סיכום המצעד השנתי

chen010189

New member
../images/Emo202.gifסיכום המצעד השנתי../images/Emo104.gif

40 השירים הטובים ביותר של שנת תשס"ו:
הראל סקעת - ואת
2. הדג נחש – הנה אני בא 3. עידן יניב – חושב עליה 4. קרן פלס - איתי 5. איה כורם – שיר אהבה פשוט 6. הג'ירפות - גג 7. עברי לידר – הכוס הכחולה (בהופעה) 8. פורטיסחרוף – בסוף של יום 9. שי גבסו – תגידי לי את 10. בית הבובות – שיר בעיפרון 11. אביב גפן - מחר 12. הראל סקעת – משהו ממני 13. הדורבנים – עוד לילה 14. דין דין אביב – מוכרת לי מפעם 15. מטרופולין – בלי לומר מילה 16. פרוייקט 30, יהלי סובול ומלאני פרס - לרוץ מהר 17. שי גבסו - במקומי 18. עמיר בניון – הכל עד לכאן 19. יהודית רביץ ואהובה עוזרי – האיש ההוא 20. טיפקס ועלמה ז'ק – פרח השכונות 21. איה כורם - קיץ 22. אביב גפן – ועם הזמן 23. אביב גפן – זה רק הלב שכואב לך 24. שוטי הנבואה ואיזבו - הוא 25. הראל מויאל – ואז תבואי 26. קרן פלס – אם אלה החיים 27. נינט טייב – כשאתה כאן 28. סאבלימינל, אלון דה לוקו ואיציק שמלי - טורו 29. אביב גפן - בשבילך 30. מירי מסיקה – שיר לשירה 31. כלא 6 – דרך המלך 32. דין דין אביב - סודותיי 33. תומר יוסף – אל תטוסי 34. שירי מימון – כמה פעמים 35. הראל סקעת – כמה עוד אפשר 36. כלא 6 – לא יכול 37. עמית פרקש – מיליון כוכבים 38. שרית חדד – בין כל הבלאגן 39. קרן פלס – שמעון השכן 40. סינרגיה – מרגיש אחר לפני שהתחילו, עמרי רונן והדר מרקס הציגו את המקום ה – 41, "כל מה שרצית" של הדורבנים. פריצת השנה:
קרן פלס
2. איה כורם 3. עידן יניב השיר הגרוע של השנה:
רוני סופרסטאר - סוכריה
2. נינט טייב – כשאתה כאן 3. סאבלימינל, אלון דה לוקו ואיציק שמלי - טורו הרכב השנה:
הדורבנים
2. סינרגיה 3. הדג נחש זמר השנה:
הראל סקעת
2. אביב גפן 3. שי גבסו זמרת השנה:
קרן פלס
2. איה כורם 3. נינט טייב והיו גם ספיישלים! קרן פלס – פסק זמן במקור של אריק איינשטיין. עידן יניב – ונדמה שישוב במקור של פונצ'.

b o n c h

New member
מי זכה במקום הראשון?

בפרס כאילו, האלבומים העיבריים שיצאו בשנה הקרובה????????

limors2

Active member
ומי שמעוניין בהקלטה של המצעד,../images/Emo54.gif

אחרי החג אני אעלה אותו ומי שרוצה שישלח לי מסר. פה אי אפשר לפרסם אותו....

tkuihehr

New member
בטח שאני מעוניין

הרי פספסתי כמה, תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה את עוזרת לי לאללה, אני חייב לשמוע אותו

roniway1

New member
תודה רבה - והנה עוד קצת סטטיסטיקה

מה היה לנו במצעד השנה? 1. שיר השנה - בפעם השניה ברציפות נכתב על ידי אותה זמרת - קרן פלס 2. ביצוע ביחד - 3 שירים להקות - 8 שירים זמרות - 11 זמרים - 13 3. אביב גפן - 4 שירים במצעד ( מקומות: 29 ,23 ,2 ,11) הראל סקעת - 3 שירים ( 35 ,12 ,1) קרן פלס - 3 שירים ( 39 ,26 ,4) כלא 6 - 2 ( 36 ,31) איה כורם - 2 ( 21 ,5) דין דין אביב - 2 ( 32 ,14) שי גבסו - 2 (17 , 9) ללהקת הדורבנים היה שיר במקום ה -13 , ועוד שיר במקום ה -41 שכמעט נכנס למצעד , והושמע בתחילת השידור.

tkuihehr

New member
תודה תודה תודה, הפצצת

היה נחמד המצעד, לא? פאןןןןןן, תודה שסידרת לנו אותו

למעלה