chen010189
New member
../images/Emo202.gifסיכום המצעד השנתי../images/Emo104.gif
40 השירים הטובים ביותר של שנת תשס"ו:
הראל סקעת - ואת
2. הדג נחש – הנה אני בא 3. עידן יניב – חושב עליה 4. קרן פלס - איתי 5. איה כורם – שיר אהבה פשוט 6. הג'ירפות - גג 7. עברי לידר – הכוס הכחולה (בהופעה) 8. פורטיסחרוף – בסוף של יום 9. שי גבסו – תגידי לי את 10. בית הבובות – שיר בעיפרון 11. אביב גפן - מחר 12. הראל סקעת – משהו ממני 13. הדורבנים – עוד לילה 14. דין דין אביב – מוכרת לי מפעם 15. מטרופולין – בלי לומר מילה 16. פרוייקט 30, יהלי סובול ומלאני פרס - לרוץ מהר 17. שי גבסו - במקומי 18. עמיר בניון – הכל עד לכאן 19. יהודית רביץ ואהובה עוזרי – האיש ההוא 20. טיפקס ועלמה ז'ק – פרח השכונות 21. איה כורם - קיץ 22. אביב גפן – ועם הזמן 23. אביב גפן – זה רק הלב שכואב לך 24. שוטי הנבואה ואיזבו - הוא 25. הראל מויאל – ואז תבואי 26. קרן פלס – אם אלה החיים 27. נינט טייב – כשאתה כאן 28. סאבלימינל, אלון דה לוקו ואיציק שמלי - טורו 29. אביב גפן - בשבילך 30. מירי מסיקה – שיר לשירה 31. כלא 6 – דרך המלך 32. דין דין אביב - סודותיי 33. תומר יוסף – אל תטוסי 34. שירי מימון – כמה פעמים 35. הראל סקעת – כמה עוד אפשר 36. כלא 6 – לא יכול 37. עמית פרקש – מיליון כוכבים 38. שרית חדד – בין כל הבלאגן 39. קרן פלס – שמעון השכן 40. סינרגיה – מרגיש אחר לפני שהתחילו, עמרי רונן והדר מרקס הציגו את המקום ה – 41, "כל מה שרצית" של הדורבנים. פריצת השנה:
קרן פלס
2. איה כורם 3. עידן יניב השיר הגרוע של השנה:
רוני סופרסטאר - סוכריה
2. נינט טייב – כשאתה כאן 3. סאבלימינל, אלון דה לוקו ואיציק שמלי - טורו הרכב השנה:
הדורבנים
2. סינרגיה 3. הדג נחש זמר השנה:
הראל סקעת
2. אביב גפן 3. שי גבסו זמרת השנה:
קרן פלס
2. איה כורם 3. נינט טייב והיו גם ספיישלים! קרן פלס – פסק זמן במקור של אריק איינשטיין. עידן יניב – ונדמה שישוב במקור של פונצ'.
40 השירים הטובים ביותר של שנת תשס"ו: