יואו זה מדהים טליטלוששששששש תודה רבה! את כ"כ מוכשרת
T talytal New member 20/3/07 #20 ../images/Emo24.gif חיבוק גדול לכולכן, מתוקות! תודה, תודה ושוב תודה, עשיתן לי פשוט טוב על הלב!
H hela19 New member 20/3/07 #24 אדיר, מהמם, מרטיט,יופי לג'קו.. הרגע נכנסתי לראות מה קורה אחרי יום מתיש מהמון בחינות, הקול של ג'קו, לאור התמונות ריגשו אותי עד דמעות.. יצרת יופי של דבר.. אוי ג'קו, איזה בחור מדהים, שמסוגל להוציא את המיטב מעצמו ומאוהביו.. אוהבת אוהבת אוהבת..
אדיר, מהמם, מרטיט,יופי לג'קו.. הרגע נכנסתי לראות מה קורה אחרי יום מתיש מהמון בחינות, הקול של ג'קו, לאור התמונות ריגשו אותי עד דמעות.. יצרת יופי של דבר.. אוי ג'קו, איזה בחור מדהים, שמסוגל להוציא את המיטב מעצמו ומאוהביו.. אוהבת אוהבת אוהבת..
ד דורית41 New member 20/3/07 #25 אהבתי מאוד יצרת קליפ יפהפה. בחלק של "מתקרבים,המעגל נסגר"-הבאת את הסרטון מההופעה (בגהה לא?). יפה!!
ש שמיים כחולים2 New member 21/3/07 #33 ../images/Emo13.gif אז גם אני חייבת... להודות לך על הקליפ המדהים וכ"כ מרגש הזה... אהבתי את הפרשנות שננת לכל משפט בהתאם לתמונה.. יש לך את זה !!! (מצחיק בדיוק הצעתי לקרן שממש כדאי לעשות משהו עם השיר ואת כבר הזדרזת.. קבלי ) תיהני מהפרק האחרון של מרחק נגיעה. go zoric
../images/Emo13.gif אז גם אני חייבת... להודות לך על הקליפ המדהים וכ"כ מרגש הזה... אהבתי את הפרשנות שננת לכל משפט בהתאם לתמונה.. יש לך את זה !!! (מצחיק בדיוק הצעתי לקרן שממש כדאי לעשות משהו עם השיר ואת כבר הזדרזת.. קבלי ) תיהני מהפרק האחרון של מרחק נגיעה. go zoric
G glitter8 New member 22/3/07 #36 ../images/Emo45.gifאהבתי! ולמה לא תשלחי אותו לכוכב נולד? לדעתי הוא שווה שידור!
ד דנדה1 New member 22/3/07 #37 מרגש!! את מוכשרת! בהחלט יהיה מתאים אם ישדרו אותו בתכנית.. אני בטוחה שגם ג'קו יאהב