סוף שבוע אליסה בסרטים

../images/Emo67.gif

תמונה אחרונה בהחלט אני עדין לא יודעת עם אליסה מופיעה פה עם בגדים או בלי..אבל לא מומלץ לבעלי לב חלש|אזהרה|

always be my mc

New member
../images/Emo41.gifKiss the Bride - 2002

שם דמות: איימי קיין
תקציר: שלושה אחיות מוצאות את עצמן מתמודדות עם אהבה והאישור שלה. לנשק את הכלה זה סרט על משפחה איטלקית משוגעת מרוד איילנד שיש לה ארבע בנות וכשאחת מהן עומדת להתחתן כולם חוזרים הבייתה בשביל החתונה. מונט מאזור מגלמת את טוני, האחות הצעירה שמחליטה לחזור הבייתה ולהיות לסבית רק כדי לעצבן את אביה וכאשר היא מגיעה הבייתה עם חברתה לחיים האבא לא מאושר(ואליסה מגלמת את אהובתה על המסך
).
שון פטריק פלנרי ששיחק עם אליסה בסרט הטלוויזיוני "ציידי היהלומים"(ומוקדם יותר ב-2002 גם במכושפות בפרק 5X03), גם משחק בסרט זה

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif אחלה סרט!

מומלץ גם לאנשים שלא אוהבים את אליסה חח.. בניגוד לשאר הסרטים שלה עד עכשיו שדוגרי אם אתה לא רואה אותו בגללה או בגלל שחקן ספציפי אין לך טעם לראות.. [ממש ממש שונאת את esafe! איך מפסיקים את החרא הזה?!]

always be my mc

New member
אני דווקא חולה על אליסה ושונאת את הסרט הזה

זהו סרט משעמם בטירוף לדעתי אבל היי איש באמונתו יחייה

always be my mc

New member
../images/Emo41.gifDickie Roberts: Former Child Star - 2003

שם הדמות: סינדי
תקציר: הסרט מגולל את סיפורו של ילד כוכב משנות ה-70 בשם דיקי רוברטס שכעת הוא בן 35 ומחנה מכוניות. כיוון שהוא מתאווה לחזור לאור הזרקורים הוא נבחן לתפקיד של בחור נורמלי, אבל הבמאי במהרה מבחין שהוא הכל חוץ מנורמלי. מיואש ונחוש להשיג את התפקיד דיקי שוכר משפחה שתעזור לו לחוות מחדש את ילדותו ולהחזיר את זהותו של ילד ממוצע ושל כולם. יש לציין שישנם כמה אנשים שמעורבים בעולמו המיוחד וכוללים; סידני, החבר של דיקי מזה זמן רב וגם הסוכן שלו; סינדי, החברה שלו פה ושם; ופגי, אימו האמיתית.
דיקי רוברטס מגולם ע"י דיוויד ספייד("תהרוג אותי וזהו")
: את הביקורת שלי על הסרט(ואליסה) ניתן למצוא פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1620&a=78977&c=7967&sc=0&ssc=0

../images/Emo70.gif

ונתחיל בתמונות של דיקי-סרט מצחיק.ח
זה העייפות מדברת אני מעלה תמונות כבר יומיים אבל לפחות הבוסית שלי נותנת לי הפסקות.חחח

למעלה