק!!!
ח"ח על ההשקה.נהניתי מאוד.המשיכו כך
.

mikmikonet

New member
../images/Emo24.gif תודה מונטי! ../images/Emo47.gif

פיצוי הולם על זה שלא הגבת למצעד הקודם
סתם, ממילא בזה היה יותר ניסיון וגם השקעה

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gifמתה על המצעדים שלכם../images/Emo70.gif

מזכיר לי כל פעם מחדש למה אני אוהבת את עונה 3
תודה

מצעד מעולה ביווווווותר!!!

חיכתי מלא זמן למצעד הבא שלכם, והנה הוא מגיע!
כל הכבוד - כתיבה פשוט מצויינת. איזה פורום איכותי אנחנו

NP16

New member
תודה תודה תודה../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

mikmikonet

New member
../images/Emo25.gif תודה על הכל!!!

אין לך מושג איזה כיף זה לראות שמעריכים את ההשקעה והשיחות השרוטות שלנו במסנג'ר עד שמגיעים לתוצאות הטובות ביותר...
ובמיוחד כיף לקרוא שצחקתם מקטעים ספציפיים והכל! וברור שפורום איכותי

XDDDDDD קרעתם אותי!

כל ההערות שלכם פשוט קורעות! ממש נהנתי לקרוא
[עוד מעט אני אגיב לכל דבר בנפרד]. כל הכבוד לכם
אני מקווה שיהיו עוד מצעדים כאלה! טוגלן

למעלה