נבחרו המועמדים להישרדות ישראל!

borogon

New member
../images/Emo202.gif נבחרו המועמדים להישרדות ישראל!

אחד מהם הוא אח שלי והוא הולך לנצח!

marceloros

New member
מנהל
למה שנהיה בעדו?

אם הוא יתן לך את השם הוא עוד ישאר בבית

borogon

New member
מצטער אבל

אסור להסגיר את שמות המתמודדים לפני תקופת השידורים. אל תדאגי, אני מבטיח שתהיי בעדו

NamelessGirl

New member
אה ומזה הבולשיט הזה

"המתמודדים לא יפגשו עד ליום הצילומים הראשון"? הם לא נפגשו בתוכנית של ליאור שליין? ולמה לעזאזל גיא זוארץ מגיע לאי רק כמה ימים אחריייי המתמודדים? זה לא אמור להיות ככה ורק 18 מצלמות? באמריקאי יש בטח פי שניים...

marceloros

New member
מנהל
יום יבוא

ואני אספר לכם קצת עלי... ציינתי כבר ואני בטוח בזה כמעט לגמרי שהמתמודדים האמיתיים לא הגיעו לשליין הזה. (אולי הנ"ל יכול לספר לגבי האח שלו) מתי גיא מגיע זו לא בעיה שלנו...סה"כ הוא פוגש אותם בפתיחה, ואז בתחרויות וזהו (בתיאוריה). המתמודדים בטח באים לפני אולי לצאת מהג'ט לג, אולי כי לפי מה ששמעתי פעם מלמדים אותם קצת הישרדות (לדוגמה כדי שלא יאכלו מה שרעיל או אסור, מה שלא מעניין את המנחה). מצלמה לכל מתמודד ל-3 ימים הראשונים נראה לי סביר מאוד, בסוף מגיעים ל-9 מצלמות לכל אחד... נראה מה יצא בסוף ואז נשפוט.

NamelessGirl

New member
מה אבל

המתמודדים לא אמורים לראות את האי שהם יחיו בו לפני שאנחנו רואים אותם רואים אותו...כאילו...את ההדרכה לאמריקאים עושים במקום אחר..זה ממש מטומטם.

אכן מלמדים אותם השרדות בסיסית

ועושים להם הכרות תיאורטית עם המקום, על קצה המזלג. זה נעשה גם בגרסה האמריקאית.

NamelessGirl

New member
אבל בנפרד לא?

כאילו..את ההדרכה הזאת הם לא עוברים ביחד, כי הם לא מכירים אחד את השני לפני שאנחנו רואים שהם מכירים אחד את השני...

borogon

New member
המתמודדים לא ראו אחד את השני מעולם

גם לא אצל ליאור שליין, ככל הידוע לי. marceloros כנראה יודע על מה הוא מדבר.

marceloros

New member
מנהל
בידיוק

זה לא סוד שתוכניות ארוח, אפילו הגדולות בעולם, משמשות כמקדמי מכירות לתוכניות והצגות ומה שתרצו. הרי מי מתארח בהן? סלבס שעובדים על סרט או הצגה או סדרה חדשה, או משהו שרץ. פוליטיקאים שמקדמים את המפלגה
וכדומה. אני שניח שזה לא שונה אצל מר שליין, שאגב עד לעניין ההישרדות בכלל לא ידעתי שהוא קיים.

נראה לי קצת מוקדם להגיד

ש-18 מצלמות זה לא מספיק, לא? את יודעת בכמה מצלמות הם משתמשים בהשרדות האמריקאית? לי אין מושג. נראה איך תהיה התוצאה.

marceloros

New member
מנהל
יאאק

אני לא רוצה להקדים את המאוחר, אבל אם מה שמסופר שם נכון (8 מתמודדים מת"א) אני מאוד מאוד מקווה שלא יצליחו להרוס לי את החלום של הישרדות ישראלית.

למעלה